בתי ספר דתיים משלמים פחות? הרבה יותר פחות?

בתי ספר דתיים משלמים פחות? הרבה יותר פחות?

היי, אני ב-יא', וכמוכם...רוצה לטוס לפולין. הבנתי שהמסע עולה בסביבות ה-1,000$, אבל יש לי כמה חברות מבית ספר דתי (אולפנא) שמשלמות בסביבות ה-500$(!) ולא, זה בלי מלגה, כי ממש לא חסר להן כסף (אלא אם לגור בוילה ולקבלת ליומולדת מכונית חדשה נחשב בימינו למשפחה נזקקת) מישהו יודע למה זה ככה? מה אנחנו פחות חשובים? לא מספיק שהמחיר עלה בגלל האוכל הכשר שמטיסים במיוחד מהארץ?

יונית21

New member
סתם שטויות,

אני לומדת בבצפר ממלכתי דתי,אולפנה. אנחנו יוצאות לפולין במרץ ומשלמות 6250 ש"ח.

מדריך1

New member
עלות המסעות

הייתי מציע לך לבדוק יותר לעומק את העלויות,לפני שתוקפים. אז כך, עלות המסע לפולין ממרץ09 ואילך הינו 5600-6000 ש"ח, תלוי בזמן היציאה,משך היציאה,דרישות בית הספר,כמות היוצאים ,וחברת הנסיעות. חברות הנסיעה נוקבות את עלות המבע בדרך כלל בש"ח ולא בדולרים. אם המחיר פחות ממה שנקבתי ,מישהוא מסבסד את היציאה- החל ממלגות,דרך הרשות או העיריה,ועד לועדת התביעות. איני מאמין שבנות האולפנא נקבו במחיר של 500 דולר,אלא אם סובסדו והן אינן יודעות מזה. מכל מקום כדאי לבדוק לעומק.

Efrat K

New member
ממש לא נראה לי

אני שילמתי על זה 1,112 דולר ולא עשו לנו שום הנחה על זה(למדתי בבי"ס דתי).

shiri121

New member
ממש ממש לא!

אני לומדת באולפנא ושילמתי בסביבות ה7000 ש"ח למסע של שמונה ימים. חשבת על זה שהם פשוט נוסעים לפחות ימים?ככה נראה לי... ואולי הן לומדות בבי"ס שהוא נשען על איזה מליונר והוא החליט לסבסד להם את המסע..אבל אז זה מקרה ממש ממש נדיר!

Efrat K

New member
וואי אני שילמתי הרבה פחות ממך

שילמתי 4300 ש"ח,למה מייקרים את זה כל כך?

למעלה