בתי הקברות העתיקים בטבריה ובצפת

ofir1801

New member
האם למישהו יש / מפה / רשימה של קברים או כל מידע בנושא בתי הקברות העתיקים בצפת ובטבריה

שרי סילבר

Active member
תודה

תודה שרי האתר מוכר לי אך לצערי לא נותן מידע על האנשים שאני מחפש
אכן, בעיה מוכרת. גם אצלי טבריה היא בגדר נעלם גדול עדיין, וגם בצפת יש אולי עוד אי אילו אתגרים להתמודד עימם. בהצלחה בכול מקרה!

אשמח אם תוכל לפרט באיזה שמות המדובר ביחס לצפת ולטבריה.

ofir1801

New member
בצפת אני מחפש את לאה שמלצר, באבא רוזנצוויג
פנחס רוזנצוויג, מאטיל משה רוזנצוויג

בטבריה
מרדכי אליעזר הכהן

הבעיה שבשנים עברו לא היה נהוג לרשום את שם המשפחה על המציבה רק את שם האב מה שמקשה לאתר את הקבר אם שם האב לא ידוע

שרי סילבר

Active member
בצפת אני מחפש את לאה שמלצר, באבא רוזנצוויג
פנחס רוזנצוויג, מאטיל משה רוזנצוויג

בטבריה
מרדכי אליעזר הכהן

הבעיה שבשנים עברו לא היה נהוג לרשום את שם המשפחה על המציבה רק את שם האב מה שמקשה לאתר את הקבר אם שם האב לא ידוע
באילו שנים המדובר? האם בשנים שנכללות במפקדי-מונטיפיורי או מאוחר יותר?

כמדומני שחברתנו עדנה4 קשורה (דרך משפחת בעלה ז"ל) למשפחת רוזנצוויג הצפתית. נסה לשלוח לה מסר, אולי היא תוכל לסייע. בפורום היו לאורך השנים לא מעט צאצאים של משפחות וותיקות הקשורות בתולדות-הישוב. נסה לערוך חיפוש בפורום אם לא עשית זאת עד כה. יתכן שבנוסף על עדנה4 יש עוד כאלה שקשורים למשפחות שאתה מחפש. לעולם אין לדעת, אולי מי מהם מחזיקים ברשותם תמונות של מצבות ועוד מידע שיוכל לסייע בידך.

|בהצלחה| ו-|חגשמח||!|

ofir1801

New member
היי כן מדובר בשנים של מפקד מונטיפיורי
האם יש לך קישור או לינק לעדנה4
ושוב תודה

עדנה4

New member
באילו שנים המדובר? האם בשנים שנכללות במפקדי-מונטיפיורי או מאוחר יותר?

כמדומני שחברתנו עדנה4 קשורה (דרך משפחת בעלה ז"ל) למשפחת רוזנצוויג הצפתית. נסה לשלוח לה מסר, אולי היא תוכל לסייע. בפורום היו לאורך השנים לא מעט צאצאים של משפחות וותיקות הקשורות בתולדות-הישוב. נסה לערוך חיפוש בפורום אם לא עשית זאת עד כה. יתכן שבנוסף על עדנה4 יש עוד כאלה שקשורים למשפחות שאתה מחפש. לעולם אין לדעת, אולי מי מהם מחזיקים ברשותם תמונות של מצבות ועוד מידע שיוכל לסייע בידך.

|בהצלחה| ו-|חגשמח||!|
שרי תודה. איבדתי את המייל שלך אז אני עונה פה. חג שמח

עדנה4

New member
הפניתי את הפניה שלך לבני משפחה שמתמצאים יותר ממני לפחות לגבי רוזנצוייג.
ולגבי טבריה אתה כבר יודע על בנימין פנטיליאט

למעלה