בתי מלון

בתי מלון

תוכלו בבקשה להגיד לי איך הבתי המלון הבאים שנדע למה לצפות חח Fort Piontek-וורשה Unia-לובלין System Premium-קראקוב Witek-קראקוב Novotel Air Port- וורשה ובנוסף רק רציתי לומר שלמרות שלא הגבתי פה אף פעם אני קוראת פה כבר איזה חודש ורציתי רק להגיד תודה! שהפורום נורא עזר לי לקראת המסע לפולין מבחינת ארגון,החוויות,טקסים.. אז תודה:) ואני יוצאת למסע ב-23.10 ומקווה שיהיה טוב..ושמה כבר נראה איך הכל מסתדר עדיף לא לצפות בשביל לא להתאכזב.

אני כמעט בטוחה שהייתי

ב- SYSTEM PREMIUM <קוראים לו גם SYSTEM POP ? > אל תצפי כלום מהמלון הזה תביאי איתך מגבת למקרה חירום כי לוקח להם זמן להחליף והם לא מחליפים לכולם.. חדרים קטנים בקושי שנפתחת שם מזוודה. אבל העיקר שאת תהני לא משנה באיזה מלון תיהיי. בהצלחה ושיהיה לך מסע מוצלח, מועיל ומהנה.

adamwolff

New member
UNIA ו-FORT PIONTEK

חזרתי לפני יומיים מהמסע... UNIA מלון ככה-ככה, חדרים די קטנים והמניאקים לא נותנים בכלל מגבות קטנות
האוכל הוא די טוב, למרות שנותנים לך לארוחת בוקר בין היתר גם בייקון וסוגים אחרים של בשרים כאלה
FORT PIONTEK דווקא מלון סבבה, אבל או שאת מקבלת חדר די קטן וצפוף או חדר גדול ומרווח. במקרה שלי הייתי עם עוד שניים בחדר אז קיבלתי חדר גדול. אם יש לך ממש מזל את גם מקבלת חדר עם מרפסת! האוכל רגיל כזה- מקושקשת, נקניקיות ולחמים עם ממרחים. בהצלחה!

אני חושבת שהייתי במלון האחרון

אם זה אותו מלון שהייתי בו אז הוא מלון יחסית בסדר... החדרים מרוחווים המיטות נוחות... לאוכל אני לא יכולה להתחייס כי אכלתי שם כשר שהביאו לי (ולכל מי שרצה) מהארץ...

האוניה זה מלון לפרצוף../images/Emo104.gif

זה ה-מלון שהייתי בו, באמת מלון על רמה אבל לא לפתוח שומדבר, אפילו לא מיים (גם אם יש בחוץ) כי אז יחייבו אתכם

Fallen Star

New member
נצל"ש גם בתי מלון...

אני נוסעת ב-29 לפולין ואני אשהה במלונות הבאים: צ'סטוכובה - patria לובלין - lublinianka קרקוב - cracovia וורשה - dom chlopa מי שיודע משהו עליהם אני אשמח אם תגידו לי איך שם... תודה!

למעלה