בתי ספר/מורים לריקודים

סיגל2

New member
בתי ספר/מורים לריקודים

אשמח לקבל המלצות לבתי ספר לרקודים או מורים לריקודים המיועדים לחתן/כלה רצוי בתל אביב. תודה.

dvorah

New member
הצעד הנכון

אנחנו לקחנו שיעורים בצעד הנכון ומאוד נהנינו. בונים תכנית לפי הזמן שיש ומה שרוצים להספיק בו (לבנות ריקוד מסויים או ללמוד לרקוד כל מיני סגנונות). מומלץ.

אנחנו לומדים עכשיו ב"צעד הנכון"

ומאד נהנים - בסניף רחובות, אבל גם בגבעתיים מצויין חברה שלי למדה שם

ריקודים

היי! אם אתם רק מעוניינם לדעת לרקוד ריקודי זוגות למיניהם ויש לכם חוש קצב, לדעתי אין צורך בשיעורים פרטיים שעולים המון. פשוט תלכו להרקדות לשלב של המתחילים . מסבירים שם בדר"כ נורא לאט ועם הרבה סבלנות - וזה מאוד מהנה כי אתם לא לבד ואח"כ יש הרקדה. אם בכל זאת אתם רוצים שיעורים פרטיים אני מכירה את - "הבנרה " "לידור " ו"ארתור מאריי". דרך אגב, אני לא יודעת אם זה באמת נכון, שמעתי שחלק מהמקומות מחליט על המחיר לפי המקום שאתם אומרים לו שאתם מתחתנים.אם המקום יוקרתי אז מבקשים יותר.. בכל מקרה השד לא כזה נורא - ובהצלחה

dvorah

New member
שיעורים פרטיים

בזמנו התלבטנו בין שיעורים פרטיים לבין הרקדות קבוצתיות אבל מסתבר שההבדל במחירים מאוד קטן ומאחר והזמן מוגבל עדיף לדעתי ללכת לשיעורים פרטיים כי שם מתקדמים מהר יותר. המורה מרוכז בכם באופן בלעדי וההתקדמות היא לפי הקצב שלכם, לטוב ולרע. אחרי שיודעים קצת אפשר ללכת להרקדות ולתרגל.

סיגל2

New member
תודה על המידע לגבי בתי ספר לריקודים ../images/Emo39.gif

תודה לכולכן על המידע לגבי בתי ספר לריקודים. אנחנו כנראה נלך על בתי ספר לריקודים או מורים פרטיים ולא הרקדות. אני כמובן עכשיו אצלצל לכל המומלצים ואבדוק את הנושא יותר מקרוב. אז שוב תודה.

למעלה