בתור התחלה...

eladts

New member
אני לא רוצה להשמע קטנוני

אבל להפטר כותבים בטית ולא בתו. חוץ מזה כמה הערות: * בSECURITY OPTIONS אפשר לאפשר את כל הפרוטוקולים, כל שאר הפרוטוקולים עדיפים על PAP, רק שהם לא תמיד נתמכים ע"י בזק. *את התוספת RELAY_PPP1 לאחר הIP של המודם צריך רק במודם אורכית, באלקטל זה עובד יופי בלי זה. * רצוי אם אין FIREWALL לפחות לבטל את שיתוף הקבצים (FILE AND PRINTER SHARING FOR MICROSOFT NETWORKS) לחיבור הVPN אחרת כל אחד מבחוץ יוכל לגשת לדיסק הקשיח שלך (במיוחד אם אין ססמאות, מה שהרבה אנשים עושים בWINDOWS 98).

antidot

New member
קטנוני אתה לא

זה מה שקורה כאשר עובדים כל היום עם CUT&PASTE ... יתוקן בהקדם ואני אוסיף את ההערות... חסר עוד משהו ? Antid0t

eladts

New member
אם אתה שואל

עוד שתי הערות: 1. הIP יכולה להיות כל כתובת שמתחילה ב 10 למשל 10.0.0.1, איך בזק הגיעו ל 10.200.0.1 אין לי מושג
2. האיקונים של הVPN של קומפאק שיש לך במחשב עלולים לבלבל משתמשים לא מנוסים, אז עדיף שתמחוק אותם מתמונת המסך.

dov98

New member
אגב תיקונים, בסקר צריך להיות כתוב

מחב"א ולא מכב"א כפי שכתבתי.

guyk11

New member
אגב תיקונים, למה ....

למה כל הלינקים לא עובדים !?!?

antidot

New member
כי זה אתר בהקמה...

זה לוקח זמן אבל זה יבוא... Antid0t

Daddy DJ

New member
בקשר לאיי פי

אני לא יוגע אם זה משנה אבל בהמודם (בהגדרות שלו בדפדפן) ב RELAY_PPP1 כתוב בסוגריים 10.200.1.1

eladts

New member
נשמע מיותר לחלוטין

המינימום שצריך להיות כתוב שם הוא 10.0.0.138 בשביל מודם משובח של אלקטל וצריך גם להוסיף RELAY_PPP1 בשביל מודם אורכית מעפן
כל דבר אחר מיותר לחלוטין.

antidot

New member
--->

את האייקונים הורדתי עוד אתמול... תבדוק שוב... אולי זה פשוט נשאר בCACHE. לגבי הIP אני פשוט לא רוצה לבלבל משתמשים, הרי אם הם יגיעו לתמיכה של בזק יגידו להם לשנות ויאשימו אותם בזה שמשהו לא עובד בגלל השינויים... אגב: יש למטה הודעה לגבי הגדרות הספקים. אנא מכם, קצת התייחסות ... תודה מראש, Antid0t

eladts

New member
אם כבר הIP שבזק אומרים לשים

זה 10.200.1.1 ולא 10.200.0.1! ודרך אגב, ראיתי כבר מישהו שהיתה לו רשת ביתית וביקש מטכנאי גירית להתקין ב-2 המחשבים את הADSL. נחש מה עשה הטכנאי הגאון... שם לו בשני המחשבים את הIP הקדוש 10.200.1.1 ואז כמובן כל פעם שהם פעלו ביחד הם היו חוטפים קריזות אחד על השני. ועוד לטכנאי היתה חוצפה לבקש כסף בשביל הנזק שהוא גרם

antidot

New member
גדול !!

אני אעדכן את התמונות.. צריך גם להקטין את גודל הקבצים לדעתי, שיעלו יותר מהר...

eladts

New member
תשמעו את סוף הסיפור

הבנאדם סירב כמובן לשלם ואז הטכנאי הסיר את החייגן של בזק משני המחשבים והלך לדרכו (אחרי קצת צעקות). כמובן שהוא לא החזיר את המצב לקדמותו והבנאדם נאלץ לחפש מישהו שמבין (עבדכם הנאמן) שיסדר לו את הרשת. כשהסתכלתי במחשב הראשון לא הבנתי מה הבעייה, עד ששמעתי את הסיפור ואז רצתי למחשב השני וראיתי מה הגאון עשה...

dov98

New member
זה מה שקורה לאנשים ובמקום

להפוך את זה לתמיכה...באתר אתה רץ ועוזר להם
. אתה יודע, יש פתגם שאומר: "היכן שטיפש זורק אבן, 10 חכמים לא יצליחו להוציא אותה" לכן צריך להקים את האתר......וכמה שיותר מהההר!

guyk11

New member
לפתות את האתר מהררררר

תפתחו אותו כמה שיותר מהר יש המון אנשים שרוצים תשובות אני חושב שכרגע הכי חשוב, שתסבירו לנו, העם הפשוט שרוצה לעבור לADSL ברשת ביתי,מה צריך, כמה עולה וכיצד עושים זאת.....

למעלה