בתי מלון באילת..

לירושה

New member
בתי מלון באילת..

שלום..:) אם תוכלו להמליץ לי על אכסניות שיהיו ברמה של כמעט בת מלון של 3 כוכבים.. ואם ידוע לכם על בתי מלון שמכניסים 5-6-7 אנשים בחדר..

harhanegev

New member
תשובה :

אני לא יודע אם זה "כמו 3 כוכבים", אבל אכסניית אביב (נמצאת במרכז העיר, 10-12 דקות ברגל מהים) היא האכסניה המפוארת ביותר שאני מכיר: [1] יש שם בריכה. [2] לא מכניסים כל אחד, אז יש פחות רעשנים / ערסים / מופרעים למיניהם. [3] מפוארת יחסית לאכסניות, עברה שיפוץ מקיף לא מזמן. לגבי בתי מלון שמכניסים 5/6/7 בחדר: אם אינני טועה בקלאב הוטל יש מקום ל-5, אבל יש צורך שלפחות אחד/ת מהם מעל גיל 21 וחותם/ת שהוא/היא אחראי/ת לכל נזק או בעיה עם גיהוץ של כרטיס האשראי בשובר פתוח שקלאב הוטל יכולים לרשום בו כל סכום כספי שהם רוצים. אבל כדי לקבל מידע מקיף ואמין על בתי מלון עדיף לגשת לפורום "צימרים חופש וכיף בישראל".

למה רשום שהוא 5 דקות הליכה מהים?

נכנסתי למפה וזה ממש לא כך בפועל. איזה מין קצב הליכה צריך כדי להגיע לשם ב5 דקות?

מלון הים האדום מוגדר קרוב לים (ללא מונית)

כדי להגדיר את המרחק אומרים 5 ד'ק .זה יכול לקחת גם 7 או 6 ד'ק תלוי כמה אתה ממהר כבר להגיע לטילת ,לקניון,או לים .

harhanegev

New member
מה, כבר פתוח אותו מחדש ?

אחרי שסגרו אותו כמה פעמים בגלל בעיות בטיחות שונות ומשונות, כבר פתוח אותו שוב ? כל הכבוד, אתם זריזים !

SCRATCHER

New member
נצל"ש טיפה דחוף...אכסניות באילת

אתם מכירים אולי מקום שבו בסוף שבוע לוקחים עד 180 ללילה לשני אנשים?

מלון שמקבל מתחת לגיל 18

אקספרס ביט לא פנויים בתאריכים שאנחנו צריכות. יש אולי המלצה למלונות שיהיו קרובים לים? והמלון דליה-למישהו יש מידע עליו?

harhanegev

New member
מלון דליה:

מלון דליה הוא מלון פשוט וזול, ברמה בסיסית, בלי הרבה פאר והדר, אבל גם המחירים לא בשמיים. מאוד מאוד מאוד קרוב לחוף הים, לטיילת ולקניון "מול הים".

harhanegev

New member
עולם אחר לגמרי !

ממלון הולידיי אין אקספרס זה 5-7 דקות לים, ממלון דליה זה בערך דקה אחת. מלון דליה ממש ממש קרוב לחוף ולטיילת ולקניון "מול הים".

עוד משהו

קראתי פה בפורום שיש בעיות היגינייה עם המלון, עכבישים בשירותים דברים כאלה.. זה נכון ל2003. זה עדיין ככה?

ערן שחר

New member
עכביש זאת בעית היגיינה?

אף פעם לא היה לך עכביש בבית מה שידוע לי שהם אוכלים זבובים

למעלה