בתקווה שהפעם אקבל מענה לשאלותי

Its a girl

New member
בתקווה שהפעם אקבל מענה לשאלותי

נויה בת ארבעה חודשים
עד עכשיו היא הייתה ישנה טוב, קמה רק לאכול וחוזרת לישון ממש מלאכית קטנה, לאחרונה (אולי בגלל שפתחנו פה...) היא קמה לפעמים בלילה ומתבכיינת. בהתחלה אנחנו לא מתייחסים אבל זה הולך ומתגבר עד שבסופו של דבר אני מערסלת אותה מטיילת איתה קצת בבית עד שהיא נרדמת... גם אחרי שאני מניחה אותה חזרה בעריסה היא מתחילה להסתובב ולעשות קולות של אי נוחות כאילו מחפשת את השינה שלה ...לפעמים היא נרגעת אחרי כמה דקות ונרדמת ולפעמים היא מתעוררת שוב ואז מתחילים הכל מהתחלה... מתיש...עד מתי? ועוד שאלה, לאחרונה היא גם גילתה את כפות הידיים שלה ומאז היא מכניסה אותן לפה בכל הזדמנות ומוצצת בשקיקה ...זה מתוק ומקסים הענין הוא שהיא דוחפת אותן עמוק פנימה עד שזה עושה לה רפלקס של הקאה...זה נורמאלי העניין הזה... היא גם מתחילה לגלות את הבוהן הקטנה שלה ולמצוץ אותה בהנאה...לתת לה? או למנוע ממנה? מה עדיף? ועניין אחרון כשאנחנו מניחים אותה עלינו עם הפנים קדימה היא מרימה את הגוף כאילו רוצה להתיישר ממש את כל החזה והכתפיים מרימה קדימה...נורמאלי? תקין? אנחנו הורים חדשים ולכן ההסטריה הקלה... ממתינים לתשובות.

ts a girl שלום לך

בעניין השינה : נשמע לי שנויה זקוקה לקרבה שלכם. את טוענת שכאשר את מערסלת אותה היא נרגעת. נסי מגע ללא הרמה - לעיתים גם הוא עוזר. פטנט נטסף שעוזר לחלק מהתינוקות - לשים חולצה לא מכובסת של אמא במיטה על מנת שהתינוק יריח את אמא שלו. בסופו של דבר אין פתרון קסם. זה עניין של ניסוי וטעיה. אני עצמי פתרתי את הענין בכך שישנתי עם תינוקותי באותה המיטה אך זה לא מתאים לכל משפחה. עצתי: תנו לנגה את הידע והביטחון שאתם שם בשבילה . אין צורך לקום לכל ציוץ אך אם הוא מתגבר היא כנראה זקוקה לכם. לשאלתך השניה: הכנסת הידיים לפה היא שלב התפתחותי ואין צורך למנוע אותו או לחשוש ממנו. את השאלה השלישית לא הבנתי . אולי תוכלי לתאר יותר בברור את השאלה.

Its a girl

New member
פירוט לשאלה השלישית

כשאנחנו מחזיקים אותה עלינו כשהפנים שלה כלפי חוץ והיא במצב שכיבה אז היא כל הזמן מנסה לקום כאילו לעבור ממצב שכיבה למצב ישיבה השאלה היא אם זה תקין לגיל שלה... ועוד שאלה על הדרך מתי הם אמורים להתחיל להתהפך?

וואוו, ממש כמו שלי ../images/Emo12.gif

רק ששלי ביום שישי תהיה בת 3 חודשים ולנו, עדיין,
אין את בעית השינה. גם שלי דוחפת ומוצצת הרבה את הידיים, לעיתים עד כדיי רפלקס הקאה (
כבר עכשיו מפתחת הפרעות אכילה כמו אמא???) וגם שלי מנסה, כאילו להתרומם לישיבה משכיבה.

למעלה