בתור מעריץ שחולההההההה על דנה

PsycHo 17

New member
בתור מעריץ שחולההההההה על דנה

קצת חבל לי.. כאילו חבל לי שהיא לא מוצאיה שירים ממש ממש חדשיםםםםםם מי שראה את דיווה לנצח שצולם ב 2005 ! שמים שם את השיא יאללה בלאגן.... ומראים קטעים מהקליפ לולהההה... ובליידי AIG שדנה עשתה לה פרסומת שחבללללללללללללללללללללללללללל!!!! יש ברקע את את מוכנההה חבל 100% יש עוד שטויות כאלה איפשהו... מבאסססססססס !@#$ אנא מיש מג'נונההההההההההההההההההההההההההההההההההה ! חחח מלכההה =]

Glamorousss

New member
מה מה מה מה מה מה??? מאיפה הפלצת את זה?

יש לי שאלה? מה נראה לך שכל זמר מקליט שיר תוך יום? השירים האלה הוקלטו לפני הרבה זמן זה נכון. אבל לא יצאו ולרדיו ובטח שלא שוחררו בשום מקום ו"יאללה בלאגן" היה בדיווה לנצח רק את הפזמון ולא יותר." ואת מוכנה" נשמע רק קולות רקע. חמוד האלבום של דנה הוא חדש והוא דבר שמזמן לא נשמע כאן בתעשיית המוזיקה. עם כל העיבודים והסאונדים המדהימים שיש בו! ו"לאב בוי" היה החתימה לכך! אז בבקשה לפני שאתה כותב וזו זכותך רק תכתוב אמת!

דקל צודק ב-100%

תשמע עוד קצת ת'שירים תלמד אותם תקשיב ללחנים שם תבין אותם תשמע את הסאונד תבין אותו... ורק אז תגיד באמת מה שאתה חושב.. זה הכל שנידע רק הצלחות זה מה שחשוב עכשיו....

PsycHo 17

New member
חמודההההההההההההההההההההההההההההההההה

אתה מדבררררררררררררררר כאילו אני קוטל את דנה או את האלבום שלהההההההה... חלילההההההההההה אני הייתי הראשון שרצתי לקנותתתתתתת ! אני מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת על דנה הייתי הופך סטרייט בישבילההההההההההההה חוץ מזה דיברתי רק אמת אז קיש קיש קישששששששששששששששששששש טורבינהההההה ! חחחח

עזבו לא להתייחס טו מאץ ....

עלה קצת להרים עלינו, בכיף שתהנה ....

PsycHo 17

New member
וואייייי

מה אתם רציניים מי ישמע מה אמרתי.... להזכיר לכם אני מת על דנה בידיוק כמוכםםםםםם ומי שיגיד עליה משהו רעעע אני ייכנס בו בלי לחשוב פעמייםםםםם חח אז חלאס אפשר לחשוב מה אמרתי

למעלה