בתור הומו צעיר-יש לי שאלה למנוסים!

ad44

New member
בתור הומו צעיר-יש לי שאלה למנוסים!

בתור אחד שמתכונן לקבל בתחת-זה נראה לי פיצוץ אבל יש לי שאלה- איך אני מנקה שם את העניינים? הרי יש ליקוקים ובלאגנים שם למטה... איך אני מנקה את החור שלי בצורה הכי טובה? ועוד שאלה- כשמזיינים אותי-איך אני מנקה מבפנים? אני לא רוצה שהזין שלו יצא ממני מצופה... האם צריך לחרבן לפני הזיון? ואם אין לי באותו רגע צורך לחרבן? לא מבין את כל הקטע של החדירה בתחת מבחינת איך הזין נכנס ויוצא נקי. לא מבין! רוצה הסבר בבקשה ממבינים ומנוסים בלבד. איך להכין את עצמי? תודה!!!!!!!!

amir100

New member
למרמלד

ההודעה הנ"ל משוייכת לשרשרת של "דברי ההומופוב" . מה זה לא ברור שזה סטרייט הומופוב כתב את זה ?

MARMELAD

New member
ברור לחלוטין

מה שכן, בתור סטרייט הוא בהחלט יודע... מה שהוא צריך לדעת לגבי רימינג... וזה לא קשור לזה שהוא אדיוט

amir100

New member
טוב , אני אענה עניינית.. ../images/Emo3.gif

משתמשים בקונדום, לכן הוא יוצא נקי.

אופק L

New member
להלן תגובתי העניינית:

אתה יכול להיות הומופוב מבחינתי, זה לא משנה כי העלית נושא נכון מאוד - איך מנקים את איזור פי הטבעת לקראת קיום המגע המיני. כשם שלא תתנשק עם בחורה שמסריחה מהפה, כשם שלא תרד לבחורה עם ריח רע מהנרתיק או חלילה עם פצעים ופטריות, כך גם גבר הומוסקסואל שלא ירצה לבצע פעולת רימינג (החדרת לשון לפי הטבעת) לגבר אחר. ולכן, לפני המגע המיני, אפשר להתרוקן (המהדרין מבצעים פעולת חוקן - אני נגד), אפשר לנקות טוב את פי הטבעת בעזרת סבון עדין (לא סבון שמייבש את העור, זה גורם לגירוי ופצעים), ולאחר המגע המיני לנקות את האיזור בעזרת מטלית לחה (כמו של תינוקות) או להיכנס למקלחת. אם מדובר בבן זוגך הקבוע, ושניכם נבדקתם ונמצאתם נקיים מכל מחלה זו או אחרת (איידס זו לא מחלת המין היחידה, יש גם הרפס וחולירות אחרות), אפשר לוותר על הלבשת הקונדום, אני אישית ממליץ עליו כי הוא מוסיף לחות ולא כולא בתוכו בועות אוויר שלאחר מכן גורמות להרגשה לא נעימה. לא לשכוח כמובן חומרי סיכה, בדקו טוב שמדובר בחומר סיכה על בסיס מים (חומר סיכה על בסיס שמן מפרק את הקונדום ועלול לגרום לקריעתו). אם יודעים שהקיבה מלאה, שצריך לשירותים - אז לא מקיימים מגע מיני, זו לא חובה. אפשר לקיים מגע אוראלי, אפשר להתנשק, להתלקק, ולבצע פעולת רימינג גם מבלי להחדיר את האיבר עד הסוף (אפשר להחדיר רק את הכיפה - והרי הגירוי המירבי נמצא בה). לפני החדירה אפשר לשחק מעט עם האצבעות בתוך החור, לחקור את האיזור ולראות מה המצב, אפשר לבצע מקלחת הדדית לפני המגע המיני (מקלחת בכל מקרה מומלצת - לא נעים להיכנס למיטה עם גבר מזיע ומסריח), לדאוג לנקות טוב את כל האיזורים. בהצלחה לך בדרכך, ובפעם הבאה אל תשתמש בהגדרות וביטויים כל כך מפורשים - אנחנו בני אדם בדיוק כמוך, אנחנו לא בהמות משא שחיות בתוך רפת. בגדול - אין שום הבדל בין מגע הומוסקסואלי ובין מגע הטרוסקסואלי. בשני המקרים מדובר בהחדרת הפין לתוך חור, בשני המקרים מדובר בחורים מהם יוצאת פסולת גופנים, ובשני המקרים מדובר במקומות בגוף שיכולים להיות בהם מחלות וריח לא נעים.

כל הכבוד!!! ../images/Emo24.gif

התגובה שלך הייתה כל כך יפה, כנה וקולעת ואני ממש התמוגגתי מדבריך. כל הכבוד שידעת להתעלות ולענות כך למרות הרמה הכל כך רדודה והפרובוקטיביות של דברי הגולש.

למעלה