בתי עידכון

roro41

New member
בתי עידכון

הבת שלי בת שנה וחודשיים עם רקע טורטיקולוס והיפוטניה היא במעקב אצל פיזותרפיה היא עומדת . מסתובבת סביב הרהיטים זוחלת על 4 עולה מדרגות ולאחרונה מנסה לעמוד עם תמיכה ביד אחת בלבד הבעיה היא ישיבה ! כשאני מושיבה אותה היא ישר מתחילה לזחול על ארבע מה לעשות כדי שתתחיל לשבת הפעזותרפעסט אומר שזה בסדר כי היא לא רוצה לשבת כשהושבתי אותה אצלו בתור הוא דווקא התרשם לטובה מההתיישבות שלה אבל אני אמא ואני מודאגת . יש סיבה לדאגות כי יש המון משחקים שדורשים מצב של ישיבה כמו פאזלים וקוביות ואני לא רוצה שהיא תפספס את השלב הזה
היא מצליחה להביא את עצמה ממצב של שכיבה על הגב להתכופפות אך יש זוחלת ולאחרונה מנסה לעמוד לבד ללא תמיכה
האם פספסנו משהו
תודה

הי

אני ממליצה לתרגל ישיבה וכנראה גם לחזק גב בדרכים הבאות
1. הושיבי אותה על הברכיים שלך והקפיצי תוך שאת מחזיקה בידיים שלה. אפשר לשיר שיר על סוס דוהר או משהו בסגנון
2. אם יש בבית כדור גדול ( כדור פיסיו) אז הושיבי על הכדור וגלגלי קדימה אחורה ולצדדים.
זה מחזק מאד את היציבה
3. ישיבה על שרפרף או חבילת חיתולים או מדרגה כשכפות הרגליים על הרצפה ובמצב זה להושיט לה משהו ביד או לתת לה לאכול משהו שהיא מחזיקה ביד .
&nbsp
אשמח לקרוא איך היא מגיבה
&nbsp
כל טוב
ענת

roro41

New member
עידכון

הושבתי אותה על כסא קטןטן לתינוקות ישבה ורצתה
אך לשניות העיקר שאהבה . לאט לאט תאהב הבעיה שהיא יושבת אך ללא הרבה זמן ישר או שעומדת או שעל בטנה והיא איננה מביאה את עצמה ממצב שכיבה על גב לישיבה האם זה מדאיג . אובחנה כהיפוטניה והפיזוטרפיס גם ניורולג שאמר אין מה לדאוג אך הגננת הצליחה להדאיג אותי עם עניין הישיבה אומרת שאם לא תשב לא תלך
זה נכון ? מתי תינוק היפוטני בדרך כלל מתחיל ללכת
עזרתך בבקשה לא רוצה לפספס משהו ואני דיי מודאגת ומדוכאת

למעלה