בתור נוסטלגיסטים

אשור

New member
בתור נוסטלגיסטים

אסור לכם לשכוח את מואיז צומבה שרצח את פטריס לוממבה ועשה גם עוול לגוזף קאסובובו או להיפך. מה זה כבר משנה שלושתם בעולם שכולו טוב!

עיניים

New member
ואני זוכרת

את השפתיים העבות שלהם, שהלכו תמיד לפניהם.

אטיוד5

Active member
ואני זוכר את פלוגת הצנחנים שלהם

שהתאמנה לידינו בבה"ד 1, קיץ 69. הם היו רצים בחבורה, במדים ירוקים משובצי כתמים חומים. ישר מקונגו. או קונגו-בראזוויל. כאילו שאי פעם הבנתי בדקויות האלה. כל אחד היה נראה כמו, טוב, אסור להגיד קוף מגודל, כי זה נורא אנטי-פוליטיקלי-קורקט. אבל בחיי, היו להם מידות אקסטרה. וכל העסק התנהל בהאש-האש. מה שנקרא, האש מלהזכיר. ואפרופו לומומבה - זה בתולה באפריקנית.

11a2

New member
וביום בהיר אחד אמרו לנו שכל הפלוגה

הולכת לנשף..נשף?באמצע אימון?בסדיר? כולנו קבלנו מדים ונעלים חדשות, בקיצור,הלכנו לנשף לכבוד אידי אמין ופמליתו,ועבדכם רקד עם אשתו של אידי אמין דאדא,ואפילו שידרו את זה בזמנו בטלויזיה,

magy

New member
עבדנו? איזה בושם היה לה לגברת....

היא הריחה טוב???????

אטיוד5

Active member
אחד יוצא עם בחורה ...

כמובן לפני 25 שנים, כמו שרצית, והם נכנכסים למוד מיזמוזים. והוא אומר לה, אני מת על הריח הזה, מה זה? משיבה לו, שאנל 5. ואחרי דקותיים הוא נופח והיא שואלת אותו מה זה הריח הזה? והוא משיב חומוס7.

עיניים

New member
אז בוא ננסה -

אולי נינה ריצ´י? ומה עם קאבושארד? או אולי אסתי לאודר??? טוב, נו, אז לא היו מבצעים בסופר-פארם,,, לא היו לנו 15 סוגי בשמים על ה"טואלט"
לילה לכם המאחרים, ובוקר למשכימים.

דווקא לי היו ../images/Emo13.gif

בנסוף לאלה שהזכרת אנסה לדלות מהזכרון אנאיס אנאיס נוקטורן קלואה קבוטין צ´ארלי פויזן לא זוכרת יותר

MADAM BI

New member
11 אתה כזה חמוד שאתה כותב דברים

מצחיקים ומפליאים ומוזרים כלאה כאלה שלא יודעים אם זה אמת או לא יותר כיף לקרוא אותך ככה מאשר כל הזמןהקיפוח של התימנים ועושק המושבים על ידי הקיבוצים אבל עוד לא אמרת לי אם היית נשוי לפנשושה במקרה

11a2

New member
מאדאם,הסיפור אמיתי.

אני כותב על ילדי תימן הגנובים,ולא על קיפוח כזה או אחר שבודאי קיים, אינ לא תמני, וכן, הקיבוצים עושקים את המדינה,ולא רק את החקלאות המושבית, לא, לא הייתי נשוי לפנשושה, שאלות כאלה תשאלי באקטואליה.

MADAM BI

New member
11 אתה מטריף לי את המוח אתה יודע?

באקטואליה אני שואלת אותך מליון פעם אותו דבר ובדרך כלל אתה לא עונה ואיפה היית בימים האחרונים ויש לך את הטלפון שלי הרי אימיילים אנחנו לא מצליחים להחליף אז תתקשר כבר ותגיד מי אתה אני ואבשלום כבר משתגעים ממך ביחד , למה אתה עושה לנו את זה? אתה פשוט מתעלל בנו

מבוקשת../images/Emo121.gif שנעלמה-

אולי מישהו יכול לעשות
ולהביא למאדאם את
שנעלם מחייה הוירטואלים. אני מציעה לעשות זאת ב
כי יתכן מאד ש
שלו נחתה בשדה
כדאי מאד להשתמש ב
לקרוא לו בקול רם אם לא יעזור אולי
שישדר לו את ההמנון ואם לא אז אולי אולי לעשות שימוש ב
או
דרך אגב, מאדאם יקרה, אפשר גם להשתמש במייל, אודיגו, איסיקיו, מסנג´ר. אבל אני לא ממש חושבת שמטרתו של הפורום לשמש לוח מודעות למדור לחיפוש קרובים. אבל אולי אני טועה ואיתך הסליחה!

11a2

New member
מאדאם,מאיפוא שיהיה לי את מספר

הטלפון שלך?לדברייך את לא מצליחה לקבל את המיילים שלי, ממך לא קיבלתי דבר לאחרונה,מה האובססיה הזאת לדעת מי אני? רדי מזה. וסליחה מהחברים על השירשור הלו נוסטלגי.

סולחים סולחים ../images/Emo13.gif

האמת - ת´אכזבתי - חשבתי הולך פה משו שושואי בשפת סתרים.. ונאדה? אוףףףףףף

וואו- לקחת אותי לילדות במכה אחת

היו לי שתי בובות כושיות עשויות ניילון שהיה צורך לנפח אותן ולסתום את הפקק, זהות לחלוטין. קיבלנו אני חושבת ממישהו שחזר מאפריקה. הייתי בת פחות משש-או חמש. לבובות קראו לוממבה וקאסבובו. בחיי. בחיים לא טרחתי לדעת על שם מה ומי, כמו לשבובה עם הצפורניים הארוכות קראו בובה וורד, לשתי השחורות קראו לומומבה וקאסבובו ,עכשיו אני מבינה שלהורים שלי היה חוש הומור קצת עקום. וואוא היו לי בובות פוליטיות. תחכים אותי קצת ,מאיזו מדינה, מה היה הרקע, מה היה הספור-אני חייבת שלבובות הגומי שלי יהיו שורשים ברורים. (נ.ב. גם הבובות בעולם שכולו טוב מזמן...התפנצרו).

אשור

New member
לומומבה היה מנהיג קונגו

הריאשון לאחר קבלת העצמאות שלה מבלגיה בשנת ;1960. הבעייה איתו שהוא היה פרו סובייטי.על פי מה שכבר יודעים היום צומבה שהיה מנהיג החבל הבדלני קטנגה ושהיה פרו מערבי,חיסל את לומומבה בעידוד המערב.הרצח היה ב17 בינואר 1961.

magy

New member
לא להאמין.......יש לי עדיין גלויה

מירח הדבש.....באילת......שהפניתי הבייתה לאבי ואחותי..... וכתוב שם........ ללומומבה וקאסבובו.......(אבי ואחותי) בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה ......ותיאורי הנוף.......... וחתמתי באיזה שם אפריקאי שהיה מקובל באותה תקופה..... השמות האלו כיכבו כל כך בחדשות שקראנו לעצמנו בשמות האלה כשמות חיבה..... הגלויה באיזה ארגז....מזכרות.....ביחד עם עוד מכתבים מרגשים....ותמונות... היינו ממש פוליטיים..... אבל......גם החתולים שלי פוליטיים - מלחמתיים..... כפי שקוראים לילדים על שמות חודשי המלחמה....או יעדי כיבוש.... כשנולדו לי החתולים.... קראנו להם על שמות כלי המלחמה...... יש לי שתי חתולות שאחת מהן היא........."סקאדי"......והשניה......"פאטרי".... (סקאד ופטריוט) כיום, אני לא רואה בשמותיהן שום דבר יוצא דופן......כי אני רגילה.... אבל כל השומע........שתי אוזנייו תצילנה...........

magy

New member
כן.....אני חתמתי בשם צ´ומבה....

היום, הרעיון נראה לי חולה , משהו........לקרוא אחד לשני במשפחה ,,בשמות אפריקאיים....... בזמנו, זה היה ממש כינוי חיבה........ כנראה שטפו לנו את הראש כהוגן......עם השמות האלו................

למעלה