בתי קפה ידידותים לסטודנט

seani

New member
בתי קפה ידידותים לסטודנט

מצב רשימה קצרה של בתי קפה. אם יש לכם עוד אני אשמח להוסיף.

seani

New member
וכמובן שמייד אחרי שמגישים עבודה

מתחילים התיקונים... אז הצד היותר טוב שלי אמרה לי שיש בגליון טיים אוט של השבוע כתבה על בתי קפה ידידותיים לבעלי לפטופים. אז הוספתי משם עוד כמה והינה המוצר המוגמר (לבנתיים).

תודה רבע, יוזמה מצוינת

הרשה לי להביא מספר הצעות לשיפור - להוסיף עמודות לגבי שקעים חשמליים נגישים ותאורה. אני לא צריכה חיבור לאינטרנט בבתי קפה. לעומת זאת אני בהחלט צריכה חיבור לחשמל ללפטופ - ולמרבה הפלא לא בכל בתי הקפה יש. החיבור לחשמל צריך להיות במקום שאינו חשוף לאור שמש, ומצד שני במקום שיש בו מספיק אור כדי לקרוא. יש יותר מדי בתי קפה חשוכים, לצערי. כמו כן משהו שהפריע לי לאחרונה באחד מהמקומות אותם סקרתי מבחינת נטישת הלפטופ - רצוי שהשירותים לא יהיו בחוץ אלא בתוך בית הקפה עצמו. תוספת לרשימה שלך: בחיפה: ארקפה מרכז הכרמל, ארומה מרכז הכרמל, קפה קפה מרכז הכרמל. בארקפה יש אינטרנט אלחוטי. בארומה וקפה קפה - לא יודעת, מוכנה לבדוק אם יהיה צורך.

מממאיה35

New member
../images/Emo127.gif גם במקרה הזה - קפה הילל

שניים מהסניפים שלהם אני מכירה טוב - ברוטשילד וביהודה הלוי פינת מרמורק בת"א - בשניהם יש שלוחן עגול גדול כזה שבו לכל שני כסאות יש גישה לתקע חשמל (בנוסף לאינטרנט). התאורה נוחה ונעימה לעין ולמסך.

seani

New member
תודה על התגובה

לגבי שקעי חשמל: בלינק שצרפתי לגליון טיים אוט הם בדקו את הנושא ובתי הקפה שמופיעים בכתבה מחזיקים מלאי מפצלים וחוטים מאריכים. לגבי שאר בתי הקפה, אני לא יודע, אולי אחד מהממליצים/ות יוכל לענות. תאורה: בתי הקפה הנל הומלצו או עי סטודנטים מהפורום או בגליון טיים אוט. בכולם יש תאורה מספקת לעבודה. (לגבי שעות הערב אני לא יודע. כמובן שלא בדקתי באופן אישי את בתי הקפה ומדובר פה ברשימת המלצות בלבד. לגבי נטישת המחשב: א) ממש לא רצוי ב) אפשר לבקש מהשולחן ליד או מלצר לשים עין ג) אני משתמש בתוכנה הזאת. לשמחתי עוד לא בדקתי את אמינותה. ישנה גרסה ישנה יותר וחינמית. שווה לחפש אותה ברשת לגבי בתי הקפה שהמלצת עליהם. אני אודה לך אם תוכלי לספק לי עוד פרטים כמו כתובת מדוייקת ואם יש אינטרנט.

בשמחה אמסור פרטים נוספים

מקווה שבשבוע הבא. לגבי נטישה, אני מבקשת ממישהו לשים עין על המחשב - אבל עדיין זה לא אומר שמסע כומתה עד השירותים הוא דבר נבון לעשותו. עדיף שזמן הנטישה יהיה קצר ככל האפשר. ולגבי התוכנה - לי פתרון כזה לא כל כך מתאים, אבל תודה.

למעלה