בתי ספר בסידני

amirl4

New member
בתי ספר בסידני

שנה טובה לכולם, משפחתי ואני עוברים לרילוקיישן של כשלוש שנים בסידני, אני אעבוד באיזור נורת' רייד ויש לנו שני בנים בגילאי 2.5 ו- 6. מתעניינים בבתי ספר דמוקרטיים בסידני. האם יש בפורום מישהו שמכיר את אחד מבתי הספר הללו (להבנתי יש שניים, ייתכן שפספסתי ויש יותר..)? באופן כללי, כל מידע לגבי בתי ספר טובים, שיש בהם הרגשה פתוחה יותר יתקבל בברכה. אנחנו עדיין מתלבטים בין מגורים באיזור המזרחי לבין הצפוני, כך שקשה למקד מאוד את השאלה..
תודה!! אמיר

shnets

New member
עוד לא החלטת אם לגור רחוק או רחוק מאוד ואתה כבר מחפש איזה

בצפר מיוחד שרוב הסיכויים שיהיה לא בכיוון בכלל?

תחליט מה חשוב: אם
1. חופש מהבלגאן של המישפחה לאיזה שלוש שעות ביום -> תמשיך בתוכנית המקורית. מובטחת לך הנאה ממוזיקה ופודקסטים ברכב\ת\אוטובוס, מהעבודה ואליה. סופי שבוע אתה תקוע עם המישפחה...
2. ללמד את הקטן לנסוע בלי גלגלי עזר ולהגניב איזה שעת איכות עם הגדול לפני השינה -> עזוב אותך מבתי ספר אנטיפסטים\דמוקרטים\פרטיים\אמריקנים\צרפתים\וכו'. תמצא מקום ירוק עם עדיפות ליד מים* (כמעט כל אזור בסידני) ק ר ו ב לעבודה ואז בי"ס ק ר ו ב לבית.

אתם עוד במצב שאתם יכולים לקבוע, אח"כ זה כבר נהיה קשה יותר.

* העדפה שלי, תבחר את שלך

arieltr

New member
עכשיו בכלל עשית לו סמטוחה

קודם כל תבהיר את עצמך לגבי המים. אני מכיר בנאדם שמתגורר בבלו מאונטינס והוא נתן לי את המילה שלו שקרוב לחצר שלו, במטבח יש להם מים. זורמים, רטובים וכאלה. אז תבהיר עצמך, מה זה כמעט כל אזור. הדאגתיני.

אבל העניין האמיתי כאן זו הרכבת והאוטובוס.
למה פודקאסטים ברכבת למה? מה, לתפוס טרמפים לעבודה יום יום על בסיס קבוע, זה כבר פסה? גם לא משלמים כרטיס וגם אם יש פנצ'ר מישהו אחר יחליף כי לא שלך.
ולא משתתפים בדלק כי זה היצ'הייק אקראי על בסיס יומי. אז אתה אל תפסול פודקאסטים על משפחה כל כך מהר.
אם זה עבד לנודניק הורוד ההוא אז אין סיבה שזה לא יעבוד לעוד מישהו.

shnets

New member
קפה או תה? שוקו.
למה את תמיד מתחכמת?

ברור שבמים הכוונה היא לכחול הקר הזה עם הכרישים והוילדחייה, או לפחות איזה נחל כמה דקות נסיעה מהבית.

ובעיניין הטרמפים - חינם לא הופך כלום לקצר יותר. חוצמזה, וולף קריק ראית? משוגעים כל האוסטרלים האלה - איתם אתה רוצה להתאפץ כל השעה ורבע אין דה דרך לעבודה?

למעלה