בתקווה שהפורום לא יידעך

S1ndrome

New member
בתקווה שהפורום לא יידעך

מה לדעתכם סוג הפעילות שעדיף מעבר למסגרת של האימונים? האם חדר כושר או שעדיף אירובי וריצות? אני אישית מתאמן פעמיים בשבוע, כאשר רוב האימונים הם בדופק גבוה אבל לא תמיד. בנוסף אני רץ פעמיים בשבוע כ 40 דקות ומשלב ספרינטים בתוך הריצה כדי לדמות דופק גבוה בקרב. אהה כן... אני מתאמן באיגרוף תאילנדי. אז מה דעתכם? בנוסף אשמח לשמוע עצות לאימונים נוספים שאפשר לשלב בשביל הגיוון והשיפור.

אימוני השלמה

1. אסור להם להפריע לאימונים העיקריים. 2. הם צריכים לתמוך בעיקר. לכן, נצל אותם לתיקון ליקויים אצלך. נצל אותם להתאוששות יעילה בכדי להגיע טרי לאימונים העיקריים. מה יהווה השלמה? עניין אישי בהתאם למקום בו אתה נמצא בהתקדמות בענף שלך. כמה זמן פנוי יש, אינטנסיביות של האימון ועוד. אני באופן אישי מתאמן אצל אודליה שדסקלו המליץ עליה.

muaythai

New member
יפה מאד.

אני אישית הולך למכון שלוש פעמים בשבוע בשביל לרוץ על המכשיר (מהירות 10.5-12) ריצה לפחות 40 דק' עד שעה. לאחר מכן אני עושה אימון כוח (בלי משקולות), ולפעמים אם אני לא עייף אז עוד רבע שעה של חבל .. פעמים בשבוע נוספים זה למשקולות, וגם .. לא תמיד. כל השאר זה אימונים על שק, ספארינגים, ובשאר אני מאמן. מבחינתי כרגע זו "ההשלמה" בשבילי. לילה טוב.

מה אתה רוצה לשפר

את סיבולת לב הריאה שלך / גמישותך / טכניקת הלחימה שלך כלוחם מויי טאי
אולי את יכולותך כלוחם - באופן כללי
שכן אתה מדבר על גיוון... במקרה זה הייתי לוקח שיעורי העשרה במשהוא שונה לחלוטין כגון לחימת קרקע כל שהיא, או לחימה בכלי נשק... מבקש רק להצתרף ל-
ולהדגיש כי אין לתת להשלמות למיניהן לפגוע בתכנית האימונים המרכזית שלך... כל עוד זו משרתת את מטרתה.
, יובל.

S1ndrome

New member
המממ

הכוונה בגיוון הייתה שבשלב מסויים לרוץ את אותו סיבוב באותה מתכונת יכול להיות משעמם. אבל בכלליות השרשור נועד לנסות להפיץ רוח חיים בפורום, לאו דווקא עצות בשבילי ספציפית. אבל כנראה שזה לא עובד...

למעלה