בתי קפה, וקונדיטוריות הונגריות..

טומי*

New member
בתי קפה, וקונדיטוריות הונגריות..

בארץ. אולי נאסוף לכאן רשימה מהארץ, לתועלת כולנו. אני מכיר בתל אביב את קפה יהודית כמובן מגן העיר,ישנה קונדיטוריה עדית באבן גבירול..קצת לפני ארלוזורוב בצד שמאול שנוסעים צפונה. ידוע לי שיש גם בנתניה, חיפה...בטח ישנם כאלו בכל הארץ.

liti

New member
ואותי מעניין ../images/Emo26.gif

איפה אפשר למצוא לנגוש טעים בארץ. ואל תגידו יהודית. ממש אין מה להשוות בין הסופגניה שהם עושים שם ללנגוש ההונגרי האוריגינלי. אה, ולגבי קונדיטוריות, בנהריה יש קונדיטוריה בשם "יסמין" שהבעלים שלה הונגרי. יש שם מאקוש ראוייה ודובוש טעים ועוד כמה דברים עם נגיעות הונגריות. הם נמצאים ליד תחנת הרכבת (בפסא'ז של אבו רמי).

בקשר ללנגוש../images/Emo3.gif

בטח שלא נגיד יהודית. אני חוששת מאד שאי אפשר להשיג לנגוש ראוי לשמו בשום מקום מסחרי בארץ. על כן אנו נאלצות לעשות את זה בבית במו ידינו.

kropacsek

New member
קפה עדן בדיזנגוף

קצת צפונית לארלוזורוב. קונדיטוריה הונגרית (כך כתוב על חלון הראווה) אכלתי את האלמאש פיטה (ט' בסגול) שלהם וגם את הריגויאנצ'י. אין כמו האפייה של הסבתות, אבל זה תחליף לא רע בכלל.

קונדיטורית רג'א בנצרת הערבית.

ברשימת העוגות המוצעות למכירה מופיע גם הדובוש ההונגרי המוכר. אני לא מאוהבי המתוק, לא ניסיתי, ולא יכול לדווח על המוצר. בהחלט נראה לי יוצא דופן למצוא דובוש בקונדיטוריה ערבית.

למעלה