בתי שרה טינטן

בתי שרה טינטן

למישהו יצא במקרה חשמוע את השיר הזה ? בזמנו שלחתי את השיר לגבי גל מהפורום השיר הוא מהופעה ישנה בבארבי { מלםני כ 7 שנים } ולא מופיע בשום דיסק שבו בטי משתתפת

RTur

New member
אז אולי אנחנו מדברים על שירים אחרים

אני מדבר על: הלילה הזה אני בשלי הלילה הזה אני הולכת לדרכי *משו משו משו*, מה הלילה יעולל אם את תתחילי להתפלל *משו משו משו משו משו משו* ריחות של פריחה, משגעים אותי מושכים אותי אלייך רענן ואביבי *משו משו משו* להתפלל בשבילי הלילה אני יוצאת לרחובות העיר הגדולה לחפש אהבה לא משנה מה יהיה העיקר שתהיה אתה ירח מלא, בוא תאיר לי את דרכי הזאבים מסתובבים עכשיו חופשי לא אומרת לא, שזה מה שמדאיג אותי אבל אמא, תפללי בשבילי הלילה אני יוצאת לרחובות העיר הגדולה לחפש אהבה לא משנה מה יהיה העיקר שתהיה אתה

אהלן חברה חזרתי לעשות סדר בבלאגן

לבתי יש שיר הופעות מעולה שגורם לכולנו לחכות עם הלשון בחוץ והשיר הוא הלילה הזה (וזה השיר שארתור מדבר עליו). ב14/11 2000 (שזה יום ההולדת של בטי אני לא זוכרת כמה, יש גבול), השתתפה בטי במופע התרמה למען ילדי וריאטי יחד עם עוד מכוכבי הליקון כמו עיברי לידר ששר את מיכאל, יפעת תעשה ששרה את שיר לשיר, סאבלימינל ששר באנו חושך לגרש ועוד. כפי שניחשתם כל השירים המופע היו שירי ילדים. ובטי ביצעה את ידידי טינטן של המשוררת מרים ילן שטקליס בביצוע רוקיסטי משובח ביותר. הקאוור הזה לא יצא על אף אלבום אבל נחכתי בכמה הופעות שבטי ביצעה את השיר על הבמה לאחר לחץ מתון מהקהל. חוץ מזה בגלריה באתר של בטי אפשר לראות אותה בלבוש של אותה הופעה כשהיא מנגנת לאופנת פיש אנד דג. וצריכה להיות לי איפשהו קלטת וידאו של הסיפור הזה, אבל מי משתמש היום בוידאו?

אני! משתמשת בוידאו

וכשהוא היה חולה בכיתי יומיים! יש דברים שנקשרים אליהם נורא...

למעלה