בתקוה שעכשיו ההודעה שלי תיקלט

vodka2

New member
בתקוה שעכשיו ההודעה שלי תיקלט

מזל טוב לכולם זה ממש חפשו את המטמון לעקוב אחרי המעברים של הפורום הזה:)

boolee

New member
הי וודקה

יופי שהגעת ... רציתי באמת לשאול אותך איך את מסתדרת עם הלחץ של ההצגה ובכלל.

vodka2

New member
לחץ של ההצגה והדיאטה?

האמת שעם כל הלחץ זה רק מעביר לי את התאבון אני חיה על קפה סיגריות ומים הבעיה היא אחרי הצגה האדרנלין בגוף מחפש דרך להתפרץ ואם אני הולכת הביתה מיד אחרי הצגה אני נלחמת כמעט מלחמת עולם עם עצמי, אתמול לדוגמה החלטתי אחרי ההצגה לנסוע הביתה לבעלי ישבתי בתחנת האוטובוס כמעט שעתיים איפה סיימתי את ההמתנה? במקדונלד, טוב נו שטויות נגיד שזה המתנה שלי לשבוע קשה מה שבטוח זה שמזל שאין הופעה כל ערב, כי אז באמת הייתי בצרות

boolee

New member
וודקה יקרה

קפה סיגריות ומים זה לא אוכל (ובענין הקפה והסיגריות זה גם לא בריאות מי יודע מה). אולי כדאי שתתחילי כל בוקר עם ארוחה טובה של ירקות, גבינות ולחם (אפילו קל). אני לא מומחית תזונה גדולה אבל אין לי בכלל ספק שדרך החיים הזו גורמת לך לנזקים ... יחסית למה שתיארת שאת אוכלת, מקדונלדס נשמע לי בתור פתיח חביב לארוחה (גם מי שרוצה לרדת במשקל חייב לאכול יותר ממקדונלדס ליום). קחי את עצמך בידיים ובני לעצמך שיגרה של תזונה נכונה גם לימי הלחץ האלו. את חייבת את זה לעצמך ... בהצלחה,

וודקהההה, לא תאמיני... ../images/Emo13.gif

הערב חשבתי עלייך והאם את מחפשת אותנו (רק היום העלו אותנו על הדף המרכזי) חשבתי נו...עברו כבר השבועיים שוודקה דיברה עליהם?
טוב, שקיצרת את השבועיים כי התחלתי להתגעגעעעע ... איזה כיף לראות אותך!! כמעט התאחדנו כולנו אחרי המעבר. חסרים עוד כמה שאני חוששת שפיספסתי את המייל אליהם וגם הפורום מאחור נמחק עם הלינק
.
מכל הלב, דליה.

vodka2

New member
אם לא האי מייל האישי ...

גם אני הייתי הולכת לאיבוד כי כל ההודעות שקבלתי מהפורום היו ריקות, למה הם מוחקים? לא קיים ארכיון? אבל העיקר אני כאן, רק לשלושה ימים לצערי אבל יהיה בסדר, הדבר הראשון שעשיתי זה להתחבר ולראות מה קורה בעלי חושב שהתחרפנתי לא ראה אותי כמעט שבועיים ואני על המחשב, אבל שטויות מחר נקדיש לו קצת זמן

אביטל +

New member
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

בקשר לאדרנלין - גם לי יש מצבים כאלה בעיקר כשאני מסיימת פרוייקט ואני במצב high כזה שיטה טובה שסיגלתי לעצמי - הליכה מהירה, גם לרבע שעה זה טוב ומרגיע, ואם אפשר יותר זמן אז יותר טוב ואחרי זה מקלחת ארוכה וחמה ואחרי זה ארוחה טובה

למעלה