בתור מי שהשתמטה יש לי רק דבר אחד לומר

בתור מי שהשתמטה יש לי רק דבר אחד לומר

קודם כל אני חושבת שזה בכלל עצוב שקיים פורום כזה. שנית, המוטו במדינה צריך להיות לא "ישראלי אמיתי לא משתמט" אלא "ישראלי אמיתי לא מעריך ישראלי אחר עפ"י השירות הצבאי שלו"...וכמדומני אכן הוקמה קבוצה כזו בפייסבוק שמספר המשתתפים בה היה זהה למספר המשתתפים בקבוצה של "ישראלי אמיתי לא משתמט".... שלישית, יש עוד כמה דברים "נהדרים" שישראלי אמיתי (בכוונה אין מרכאות...) עושה : שם רגליים על המושבים באוטובוס, לא יודע להתנהג בנימוס, מאחר לכל מקום, משאיר אחריו מלא ליכלוך בכל מקום שהוא נמצא בו, מתנהג כמו בבון...והרשימה עוד כל כך ארוכה שאם יצטרכו לעשות לזה פרסומת בעיניין של "ישראלי אמיתי עושה כך וכך..." יצרכו להקדיש לכך יום שידורים שלם....אז תפסיקו לבלבל את הביצים שלרובכם כנראה אין פה והסיבה היחידה שאני מאמינה שמשתתפי הפורום פה עושים צבא זה כי הם מפחדים להרגיש פרייאירים שיש כאלו שלא עושים והם כן אז פותחים לעצמם פורום כדי שיוכלו להצטרף אליו פרייארים נוספים(והם אכן פרייארים)... נו צריך לטפוח מידי פעם על האגו,לא? אני מצפה לשלל תגובות "הולם" אבל who cares? אני את ההשתמטות שלי עשיתי וזה מה שחשוב:)

אז אחרי שהודעת לכולנו שהשתמטת...

מה את רוצה בעצם? סתם לחפור בשכל ? אה יופי... שלום ולא להתראות .

יש פתגם חכם שאומר

"יפה שתיקה לחכמים"...את זה כולכם וודאי מכירים...ההמשך של הפתגם (שרובכם כנראה לא מכירים..) הוא "קל וחומר לטיפשים"... ובמקרה שלך...תחלחט אתה לאיזו קבוצה אתה משתייך....ומה שאני באה לומר הוא שלא לא באתי לנפנף פה בהשתמטות...(אל דאגה אני עושה את זה בכל הזדמנות שמישהו רק פותח את הדיון בנושא) אלא לומר שה"מאבק" שלכם בעיניי הוא לחלוטין מיותר. אנשים משתמטים כי הם הבינו שאין עבור מי ומה להלחם ושזה אכן בזבוז זמן ובנוסף לכך השיטה החדשה של צה"ל "לגייס" אנשים לשורותיה ע"י פרסומות אידיוטיות של "ישראלי אמיתי לא משתמט"...(הוא פשוט מקבל שכל ומשתמש בו בשנים האלו לאוניברסיטה....) וע"י חלוקת "כרטיסי חבר" למיניהם עפ"י דרגת הקושי בשירות הצבאי-ארד,כסף,זהב..סגסוגת ומה שזה לא יהיה לא יפתור את הבעיה. אתה יכול לחשוב לעצמך מה שאתה רוצה.

הבנתי

אם המאבק נגד ההשתמטות הוא מיותר כדבריך , אז מה איכפת לך ממנו? בשביל מה את מוציאה אנרגיה פה? תנוחי לך בשקט , תהני מהנוף והשמש , ותתני לצבא ולמדינה לשבור את הראש מה לעשות נגד ההשתמטות . אם את אומרת שהוא מיותר , אז אין לך מה לדאוג נכון?? והמשפט "סייג לחכמה שתיקה" , דווקא נכון בהקשר שלך...

IDAN1815

New member
אז באמת עדיף שתשתקי

ותעופי לנו מהעייניים. אנשים משתמטים בשביל האינטרסים האישיים שלהם, בגלל עצלות לעבור שנתיים- שלוש בצבא. בגלל עצלות לשרת את המדינה שגדלת בה. המדינה שאבות אבותייך נלחמו בשבילה ! עכשיו באמת תשתקי ותעופי לנו מהעיניים. טיפשה

Virus Boy

New member
האני המאמין שלי

אני מאמין שאנשים כמוך שפשוט בורחים מהצבא לא צריכים להיות פה!!! אין לך זכות לחיות פה את חייה כאן בכיף שלך לא חושבת על כלום בזמן שאיזה "פרייאר" עומד במוצב ושומר עלייך ועל המשפחה שלך ללא אותם "פרייארים" יכול להיות שהיית מזמן כבר בעולם הבא...אז לפחות המעט הכבוד שמגיע לחיילים ולא משנה באיזה תפקיד אם הוא קרבי,תומך לחימה או כל מקצוע אחר. כל הדברים שהאכלת את כולם פה בדוגמאות כאן הן נכונות אבל לא קשורות לנושא הצבא וההגנה על הבית...אז את לא ציונית אוקי וכנראה שלא איכפת לך שמישהו יבוא ויעיף אותך מאיזור לאיזור מעיר לעיר ממדינה למדינה... על אנשים עם דיעות כמו שלך אני יורק להם בפנים ואני חש בוז כלפייך וכלפי כל השאר המשתמטים

תירק רחוק אין שום בעיה

ובבקשה תכוון לכסא 5 במעבר 7 בביניין שלי באוניברסיטה אוקיי? כי בינתיים אני שם ואתה טוחן ויורק....

Virus Boy

New member
נגיד שאני טוחן מה את עושה?

נגיד שאני טוחן למרות שאני עדיין לא כי אני עדיין לא חייל [סה"כ תלמיד יא אבל יודע המון וקשור המון לצבא] אז את לומדת באוניברסיטה ואני אהיה בצבא,למה את חושבת שאחרי שאני יעשה צבא אני לא אוכל ללכת ללמוד? נכון אני לא אלמד באוניברסיטה אם אני אמות בקרב חס ושלום במטרה להגן על כל מי שחשוב לי[הורים?אחים?משפחה?] השלוש שנים האלה שאני אתן למדינה אני לא מחשיב אותם כביזבוז זמן אני לא מחשיב אותם שאני נותן אותם למדינה! אני נותן אותם למשפחה שלי לחברים שלי לאנשים כמוך! לא טוב לך לא יפה? לכי למקום אחר שיתאים לך האופי של התושבים!

שלא תטעה

אני באמת מתכוונת לעזוב את המדינה בתום הלימודים. אני אקח מפה את התואר ואעוף למקום שבו לא צריך להקריב את החיים שלי בשביל המדינה.

IDAN1815

New member
פראיירים? אני מתאפק לדבר בשפה נורמלית

ולא לקלל .... את מוכנה להסביר לי מה פראיירים?!?!?! לשרת את המדינה שלך !!! מדינה שנאבקו עלייה אבות אבותייך !!! את לא מתביישת?! עצוב שיש אנשים כמוך במדינה שלנו.
אז השתמטת מה את כל כך מרוצה מעצמך? גועל נפש. וכן ישראלי אמיתי לא משתמט ! ישראלי אמיתי נותן מעצמו את השנתיים - שלוש האלה מהחיים שלו בשביל המדינה שלו ! אנשים איבדו את החיים שלהם בצבא וככה את מדברת? פראיירים? איבדו את החיים שלהם סתם? שלושה חיילים איבדו כ-600 ימים מהחיים שלהם בשביל הצבא , אנשים שמוחזקים אצל הנבלות האלו , מי יודע מה קורה איתם עכשיו. ואת אומרת לי פראיירים??? את 0 ! פשוט 0! בושה

כמו שאמרתי

כבר כמה שורות קודם לכן..(בתור אחד ש"שמשרת" ו"שומר" עליי אני מצפה שיהיה לך איי קיו יותר גבוה...אבל..זה לדיון אחר). ישראלי אמיתי לא משתמט הוא פשוט שם את הרגליים על המושבים באוטובוס (או אפילו על הדשבורד), משאיר אחריו ליכלוך בכל מקום, מאחר לכל מקום, לא סובלים אותו בחו"ל והוא מתנהג כמו בבון...וטוב כמו שגם אמרתי יש עוד כ"כ הרבה דברים שישראלי אמיתי עושה שאפילו אין לי מקום לפרט את כולם כי צריך לפתוח בשביל זה פורום מיוחד....בינתיים אתה יכול לקרוא לי אפס ומה שאתה רוצה. אני אחזור לי לספרים ולעבודות ואתה...לך תשטוף קודם כל את הפה שלך עם אקונומיקה, תעשה מקלחת זריזה ותחזור לשמירה..אוקיי?

MasterNir

New member
אני מסכים לגמרי שהצבא שלנו לא מושלם

אבל לא מסכים בכלל עם הניצול המזעזע של העובדה הזו בתור תירוץ לדאוג רק לעצמך.

playtrip

New member
בבונים, הם השיגו את זכויותיהם להיות כך.

הם שירתו נאמנה בצה"ל כשלוש שנים מאומצות אשר בהם סבלו למענינו, הם למדו כ12 שנים בבי"ס, ובאזרחי הם גם נאלצים לשלם מיסים למדינה... הבבון הזה שמגרבץ, מאחר ושם את רגליו על המושבים, מצהיר עם זאת שיש לו זכות לעשות כן, כי עתה הוא נח ומקבל את שכרו... לשים על כולם זין ולנוח על "זרי הדפנה", לאחר שנתן מעצמו את כל החרא של הנשמה 3 שנים בצה"ל, 12 בלימודים, ולאחר מכן, בתשלום מיסים לאזרחות... בצדק, אם אני הייתי עושה את זה, הייתי עכשיו דוחף את כולם בתור לדוכן הסחוג, ובצדק... עם חינוך כזה? למה לא?! כן! בצדק! באמת!!!

אז יש לי שאלה בשבילך

ובעצם זה מכוון פה לכולם...אם ההתנהגות שתיארתי היא לא "ישראלית אמיתית" ותקפה רק למיקרים פרטיים ולא כולם כאלה ובלה בלה בלה (שאתם מספרים לעצמכם) למה כ"|כ שונאים את הישראלים בחו"ל? הרי בכל מקום יש כאלו אבל משום מה שונאים רק את הישראלים. ומעבר לזה אם שירות צבאי נותן למישהו לגיטימציה להיות בבון...אז אתה רק מחזק את העמדה שלי שלא שווה להתגייס כי אז גם אני עלולה להפוך לבבון לא? או לפחות תהיה לי את הלגיטמציה לכך.....

koneko90

New member
את מודעת לכמות השטויות שכתבת?

כי למען האמת, לא נראה לי. "שישראלי אמיתי (בכוונה אין מרכאות...) עושה : שם רגליים על המושבים באוטובוס, לא יודע להתנהג בנימוס, מאחר לכל מקום, משאיר אחריו מלא ליכלוך בכל מקום שהוא נמצא בו, מתנהג כמו בבון..." התנהגות זו היא לישראלים?! כמובן שלא, הרי שמדובר באופי הפרטי של אדם וישנם אנשים כאלה בכל העולם ולהתנהגות זו לא בהכרח ראוייה להיות מקוטלגת כישראלית. התגייסות לצה"ל היא חלק מהווי התרבותי שעליו גדלנו - ערך בסיסי על מנת להגן על הזכות שלנו לקיום בארץ הזאת, איך אפשר לקרוא לאותם אנשים פרייארים? אדם שמגן עליך כדי שתוכלי לשבת לך בבית להנאתך ולחפור פה בפורום, נקרא פרייאר?

n lee

New member
יש המון סוגים של ישראלים

וכן הרבה אנשים נמדדים על פי התרומה שהם נותנים למדינה שלהם תרומה למדינה זה לא רק לשרת בצה"ל תרומה למדינה זה גם לעשות שירות לאומי למקרה שלא שמת לב, את חיה במדינה הזו ומקבלת זכויות בדיוק כמו כל אזרח אחר מגיל 18 אבל את באופן אישי לא נתת מעצמך למדינה שבה את חיה ושומרת עלייך ועל ההורים שלך והחברים שלך והמשפחה שלך לא מאוד קל לך לבוא לפורום ולכתוב שלא שירתת בצבא, שהישתמטת ואת עוד גאה בזה כן, יש המון ישראלים מכוערים אבל לא כולם מכוערים כן, לא כולם נהנים בצבא אבל אני יכולה להגיד לך מניסיון, חלק ניכר מהאנשים שהכרתי שהשתמטו (מכל מיני סיבות כאלה ואחרות), ולא עשו שירות לאומי גם, עד היום לא מוצאים את עצמם, והם נמצאים בחיפושים עצמיים על איזה הר בהודו, תאילנד, או בדרום אמריקה וכמעט כל האנשים שאני מכירה שעשו צבא, השירות הצבאי תרם להם הרבה יותר מאשר אם הם היו נמצאים שנתיים בחוץ ועובדים או לומדים את חושבת שבגיל 18 יש לך מושג מה את רוצה מהחיים שלך? את מאוד טועה! אנשים שהגיעו לצבא בלי כלום, בלי מקצוע, רק סיימו י"ב יצאו מהצבא מחוזקים, עם מקצוע, עם ניסיון פיקודי או מקצועי מה בדיוק את עשית עד גיל 22 חוץ מלחיות אצל ההורים שלך ולנפנף בזה שלא עשית צבא? למדינה שלך תרמת? תרמת בכלל לאנשים אי פעם? עשית אי פעם משהו לאורך זמן (לפחות שנה לפחות 5 ימים בשבוע) בהתנדבות? יש במדינה הזו אנשים שאין להם מה לאכול בבית והם הולכים ועושים צבא ותסלחי לי הם שווים הרבה יותר מכל יפי הנפש האלה שלא תורמים כלום למדינה ורק מתלוננים שרע פה, וכל הישראלים מכוערים וחושבים את עצמם וכו' וכו' מה את עשית בשביל ליצור שינוי?

EmGee

New member
לחסום אותה ומהר!

זה טרול ויש להחרים טרולים מכל מקום במחברה, במיוחד מפורום שנועד למנוע מטרולים להיות כאחד האדם.

למעלה