בתור מנהל פורום מילואים

ניר נגר

New member
בתור מנהל פורום מילואים

ובתור חבר וועד בתנועת בלת"מ (התנועה לשמירת זכויות המילואימניקים) אשמח לקבל מידע על המאבק שלכם. האם מדובר גם בילדים של מילואימניקים שנהרגו בזמן מילוי תפקידם? ואם כן, על מה מדובר?

No name for now

New member
ילדי מילואימניקים

שלום ניר, אבי נפצע ב-1989 במהלך שירותו כחייל מילואים ונפטר בעקבות פציעה זו, אני מוכרת כיתומת צה"ל, אני ואחי חברים בעמותה. אני בטוחה שכשאבי יצא למילואים, וזה היה הרבה, הוא האמין שמישהו ידאג לאישתו ו-2 ילדיו, ולכן המאבק שלנו נוגע גם בכם באופן עקיף. תיכנס לאתר שלנו (יש לינק בטאגליינס) ותוכל לקרוא עלינו ועל מה שאנחנו עושים.

ניר נגר

New member
קודם כל אני משתתף בצערך, גם כשאני

יוצא למילואים, גם כשהשתתפתי במבצע חומת מגן, ליבי היו עם ילדיי ואישתי. כפי שהבנתי ותקני אותי אם אני טועה המדינה תומכת בכם בכל עד גיל 30. כשהחל מגיל זה אתם "מופקרים"?

"מופקרים"????????

אפילו אב חי, שמתגרש מאם ילדיו מפסיק לתמוך בהם רשמית עד גיל 18!!!! (אחר כך תלוי ברצון הטוב של האב) ראבק? עוד מעט יהיו כאן תנועות של "נכדים שלא הכירו את סבם שנפל" וגם שם יבקשו תמיכה כלכלית עד גיל 40-50 מצטערת לא הגיוני!

ניר נגר

New member
קטנה ומטריפה

קודם כל אני חייב לתת לך חת חת על הניק המטריף והגדול שלך :) שנית, לא שמת לב ששמתי את "המופקרים" בסוגריים? גם אני חושב שתמיכה עד גיל 30 מספקת בהחלט!!! תמיכה עד גיל מבוגר גורמת להיווצרות פרזיטיות ואי עמידה בזכות עצמך... כך שאנחנו רואים עין בעין

למעלה