בתי מלון בצ´יינה טאון בבנגקוק

Shakty

New member
בתי מלון בצ´יינה טאון בבנגקוק

מצאתי את המלון הנל : GRAND CHINA PRINCESS הכתובת של המלון היא : 215 Yaowarat Rd., Samphantawong והוא מתאים לנו גם מבחינת הרמה וגם מבחינת המחיר, השאלה היא : קראתי בהודעות הקודמות שלא מומלץ לישון בצ´יינה טאון... המלון הוא ברמה של 4 כוכבים האם המיקום שלו בעייתי ? תודה מראש, Shakty

aviron

New member
2 סינים עם כינור גדול ../images/Emo168.gif

המלון - לא רע. (אפילו טוב.) אבל בשביל סינים. וזה לא עניין של גזענות (חס-וחלילה , טפו, טפו, טפו...) אלא עניין של שירות, אוכל (ארוחת-בוקר) רעש (מה לעשות? הסינים רעשנים מאד מאד), הצוות הסינו/תאי (יש דבר כזה...) לא בדיוק (מכורח אורחי-המלון) אדיב כעמיתיו הקון-תאי בבתי-מלון אחרים. וגם הסביבה: הרובע הסיני יופי של מקום לטייל בו חצי-יום, יום. מעבר לזה: אין מה לעשות. (למנטליות שלנו). היציאןת והחזרות עם מוניות/טוק-טוק לאתרים השונים יעלו בכסף ויעלו את מפלס ההוצאות. לדעתי ולטעמי: יש הרבה בתי-מלון באותה רמה ובאותו תקציב - באיזורים יותר אפקטיבים. באם תציינו מה תקציבכם ללילה מלון בעבור זוג: אשמח להמליץ לכם. לסיכום: בגין מוצאנו האתני - לא ממליץ לישראלים על מלון "GRAND CHINA".

aviron

New member
הרבה...

ב- 40 $ ללילה, לזוג - אתה יכול למצוא הרבה בתי-מלון בדרגת תיירות טובה ( 4* ) - (דרך-אגב: בסביבות ה- 55$ אפשר לשדרג ל"פירסט קלאס,). בכל מקרה: השיקול כעת צריך הסביבה. ממליץ: מלון "ASIA BANGKOK " שממוקם ע"י תחנת "רכבת-השמים" - BTS - דבר שיקל עליכם את התנועה בבנגקוק המפוקקת. המלון נמצא גם במרחק הליכה מככר סיאם על כל מרכזי קניותיה: "סיאם" "ככר סיאם" "דיסקברי" (האהוב עליי ביותר בסביבה זו..) ו- MBK . חשוב: באם אתה "הולך" על מלון זה : תבקש כבר בהזמנה בארץ חדר לא לכוון החזית אלא לכוון "הר-הזהב". חדר לחזית סובל מרעשי רכבת-השמים:. במלון בריכות-שחיה, ארוחות-בוקר לא רעות ועוד. מלון נוסף שעליו אני ממליץ בחום (!) - אך איני יודע את מחירו - הינו "רויאל בנג´ה" הנמצא באיזור הנקרא "סוקומביט" - באיזור נאנה. (זהו איזור מעולה). מלון חדש ומודרני. באם "תלך" על ה"רויאל בנג´ה" - תחזור לפורום ואני אתן לך פרטים נוספים בהקשר לסביבה. באם לא תשיג אחד מ- 2 בתי-המלון המצויינים: "אינדרה ריג´נט" שבאיזור הפרטונם... ויש עוד.

Shakty

New member
לפי מיטב הבנתי...

ה ASIA נהיה מקום ההתקבצות של ישראלים... אני ואשתי מעונינים בפרטיות ולשמוע כמה שפחות עברית ( כמה שזה אפשרי בתיאלנד :) ) מה עם Baiyoke Suites ? הוא באותו מחיר פחות או יותר אבל אני לא מכיר את המיקום שלו, האם הוא בעייתי ?

aviron

New member
עברית שפה קשה...

"ביוק סוויט" בן ה- 45 קומות הינו מלון דירות בלב-לב-לב-ליבו של איזור ה"פרטונם". הפרטונם הינו שוק הטקסטיל המקורה והלא-מקורה הגדול ביותר באסיה. מכיון שכך: במלון אולי לא תשמע עברית, אלא רוסית, סוהילית וכ"ד (המוני "סוחרים בגרוש" שבאו לערוך קניות טקסטיל לשם מסחר בארצותיהם) - אך כשתצא מטר מהמלון לא תוכל לברוח מהעברית - טקסטיל, זוכר? (מלון "אינדרה" בסמוך.). בהחלט לא ממליץ על "ביוק סוויט". לידו ממוקם המלון הגבוה ביותר בעולם - "ביוק 2" בן ה- 85 קומות - דומה במהותו ל"ביוק סוויט" , אך יותר מודרני. גם עליו אני לא ממליץ. בעקרון: לא חושב שתמצא מלון ללא ישראלים - מלבד, אולי, ל"GRAND CHINA" שעליו לא ממליץ. בכל-זאת: על-פי הקו הזה: "לך" על "רויאל בנג´ה" או בכל-זאת "ASIA", או שתתקצב עצמך לכוון ה- 55 - 60 $ ללילה ואז נדבר על בתי-מלון אחרים. (רמה ראשונה, מודרנים, וכ"ו..) ושתדע: ספור בתי-המלון בסכומים אלו יפה רק לבנגקוק. בצפון יותר יקר ובאיים פי 2.

Shakty

New member
אני מודה לך מאוד...

אגב המחירים באיים מסויימים רק יותר גבוהים כמו בקו-סמוי.. בפי פי ופא-נגאן המחירים פחות או יותר זהים... ( לפחות ממה שראיתי באינטרנט ) אגב הצפון : שמעת משהו על סוכנות התיירות : NEXT DOOR TOURS ? יש להם טרק של חמישה ימים מאוד מקיף שכולל מקומות שבסוכנויות אחררות לא ראיתי וגם מספק לינה בבתי מלון של 3 כוכבים בדרך...

aviron

New member
P.P היקר - יקר ! (אבל "שווה" !!)

בקו פיפי בתכל´ס: 2-3 בתי-מלון ברמה שאתה מחפש. (דרגת תיירות טובה 4*). והם כן יקרים. אפילו 100$ ללילה, לזוג, ואולי אף יותר. היותר זולים זה עניין כבר של מיקום הבונגלו (למעט אחד - שאר בתי-המלון הם עם "דירות-נופש" הנקראים בונגלו = ממוזג, T.V , טלפון וכל-מה-שצריך.) אז, כאמור: מלון TON SAI : הבונגלוס הקרובים לים יקרים יותר. האחרים קצת פחות. ה- VIEW POINT כנ"ל. ו- על האי, במפרץ טונסאי, עשרות גסטהאוסים ובונגלוס זולים. הכל בהתאם. המלון הטוב ביותר באי: CABANA .(יקר). כך שבקו פיפי (לך על קו פיפי !!)אני ממליץ: TON SAI: "בונגלוס" ממוזגים וכל-מ-צריך. בונגלוס 1-17 הינם בשורה הראשונה אל מול הים. (אח, אח, אח..). בונגלוס 13 הינו נפרד בשורה זו ללא קיר משותף.. ייתכן ולא תפגוש שם ישראלים - מכיוון שלאחרונה הושם שלט ב"קבלה": "ישראלים אינם רצויים" - והאמן לי: לא מסיבת אנטי-שמיות, פוליטיקה וכ"ד... באם ידך משגת (חיים פעם אחת...) הכי-טוב על האי: CABANA/ לתשומת-לב: בקו פיפי (הנקרא קו פיפי דון) מספר מפרצים ומקומות. זהו אי דיי גדול. עיקר הפעיליות,האקשן והעניין - וגם מבחינת יופי ויזואלי (מפרץ מטמטם, לגונה משגעת) הינו מפרץ טונסאי. לכן: ייתכן שראיתה במפרץ אחר. לא שזה רע - אך בטונסאי הכי-טוב, לטעמי. גם להגיע למפרץ טונסאי שבקו פיפי דון - יש להפליג בספינה המגיעה לשם ולא למפרץ אחר !!. הספינה "סי-בריז" היוצאת מנמל פוקט כל יום ב- 08:30 - אכן מגיעה למפרץ זה לאחר 2 שעות הפלגה .

zar

New member
עניין של השקפה וניסיון

קטונתי לידך AVIRON, אל על מלון ASIA הייתי מוותר. מיושן לטעמי וגם ארוחת הבקר שבו עלובה, שוב עניין של טעם. המיקום אמנם מפתה, אך בעלות הזניחה של מונית/טוקטוק הייתי ממליץ על מלון מעט מרוחק שאפשר להתפנק בו לאחר ההתרוצצויות ועדיין להישאר באותו סל מחיר. ההמלצה שלי עדיין היא ל AMARI ATRIUM.

aviron

New member
השקפה נכונה. נקודה.

בהחלט ציינתי שבאם אקבל OK לגביי רמת-מחירים, תבוא רשימת ה"שדרוג". (לקבוצה של ה"דרגה ראשונה" בעלות כ- 55-60 $ ויותר.) ברשימה זו יופיעו: AMARI בולוורד - ממוקם יופי (!). ע"י ה-וורלד טרייד סנטר, ככר סיאם, היאט ( בהיאט מועדון "ספסו" בקומת מרתף. לא להחמיץ !) ועוד. תחנת BTS סמוכה. AMARI WATERGATE -אני אישית "מת" עליו - גם הוא ליד ה"וורלד טרייד סנטר" - מהצד של פרטונם. דווקא את ה- AMARI ATRIUM לא הייתי מכניס בנשימה אחת עם יתר האמהרי´ס- בגין המיקום המשעמם. (אלא באם רצונך להיות קרוב ל"מונה-ליזה"...). אך אם הרבה יותר זול מיתר האמהרי´ס - OK. היתרון לכאלה שהפרוטה מצוייה בכיסם ב- AMARI: הרשת פרושה בכל תאילנד.גם בפוקט הייתי מאד ממליץ על AMARI CORAL BEACH שבפטונג-ביץ. וזה מוזיל "ללכת" על אותה רשת. בכל מקרה: בענייני מלונות - מן הראוי לדעת שהזמנה מהארץ - במידה ונעשת כראוי ע"י הסוכן - לכל חברת תיירות יש מה שנקרא FIT עם מחירים שונים לאותם בתי-מלון - במקרה של אמהרי - עד כמה שאני יודע ל"נתור" יש המחירים הטובים ביותר - תהיה הרבה יותר זולה מאשר ההזמנה בתאילנד. (בעניין "נתור" ו"אמהרי" - יש לציין לסוכן/ת הנסיעות במשרד בו אתה קונה את הטיסה - שיבדוק בעיקר חוברת FIT נתור. זאת הכוונה. לא צריך ללכת לנתור. בכל מקרה - ZAR - אני בדעתך !! אם אפשר - להתפנק !! ובהקשר ל-ASIA: אהההה, החדרים לא נורא כפי תאורך, נקי, ממוזג, TV, טלפון, מיני-בר. האוכל בארוחת-הבוקר? רגיל, כמו בכל מלון 4 * (אמהרי פירסט קלאס. אוכל יותר טוב.). והעיקר שיש פאפייה בא.הבוקר... ועוד דבר: אל תזלזל ב- BTS . יעיל מאד מאד. בוא נראה אותך מגיע בערב ל"סי-פוד מרקט" , או ל"פטפונג" או ביום ל"שוק סוף השבוע" ב- BTS או במונית/טוק-טוק/אופנוע : סי-פוד: BTS: 10 דקות. מונית/טוק-טוק: 30-60 דקות (!) - תלוי באיזה יום. פטפונג: BTS: 20 דקות. כולל החלפת קו. מונית/טוק-טוק: 30-45 דקות של נדנוד הנהג על מסאזים, מועדוני סקס וכ"ד. שוק סוף השבוע: BTS: 15 דקות. מונית: 45 דקות. וכ"ו וכ"ו וכ"ו.

Shakty

New member
איך ה Zenith Sukhumvit בהקשר הזה?

מיקום טוב ( הוא אמור להיות קרוב ל BTS) אך הוא בסוקומוויט...זה מיקום טוב ? המחירים כמו באסיה (1600 באט)...

aviron

New member
משהו משהו

ה"ZENITH" מלון מעולה. אני מתפלא שהוא באותם המחירים של "אסיה" - אך כפי שכתבתי: לכל חברת נסיעות ה"דילים" שלה. המיקום שלו טוב ! בכלל: ה"סוקומוביט הינו איזור טוב שבו נמצאים מירב בתי-המלון היותר טובים. זהו בעקרון איזור עסקי - לכן הרבה בתי-מלון באיזור זה: "לנדנמרק" " נובוטל-לוטוס" ועוד - מיועדים לאנשי-עסקים - ולכן מלונות טובים. בכל מקרה: ה- ZENITH משהו !. אם יש לך אותו במחיר "אסיה" - לא לחשוב פעמיים ! אני לא יודע, בעצם, בכמה נקבו לך את המחיר ב"אסיה". אך האם "תגלגל" אחורנית: יש לך את המחיר שאחד הכותבים השיג ב"אסיה" - תבדוק באם זהה.

Shakty

New member
מחירים ב ZENITH ןב ASIA

האמת שלחברות שונות יש מחירים שונים אבל בהבדלים ענקיים לפעמים גם של 100% : לינק לזנית לינק לאסיה בהודעה מלפני כמה ימים מישהו כתב שהוא השמין חדר באסיה מהארץ במחיר של 25 דולר לילה...

3dba

New member
הזמנתי חודש הבא לאסיה ב...

חדר כפול ב-26$ דרך הרשת זה יוצא 1290 באט . יאללה עוד חודש לתאילנד!!!!!!!!!!!!! מי עוד בטיסה של אל על ב17 ליולי ?

למעלה