בתחילת הדרך (זקוק להמלצה)

• פותח הנושא adnd
  • פורסם בתאריך

adnd

New member
בתחילת הדרך (זקוק להמלצה)

שלום, לא מזמן השתחררתי מהצבא ואני בסוף קורס ברמנים בזמן אמיתי, כבר הבנתי לפי חלק מהתגובות פה שקורס הוא רק מבוא קטן ואיך לומר לא מהותי בדרכי להיות ברמן כרגע אני מלצר בבר מסעדה בחולון (די יוקרתי) הציעו לי להיות שם ברמן, רק שהתשלום שם לא משהו -20 ש"ח לשעה וזה בלי טיפ ובלי הפרשות מהמלצרים אני באמת מתלבט האם לנסות ולהשתמש בשרותי ההשמה של זמן אמיתי או ללכת על בטוח לשם צבירת ניסיון? פגשתי ברמן נחמד בגולדן פאב שאמר לי שהכי טוב זה להתחיל באולמות ארועים לא כל כך הבנתי למה חשוב לי לציין שאלכוהול וחיי הבר הם באמת האהבה שלי ובכלל תפורים לאורך חיי ככה שאני באמת אשמח לקצת טיפים... (-: תודה מראש....

Elmer fudd28

New member
אני אומר...

כל עוד יש לך מקום שמוכן לקבל אותך, לך על זה
גם אם לא תרוויח 400 שקל בערב, תלמד את העבודה קצת, ולהזיק זה בטח לא יכול. במקביל תנסה כל הזמן לחפש מקומות אחרים, תנסה להתקדם. תעבוד בנתיים בבר בחולון (זה הטיפו, דרך אגב
אני גר ממש קרוב לשם) ותנסה לחפש בר או איזה פאב בת"א. לאט לאט תתקדם עד שתלמד לתקתק עבודה כמו גדול ואז תוכל להתקדם בקלות לכל מקום שייתן לך הזדמנות.
בכל אופן, שיהיה המון בהצלחה

adnd

New member
כן זה הטיפו (-:

אכן זה הטיפו מה אתה אומר על המקום (עכשו שאתה מכיר אותו)? הבנתי אותך יכל להיות שאני באמת יתחיל שמה קצת קפה קצת בירה בעיקר נסיון ואם הזמן נמשיך למקום יותר מספק תודה על התגובות....

Elmer fudd28

New member
../images/Emo45.gif מקום נחמד...

הייתי אמור לעבוד שם אבל שניה לפני שאני מתחיל התלמדות על המקום הם מבשרים לי שהיתה טעות והם צריכים ברמן רק לבקרים. אני באותה תקופה יכלתי לעבוד רק ערבים...

adnd

New member
../images/Emo9.gif חביב ביותר

רק חבל שבמקום לשתות את עצמי מול מסך ענק שברקע ברצלונה וארסנל הקפיצו אותי לעבודה

maxfain

New member
אחי

מה אתה חושב שמחלקת ההשמה תציע לך? ברים גדולים ופאבים מפוצצים? לרוב הם מציעים כל מיני בתי קפה, מסעדות, אולמות.. לפעמים יש להם יציאות טובות אבל זה ממש פעם ב.. (ככה הבנתי, אני לא השתמשתי בהם..) בכל אופן ההמלצה שלי - תשאר במקום שבו אתה כבר גם ככה עובד ומכיר את כולם.. תצבור נסיון, ובמקביל תמצא עוד עבודה כברמן (הרי כבר יש לך נסיון..).

adnd

New member
מקווה שזו אכן נקודת פתיחה

אני חושב שאני אנסה... אגב מתקשרים אלי כל הזמן לעבוד בארועים המונים כדוגמת יום הסטודנט והופעות גדולות הניסיון שמה מהותי?

אתה מסתכל על זה באופן מוטעה

אתה יוצא מנקודת הנחה שזה או עבודה איפה שאתה עובד, או חיפוש עבודה. אבל זה לא המצב, כי זה יכול לבוא ביחד. גם תתן כמה משמרות איפה שאתה עובד עכשיו, גם תחפש לבד וגם תשתמש במחלקת ההשמה. אין שום בעיה לעשות הכל במקביל. ואם אתה צובר ניסיון כברמן במקום יוקרתי, הרבה יותר דלתות נפתחות בפניך מאשר בפני ברמן שאין לו ניסיון בכלל

adnd

New member
כן, אבל...

יש לי קצת בעיה להיות במקום מסוים ולא לתת את כולי (בלי פלצנות) פשוט שמקפיצים אותך או אנשים תלוים בך זה נהיה קצת קשה אני מניח שאין הרבה בררות ואני בכל זאת ינסה לשלב את הכל.... (-:

למעלה