הי אופיר. אשמח לשוחח איתך לגבי משפחת רוזנצוויג. אני האחיינית של עמי יובל ז"ל . כתבת לדודתי עדנה.האם למישהו יש / מפה / רשימה של קברים או כל מידע בנושא בתי הקברות העתיקים בצפת ובטבריה
אכן, בעיה מוכרת. גם אצלי טבריה היא בגדר נעלם גדול עדיין, וגם בצפת יש אולי עוד אי אילו אתגרים להתמודד עימם. בהצלחה בכול מקרה!תודה
תודה שרי האתר מוכר לי אך לצערי לא נותן מידע על האנשים שאני מחפש
באילו שנים המדובר? האם בשנים שנכללות במפקדי-מונטיפיורי או מאוחר יותר?בצפת אני מחפש את לאה שמלצר, באבא רוזנצוויג
פנחס רוזנצוויג, מאטיל משה רוזנצוויג
בטבריה
מרדכי אליעזר הכהן
הבעיה שבשנים עברו לא היה נהוג לרשום את שם המשפחה על המציבה רק את שם האב מה שמקשה לאתר את הקבר אם שם האב לא ידוע
תפנה לאחיינית שלי שכתבה לך למעלה בכתובת הזו והיא תיתן לך את כל הפרטים.היי כן מדובר בשנים של מפקד מונטיפיורי
האם יש לך קישור או לינק לעדנה4
ושוב תודה
שרי תודה. איבדתי את המייל שלך אז אני עונה פה. חג שמחבאילו שנים המדובר? האם בשנים שנכללות במפקדי-מונטיפיורי או מאוחר יותר?
כמדומני שחברתנו עדנה4 קשורה (דרך משפחת בעלה ז"ל) למשפחת רוזנצוויג הצפתית. נסה לשלוח לה מסר, אולי היא תוכל לסייע. בפורום היו לאורך השנים לא מעט צאצאים של משפחות וותיקות הקשורות בתולדות-הישוב. נסה לערוך חיפוש בפורום אם לא עשית זאת עד כה. יתכן שבנוסף על עדנה4 יש עוד כאלה שקשורים למשפחות שאתה מחפש. לעולם אין לדעת, אולי מי מהם מחזיקים ברשותם תמונות של מצבות ועוד מידע שיוכל לסייע בידך.
ו-
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.