בתחבולות תעשה לך מלחמה * שימו לב

בתחבולות תעשה לך מלחמה * שימו לב

אז כמו בפעם הראשונה כשאתה נוחת בלונדון - גם כאן, אפעס, ההגה לא מונח בצד הנכון, וקצת קשה להתרגל לפס הגלילה השמאלי. וגם הרגל נוסף, כמו למשל, הלחיצה הספונטנית הזריזה בפינה למעלה כדי לצאת מהעמוד - גם ההרגל הזה מעיף אותך מכאן פתאום לגמרי החוצה - כי כאן הכל קצת אחרת. אבל עדיין פרי ההדר הזה עדיף על האלטרנטיבות, וכפי שעזרא כבר ציין, מהר מאוד עוד יסתבר שהוא בכלל עדיף על יואל הטוב - מה אשם הילד הזה, יואל, שהוא נולד להורים פסיכים וונדליסטים חסרי תרבות מינימלית. * מיותר לנצל את הרגעים הראשונים האלה כאן, כדי לחזור ולדוש בהליך הברברי חסר הנימוס האלמנטרי של מנהלי היואל ההוא - עזרא כבר הבטיח שהוא עוד ייפרע מהם בהקדם האפשרי - והוא עוד יבוא איתם חשבון על הדרך בה השמידו את כל מה שנאסף כאן לאורך שנים בדרך ההולמת שבט פראי או מישטר של העולם השלישי. * כרגע - לאחר שהם ניתקו את הפורומים סופית מאוויר העולם - וחסמו כל גישה אפשרית לפורומים הקבורים - לא נותר אלא לנקוט בדרך הכתובה בתורה: בתחבולות תעשה לך מלחמה! שימו לב! שימו לב! עזרא נותן כרגע צ´אנס נוסף למי שעוד מתגעגע אל היואל המנוח, ולמי שמעוניין לחזור אל הפורום הקבור ולחפש או לשמור לעצמו משהו מהחומרים שלו. הדרך היתה מעט מסובכת - אך ברגע זה היא הפכה קלה לחלוטין - ובלחיצה אחת - אתם זוכים לראות בפלא גילגול הנשמות: עזרא מצרף כאן לינק מסויים, המביא אתכם היישר אל אחת ההודעות האחרונות שלו שם. כל מה שנותר לכם לעשות - הוא להפעיל שם, בפורום, את מנוע החיפוש בדרך המקובלת מפעם - ולהגיע אל כל הודעה שלכם. זה המצב לכרגע - ועזרא לא נותן, כמובן, שום אחריות שזה גם יעבוד עוד זמן רב בעתיד. זה מה יש - וזה עובד ברגע זה. מי שנזקק לחומר נוסף בכל פורום אחר של יואל - יואיל לפנות באימייל. עזרא ישתדל לספק כל דרישה שהיא. הקישו - ותיהנו! * וכמובן - ברכות למנכ"לית. ולכל מי שכבר הגיע - ועוד יגיע.

אופס: אורח לרגע רואה כל פגע ../images/Emo46.gif

מי שחשוב לו שכתובת הדואר שלו תירשם במלואה ובאופן מדוייק - רצוי שלא יסמוך על הרישום האוטומטי של המערכת בדף האישי שלו - אלא ישוב וירשום אותה שוב באחד השטחים הפנויים כמו למשל, על יד השם הפרטי או שם המשפחה. מומלץ במיוחד לבעלי כתובת ההוטמייל, כי המערכת חותכת את הכתובת באמצעיתה, ויש הרי הבדל בין HOTMAIL.COM ל- HOTMAIL.CO.IL. והמערכת האוטומטית משאירה, משום מה, את החידה הזו בלתי פתורה.

noor נור

New member
עזרה-עשית לי את היום...תודה

הצלחתי להעתיק משהו מאד חשוב לי, ואולי אתה יודע איך אוכל להפוך את שהעתקתי שהאותיות יהיו מימין לשמאל?

אז ככה: 2 דרכים

סביר שהעתקת את את הטקסט מיואל באופן ידני - ו"שפכת" אותו ישירות לאיזשהו WORD או NOTEPADE. לא טוב! יש שתי דרכים לעשות זאת: דרך ביניים - ודרך ישירה. 1. הדרך הישירה: למטה, בתחתית ההודעה ביואל שברצונך להעתיק, מופיעה השורה: "העברת הטקסט למעבד תמלילים". הקישי על השורה הזו - וייפתח מסך קטן שישאל אותך איפה את רוצה לשמור את ההודעה. הקישי מה שתקישי - ובזה הסתיים העניין. ההודעה שמורה באופן נורמלי. 2. דרך נוספת - היעילה במקרים אחרים כשהפונקציה הזו של יואל אינה קיימת: מצורף למטה לינק לאתר היפוך טקסט. קחי שוב את מה שהעתקת מיואל (או מכל אתר אחר) - אבל במקום "להדביק" אותו ישירות - הדביקי אותו תחילה בריבוע הריק המופיע באתר שאני שולח לך. עכשיו הקישי בתחתית הריבוע על מקש "שלח" וייפתח לך ריבוע חדש עם הטקסט ההפוך, כלומר הטקסט הנורמלי והנכון. עכשיו העתיקי אותו מכאן, כשהוא תקין ונורמלי, והדביקי היכן שתרצי. * עד עכשיו אמרת שעזרא עשה לך את היום - עכשיו תראי שעזרא עשה לך גם את הלילה.

noor נור

New member
אוףףףףף, נראה ששוב יהיה לי פה לילה ../images/Emo10.gif

ארוך....לאתר כל הודעה ולהעתיק הכל מחדש. בכל אופן תודה תודה תודה- שווה את המאמץ.

noor נור

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif ואפילו..... ../images/Emo25.gif

עשיתי זאת בקלילות!!!!!!!!!תודה כבר אמרתי???

סחתיין על הקלילות

בהורדת ההודעות ישירות מיואל - אבל עדיין כדאי לך לעשות אימונים עם התוכנה היעילה ההיא שעזרא שלח לך. הכי נוח, לשמור אותה בשיטת יצירת "קיצור-דרך" על שולחן העבודה שלך. ואז הפטנט עובד בקלי-קלות, כי לא בכל אתר קיימת האופציה הקיימת ביואל של "לשמור ישירות במעבד תמלילים". ועזרא מקווה שלפחות הודעה מסויימת אחת שם לא שמרת לעצמך.

noor נור

New member
../images/Emo46.gif ו"חברה טובה" החליטה גם לעזור

לי עכשיו, ומשום מה החלטתי לנסות....ו- ה ר ס ת י ה כ ל
נראה שבאמת לא תהיה לי ברירה ואהיה צריכה "להתאמן" על התוכנה שלך- מחדש....בררררר....לומדים בדרך הקשה. אוףףףףףף (מה שכן- מבטיחה לשמור את הודעתך לנצח
)

noor נור

New member
טוב, טוב, היא תיקנה את המעוות-

אבל בכל זאת, במיוחד בשבילך- אחזור לחפש את ההודעה הנחמדה שלך.. ..
. תגיד- מה עושים כשאחרי שמעתיקים- השורה הראשונה מופיעה אחרי השורה השניה? בסוף נחליף את שם הפורום ל"מחשבים ואינטרנט" בניהולו של עזרה.... אקשן אחר אין פה בימים האחרונים....

מיכל בר

New member
זה היה כמו חפש את המטמון..

יכולתי להעתיק הודעות שלא השכלתי לשמור אותן קודם, וממש תודה.

למעלה