לקראת סוף הכתבה רשום למרות שכל הסיפור של מאיה אם רוברטו לא טוב יש סוף שמח בשבילנו המעריצים שבו רשום כי שכרגע מאיה אוספת חומר לתקליט חדש ובקרוב אף תתארח בתוכנית הטלוויזיה "המהפך" כדי לקרוא את הכתבה לחצו פה *הכתה היא מתוך ראיון תגובה של רוברטו לראיון של מאיה בוסקילה
שאלו אותו אם הוא יסלח לה לכבוד יום כיפור אז הוא ענה: "בחיים לא. אין סיכוי לסלוח על דבר כזה. אבל אני מוכן לא לראות אותה יותר, ואני מקווה שתצא לי מהחיים כמה שיותר מהר".
תראו אני לא שולל שום דבר אני רק אומר תראו איזה סוכנות מפוארת יש לו הוא לא צריך את מאיה (וכך הוא אומר ) השאלה שמעניינת אותי זה אם יש עוד אנשים בסוכנות שהם במצב של מאיה לגבי היחס ולגבי החוזה ? ואיך זה שלמרות הכול אנשים בעיקר בנות רוצות להיות אצלו ?
אני הכרתי את רוברט גם לפני שמאיה התפרסמה... אבל בלי שום קשר למרות שאני חושבת שרוברט יוצא חרא איך שהוא מדבר אני חושבת שהוא עדיין הסוכונות הכי מצליחה בארץ והכי גדולה בארץ!!! הוא הסוכן דוגמניות הכי גדול בארץ... אני לא חושבת שאנחנו צריכים ללכלך עליו... כי גם מאיה לא מלכלכת עליו... וגם אני בטוחה שאנחנו לא יודעים את כל הסיפור האמיתי... יש הרבה מאוד דברים שאנחנו לא יודעים. זאת דעתי בכל אופן וכן אני אוהבת את מאיה ואני בעד מאיה ובלה בלה בלה אבל יש עובדות.. והעובדות זה מה שכתבתי למעלה
לא אומר שהוא יכול ככה להתייחס למאיה.. והוא כן מלכלך עלייה! ובענקקק!! ושוב.. זה לא מעניין אפחד שהוא הכי טוב שיש.. מאיה בן אדם.. ולו ולאף בנאדם בעולםםם אין סיבה להתייחס ככה ולדבר ככה ולנצל ככה ולעשות את כל מה שעשה!!
ועוד דבר קטןןןן לפי מה שאני יודעתתת סוכניות גדולות של דוגמניות "כמו של רוברט"לא מוכריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם את הטאלנטים שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ורק אם מאיה תלכלך עליו אז זה ייסמן שהוא חרא?????? גם בלי שהיא תלכלך עליו רואים את זה! צריך שלבנאדם יהיה כבוד אם הוא היה סוכן על רמהה בחיים הוא לא היה יורד לרמה כזאת של דברים שהוא אומררר אם הוא היה על רמה הוא היה נמנע מלהגיב על כל דבר ולא היה אומר שמאיה כמו זבובבבב ועוד כל מיני דברים שהוא יורד עליה
קצת כבוד הוא צריך אם הוא כ"כ סוכן גדול..ואין לו שום כבוד ושום בושה ככה לדבר.. ועוד מול המצלמות... ורוברט.. הבנו שאתה "בנית" את מאיה.. אתה לא צריך לחזור על זה 1000000000 פעעםם!!! טוב לא משנה.. בקיצור.. כל הדברים שפה אנחנו מדברים לא יעזור למאיה ולא לשום דבר.. זה סתם..
דמיינו מצב שבו אתם עומדים מול רוברטו.מה אתם אומרים לו אם בכלל? הייתם מרביצים לו? ושאלה אחרונה,לפני הסיפור עם רוברטו,כשמאיה בכל הזדמנות הודתה לרוברטו ואייל,האם גם אז שנאתם אותו?