בתי מלון בטבריה...

yuli c

New member
בתי מלון בטבריה...

אוקיי אז אני צריכה עזרה או כל חוות דעת. אני וחברי מתכננים לנסוע החודש לכמה ימים לטבריה- אמצע השבוע. אנחנו מעוניינים בבית מלון 4 כוכבים עם דגש על נוף לים. בינתיים קיבלתי מאנשים את השמות של בתי המלון הבאים: שלום פלאזה שרתון הולידיי אין נהר הירדן מרקיור גלי כינרת אני יודעת שהרשימה היא ארוכה אני פשוט צריכה חוות דעת מאנשים שהיו באחד או יותר מבתי המלון הנ"ל ואם יש למישהו כאן המלצה על בית מלון 4 כוכבים עם נוף לים שלא מופיע ברשימה גם אשמח לברר. אפשר לכתוב לי גם במסר. בתודה מראש

שמר2

New member
לגבי נוף לים

1. שלום פלאזה רחוק מאוד מהכנרת, וגם אם לחלק מחדריו יש נוף לים, הוא מלון מאוד פשוט 2. חלק מחדרי שרתון טבריה הם בעלי נוף לים וחלק לא - המלון לא רק בכלל, מלון 5 כוכבים לא מפואר במיוחד. 3. בהולידי אין בניין מרכזי ובו נוף לכנרת ואגף אחורי שלחדרים בו יש נוף למדשאה (אבל הם גדולים יותר). אוכל טוב אבל עיקר האטרקציה היא חוף פרטי וכניסה לחמי טבריה שנמצאת כמה דקות הליכה מהמלון. 4. בנהר הירדן בנוף כמו בשרתון - מלון מיושן וישן אבל במיקום מרכזי. 5. מרקיור מלון על הפנים ולרוב חדריו יש נוף של כביש ואתר בניה. 6. גלי כנרת הוא הפנינה של מלונות טבריה ואכן כמעט לכל החדרים שם יש נוף לים. מצד שני בהחלט משלמים לא מעט כסף עבור זה. נוף לים ומלון טוב יש בחוף גיא (גם לא זול) שהוא בהחלט מומלץ מאוד.

eladbe1

New member
מלונות בטבריה

מבחינת המלונות שאני הייתי - מרקיור - מלון ממש גרוע, אל תחשבו על זה אפילו. שרתון - משום מה נחשב 5 כוכבים למרות שלדעתי 4 היו מספיקים לו, חלק מהחדרים פונים לים, המלון מאכזב אם מצפים ל-5 כוכבים, אבל הוא טוב אם מצפים ל-4 כוכבים. הולידי אין - מלון מקסים, לא לכל החדרים יש נוף לים, אבל יש הרבה יתרונות אחרים כמו חוף ים פרטי, כניסה לחמי טבריה, ואוכל מצוין (ארוחת הערב ממש מעולה). אני הייתי הולך על הולידי אין. יש גם את רימונים גלי כנרת שהוא מדהים, אבל הוא הרבה יותר יקר משאר המלונות שצוינו, אז אם אין בעיה של כסף, הוא המומלץ מכולם.

yuli c

New member
צריכה עזרה...

טוב אז הולידי אין ירד מהפרק אין להם חדרים פנויים בתאריכים שלנו. נשארתי בינתיים רק עם גלי כינרת, מה אתם אומרים עליו? ואם יש לכם עוד המלצות על מלונות 4 כוכבים עם נוף לים אני אשמח. בתודה מראש

drtrip

New member
שלום לך, בדיוק היום אני חוזרת מסבב

מלונות בטבריה. חשוב לדעת באיזה רמה את מחפשת, כי נתת פה רשימה עם רמה פחות טובה ויותר טובה, השאלה גם מה חשוב האם חשוב רק הנוף לכנרת??? בכל מקרה גלי כנרת אחד מהמלונות המשובחים והטובים בטבריה, מלון ברמה של 5 כוכביםם. שייך לרשת רימונים. לעומתו הייתי במלון מאוד נחמד, פשוט יותר, נקי ומסודר בשם מלון גולן. לא נמצא ליד הים אלא נמצא למעלה בטבריה בסביבות מלון קלאב הוטל. אך יושב על גבעה הצופה לכנרת, נוף מהמם!!! אז שוב, תלוי בתקציב. אם אתם יכולים להרשות לעצמכם לכו על גלי כנרת ללא חשש, בקשו את הנוף לים! בהצלחה!

yuli c

New member
תודה רבה...

אז ביררתי לגבי הולידיי אין, לצערי הוא בינתיים ירד מהפרק מכיוון שאין להם מקום בתאריכים שלנו. בקשר לגלי כינרת גם ביררתי והמחיר קצת יקר לנו אז נראה לנו שנשים אותו כרגע בצד. בקשר למלון גולן, ביררתי גם לגביו והוא מתאים לנו מבחינת תאריכים ומבחינת מחיר, אשמח אם תוכלי לספר לי יותר על המלון והאם הוא מומלץ לדעתך. בתודה

למעלה