בתי ספר לצלילה באיים

DroMik

New member
בתי ספר לצלילה באיים

איפה מומלץ לעשות קורס צלילה (באיזה אי?) מה המחירים? ומה משך הקורס?

agnostic

New member
באופן כללי

לדעתי לא מומלץ לעשות קורס צלילה בשום אי... ואני אסביר : אמנם לא עשיתי קורס צלילה באי ( עשיתי את זה בתל אביב ), אבל צללתי וביקרתי בחלק ממועדוני הצלילה בתאילנד ( אני מניח שהתכוונת לאי בתאילנד ). קורס כוכב 1 עולה +- 700 ש"ח וכנ"ל כוכב 2 , אתה מקבל גם בונגלו למשך הקורס,( באיזור השבוע לכוכב 1+2 ) וזה אומר שהעסק עובד בשיטת הסרט הרץ, ויש אינטרס מצד המועדון להכשיר אותך מהר. מה שקורה בדיעבד שיש הרבה החלקות מצד המדריכים , מבחנים משותפים וכיוב'.. אני אישית נדהמתי לפעמים מהרמה הנמוכה של חלק מהצוללנים שצללתי איתם. אין לי סטטיסטיקה מדוייקת ( אני בטוח שבפורום צלילה יוכלו לעזור לך בזה ), אבל אני יודע שרוב תאונות הצלילה שקורות אח"כ בישראל, מעורבים בהם בוגרי תאילנד למיניהם... בכל מקרה , קו טאו נחשב גן עדן אמיתי , יש מועדון נחמד בשם ביג בלו , נמצא בsairee beach, ויש מדריך ישראלי בצוות.

ariocarpus

New member
קורס צלילה

אני עבדתי בעברי כמדריך צלילה ואני נמצא הרבה בתאילנד. קורס הצלילה הבסיסי מה שמכונה כאן כוכב אחד (open water) מתבצע בתאילנד בשלושה ימים בניגוד לתקנות אירגוני הצלילה שמחייבים לבצעו לפחות ב-4 ימים ובארץ אפילו 5 ימים. לכן צפוי לך שם קורס ברמה נמוכה והרבה לא תלמד ממנו. יהיה לך גם קשה להבין את כול המונחים הטכניים באנגלית. מבחינת מחיר הקורס ינוע בסביבות ה250 דולר. בישראל לדוגמא רשת מדוזה מציע קורסי צלילה כוכב 1+2 ב 650 ש"ח... העצה שלי תלמד לצלול בארץ ואז תהנה מהצלילות בחו"ל.

DroMik

New member
קורס צלילה בתאילנד

מכיוון שלא נספיק לעבור את הקורס עד הנסיעה בעוד 3 שבועות, ושאנגלית לא מהווה בעיה - מי בכל זאת יכול להמליץ על אחד מבתי הספר לצלילה הרציניים? בכל מקרה תודה על התשובות!

למעלה