בתי מלון

בתי מלון

אשמח להמלצות על בתי מלון בהרצליה ותל אביב או באזור בית המלון אמור לשמש ליומיים לזוג צעיר אחרי החתונה שלהם... שיקולים שיש לנו ואשמח אם תוכלו לענות עליהם... הרצליה- יש חנייה חינם בכל בתי המלון (שאנחנו מכירים) יש יותר שקט נגד- אני עובד שם... תל אביב - אין ממש שקט, רק יוצאים מהמלון, מיד בלגן ורעש.. אין חנייה חינם בבתי המלון (תקנו אותי אם אני טועה) בקיצור, בבקשה ספרו על בתי מלון ברמה גבוהה גם בתל אביב וגם בהרצליה.. ספרו אם יש חניה או לא, ליד מה זה.. כל מה שעולה לכם בראש.. אם יש לכם רעיון לבית מלון בעיר אחרת- נשמח לשמוע גם תודה!

שמר2

New member
אם בחורף וחניה עסקינן

לכו על סוויטה בישרוטל טאוור. החניה חינם לאורחים, הסוויטות הסטנדרטיות מעולות והמלון עצמו שקט. יש להם חבילות שבהם הם מעטרים את הסוויטה במיוחד לזוג בירח דבש ונחשבים למובילים בעניין. הבריכה בחורף סגורה אבל יש טרקלין עסקים שמהווה גם כן פינוק לא רע אפילו שקשה לתאר מראש.

אילילי

New member
מלונות

בתל אביב הכי הייתי הולכת על דיויד אינטרקונטיננטל אבל אם אתם רוצים קצת יותר רוגע אולי כדאי לשקול את מלון דניאל בהרצליה שלפי הבנתי פתח חלק של מלון ספא המיועד למבוגרים בלבד.. שווה לברר

אנחנו היינו אחרי החתונה בדן אכדיה

- והיה מצויין. אם אתה אומר שאתם זוג בליל כלולות הם ישר משדרגים את החדר לדה לוקס (לא שזה מאוד ייחודי - כמעט בכל המלונות זה כך), והביאו גבינות ויין שיהיה לנו אחרי החתונה (וגם זה כמעט בכל המלונות). בכל מקרה באמת יש חניה חינם, המלון והשירות איכותי ונהוף מקסים אנחנו לא הלכנו ל"שיזן" במלון דניאל גם כי היינו עם כל המשפחה (ועם הרבה דור צעיר), אבל בכל מקרה זה לא נראה לי כזה יתרון מלון ספא לליל כלולות - כי לפני החתונה - עדיף לא לעשות טיפולים כאלו, ולמחרת החתונה כבר צריך ללכת ויש גם את כל עניין הצ'קים, שלא נעים להסתובב איתם. מה שאני כן מאוד ממליצה זה לקחת גם את לילה לפני החתונה, ולבקש מכל בעלי המקצוע (ספר,מאפר, צלם) להגיע למלון עצמו (חוסך התרוצציות ויותר מרגיע).

הייתי הולכת על שרתון סיטי טאואר

כיוון שהמלון מתנשא לגובה רב, תבקשו קומה מאוד גבוהה, ותימנעו מרעש. יש חניון (בתשלום). יש קירבה למעסדה מעולה אחת "קלואליס" - מסעדת שף נהדרת. וכמובן, קירבה לתל אביב או להרצליה.... המלון מפנק ומחיריו לא בשמיים.

למעלה