בתי נורית במושב רמות - מישהו מכיר? מומלץ??

הייתי לפני זמן רב

מאז ראיתי (כשהגעתי לרמות) שהם שיפצו והיחידות שלהם נראות נהדר,אבל דבר אחד אני יכול להגיד בלי שום קשר ליחידות,שזוג המארחים הם אנשים נהדרים אם אני לא טועה לבעל קוראים צ'וקה,לאישה אני לא זוכר,ארוחת הבוקר שלהם הייתה נהדרת,אך כאמור זה היה מזמן מספר שנים לפחות,אני בטוח שאנשים לא משתנים אני ממליץ בחום

liadbl

New member
לא מכיר את בתי נורית, אולם רציתי להזהיר מצימר "סייסטה ברמות"

היינו משפחה גדולה בצימר הזה שבמושב רמות שבגולן, הקרוי "סיאסטה ברמות" או "סייסטה ברמות" ורציתי להזהיר את הגולשים מפניו. הרגשתי שאני חייב לכתוב עליו ביקורת, כדי שאחרים לא יפלו בפח כמונו. אם חשבתם על צימר משפחתי מפנק עם יחס אישי והקפדה לפרטים, כאן זה בדיוק ההיפך. מפעילים את המקום כמה חבר'ה צעירים שהתנהגו אלינו בגסות רוח. הם צלצלו אלינו בצהריים של הצ'ק אין וביקשו שנגיע עד 2 כי הם נוסעים לאילת (!!), וכשהגענו הם לא אמרו שום מילת ברכה אלא רק שהם רוצים את הכסף במזומן מראש (בלי כרטיסי אשראי). ההרגשה הלא טובה מהיחס שלהם אכן התאמתה, כאשר רמת התחזוקה של המקום היא ירודה ביותר. ראי שבור, ג'וקים מתים, שערות באמבטיה. מה שהם קוראים "פינת קפה" זה קומקום חשמלי ישן וכמה שקיות של קפה נמס עלית. אין מכונת קפה, אין קפה מגורען, אין כלים (היתה כפית אחת), הכוסות שמנוניות ומלוכלכות. כל ההרגשה שם היתה לא נקיה.

לא החליפו לנו מגבות, לא ניקו את החדר, לא סיפקו תוספת של סבון ושמפו (ברמה ירודה, בשקיות שאי אפשר לפתוח אותן), אלא רק בכמה שעות איחור לאחר שהתקשרנו מספר פעמים.

יותר מזה. לא היה וילון באמבטיה, ולא וילון על חלונות האמבטיה, כך שכל מי שעובר בין הבתים יכול לראות את מי שמתקלח או מי שהולך לשירותים. הרצפה והדלת חורקות, כך שאי אפשר לישון בלילה כי כל תזוזה מעירה את כולם.

הצימר הזה הוא אחד הגרועים שהייתי בו. לנו לקחו מחיר מופקע לחלוטין. הייתי ממליץ עליו רק למי שמאד חסר כסף, ורק אם נותנים לו את הצימר בפחות מ-300 שקל ללילה. אני לא ממליץ על הצימר הזה לאף אחד אחר, הוא לא קרוב לרמה של צימרים משפחתיים מושקעים בישוב רמות ובסביבה.

למעלה