בתרגום לשפתך: לכי תתקעוודי

evglev1

Well-known member
מנהל
כנראה צפתה אתמול בכתבה על דוד לוי ששם איזו מזרחית אמרה שהרסו את כל הקריירה הפוליטית של דוד לוי עם הדמות שלו בחרצופים שכל הזמן הבובה שלו אמרה "מופלטה".

The Real Big Joe

Well-known member
כנראה צפתה אתמול בכתבה על דוד לוי ששם איזו מזרחית אמרה שהרסו את כל הקריירה הפוליטית של דוד לוי עם הדמות שלו בחרצופים שכל הזמן הבובה שלו אמרה "מופלטה".
החרצופים פגעו בקריירה של דן מרידור לא פחות מזאת של דוד לוי.

אלפיני

Well-known member
אולי זה רק אני, אבל תגובתך נשמעת גזענית משהו. גם אם לא הייתי מסכים עם מארק לכתחילה, תגובתך בהחלט מוציאה אותה די צודקת בטענותיה.
בתוך הכתבה ישנה תגובה גם של מולי שגב עורך ארץ נהדרת תוך שהוא מציין בדיוק את מי הסמארק הייתה צריכה להחליף. כרגיל, קפצת בראש חוצות לעשות ראש לפני שעיינת בחומר.

Harrington

Well-known member
מנהל
בתוך הכתבה ישנה תגובה גם של מולי שגב עורך ארץ נהדרת תוך שהוא מציין בדיוק את מי הסמארק הייתה צריכה להחליף. כרגיל, קפצת בראש חוצות לעשות ראש לפני שעיינת בחומר.
הגבתי בדיוק למה שרציתי להגיב ואני עומד מאחורי דברי. מולי שגב כן או לא, חסר כל רלוונטיות לדברי כמובן, אבל תודה על הערתך המועילה.

פולגאר

Well-known member
הגבתי בדיוק למה שרציתי להגיב ואני עומד מאחורי דברי. מולי שגב כן או לא, חסר כל רלוונטיות לדברי כמובן, אבל תודה על הערתך המועילה.
מולי שגב תמיד ייזכר אצלי בתור הילד שיהורם אומר לאחיו אביתר "בלום פיך פן תחטוף אגרוף אביך" ו-"מולי למה אתה לא משחק כי אני לא משחק עם בנות למה ..."

אלפיני

Well-known member
טוב שאתה עומד. אולי בישיבה היית יכול להתרכז טוב יותר ואז להתמקד טוב יותר בעובדות.

אז העובדה היא שהמנכ"לית הקודמת הגיעה מאותו רקע מזרחי כמו סמארק, על זה אין שום ויכוח. רק שהרקע האקדמי הקודם והכישורים הקודמים התאימו הרבה יותר טוב ספציפית למשרד המדע . רוב האנשים יסכימו כי מהנדסת מהטכניון גם ניסיון צבאי שהמשיכה ללמוד דיפלומטיה, וקורס צוערים ותואר שני במנהל עסקים , ואז שמשה ראש מנהלת , ולאחר מכן סמנכ"לית בנתיבי ישראל מתאימה יותר ממקומבנת פוליטית שבאה מרקע וניסיון של משפט אזרחי. אתה רוצה להתעקש שלא - בעסקים הפרטיים שלך תתנהל כפי שאתה מבין.

אם השנים היו מועמדות למשרה הדורשת הכשרה משפטית , אולי הייתי מבין את הנקודה שלך. לא זה המצב. סמארק פשוט הולבשה על המשרד הלא נכון, ומול האדם הלא שאפילו טענת המקופח העדתי מולה פשוט לא תופסת.

היא טוענת שהביקורת כנגדה הייתה וולגרית. שם יתכן שהיא צודקת בעצם האבחנה. אבל היא בהמה. לכן קבלה את מה שמגיע לה על התנהלותה כלפי אחרים. WHAT GOES AROUND COMES AROUND.

נערך לאחרונה ב:

Danny Stern

Well-known member
קיים חשש שהוא יכריע הכרעות על בסיס האינטרס האישי של ההישרדות הפוליטית שלו ולא על פי האינטרס הלאומי"

השרדותו של ביבי קשורה באופן הדוק להשרדות של העם היהודי בציון .
העם ה''טיפש והבור'' הזה הבין זאת היטב .
השמאל הסדומופיל שונא את היסודות המוסריות והזהות של עם ישראל !

החונטה המשפטית לא בוחלת בשום זיוף , בשום שקר על מנת להפוך המדינה היהודית ל''בארדאק ''בין לאומי אוניברסאלי '' מתנכר לחלוטין .
ביבי וממשלתו יהפכו את כוון הזרם שמוביל אותנו לים המוות .

mer morte.png

dory30

Well-known member
תמשיך לחיות בגזלייטינג. בסוף תבין שטעית, אבל אז כבר יהיה מאוחר מדי בשביל זה.

1ספי11

Well-known member

החונטה המשפטית לא בוחלת בשום זיוף , בשום שקר על מנת להפוך המדינה היהודית ל''בארדאק ''בין לאומי אוניברסאלי '' מתנכר לחלוטין .
ביבי וממשלתו יהפכו את כוון הזרם שמוביל אותנו לים המוות .

צפה בקובץ המצורף 70581
נסה לנמק את טענתך על הסיבה שנפילת נתניהו תביא לנפילתה של מדינת ישראל.
ואולי תסביר למה מינוי של פושע לשר הפנים שומר על מדינת ישראל.

Danny Stern

Well-known member
נסה לנמק את טענתך על הסיבה שנפילת נתניהו תביא לנפילתה של מדינת ישראל.
ואולי תסביר למה מינוי של פושע לשר הפנים שומר על מדינת ישראל.
שילטון השמאל המתנכר והאנטישמי מוביל למחיקת הזהות היהודית , דהינו לסוף מדינת ישראל שתהפוך למדינת ללא סיבה שהיא תתקיים על ארץ ישראל .
מושבה קולוניאליסטית לכול דבר ..
בסוף היא תעלם כמו כל המושבות , וזה יהיה מוצדק לחלוטין .

1ספי11

Well-known member
שילטון השמאל המתנכר והאנטישמי מוביל למחיקת הזהות היהודית , דהינו לסוף מדינת ישראל שתהפוך למדינת ללא סיבה שהיא תתקיים על ארץ ישראל .
מושבה קולוניאליסטית לכול דבר ..
בסוף היא תעלם כמו כל המושבות , וזה יהיה מוצדק לחלוטין .
קשקוש ירוק ובכייני.
חזור אחרי. מדינת ישראל היא המדינה שלי.
רוב מה שאתה קורא לו "ארץ ישראל" נמצא מחוץ לגבולה של מדינת ישראל ומגיע עד עירק.

DANIAVNI

Well-known member
לא מאמין לה
אישה כזאת חזקה ועוצמתית, ממתי התגובה לזה שצלבו אותך האליטות זה לברוח ?????
לפי דעתי, היה שם איזשהו עניין פנימי שאילץ אותה להסיר את מועמדותה
והיא פשוט מזערה נזקים ע"י הפיכת עצמה לקרבן של ה"אליטות"
ככל שמדובר באחוז גדול ממצביעי הימין, הם יאכלו את השקר הזה לתיאבון
ואלה שלא, יתייחסו לשקר הזה בסלחנות והערכה שהרי הוא בעקיפין תורם להם ( אפילו שהם יודעים שזה בלוף).

אני אנסה להסביר בצורה קצת יותר מנומסת וברורה: ראשית אודה כי אני מבין את כעסה של גברת מארק והפעם לשם שינוי היא דיברה בסגנון אמיתי ואכפתי - אבל חלק גדול מכל הדברים הללו היא הביאה על עצמה :confused: עד היום כל מה שראינו מצידה היה סגנון צעקני ומנבל פה והשתלחות בכל מי שלא כמוה! היא יכולה לצעוק כל הזמן על גזענות ועל קיפוח - אבל מי שהיה מנבל את הפה וצועק כל הזמן על ה"שמאלנים" ועל כל מי שלא ליכוד - ובצורה גסה ומתלהמת - זה היתה הגברת מארק עצמה! בניגוד למה שהיא אולי חושבת יש גם הרבה מאד אשכנזים בארץ משהם לא עשירים ושחצנים אלא אנשים פשוטים וקשי יום:( הגברת מארק הגיעה למעלה וחשבה כנראה שמותר לה הכל - אז היא נפלה😐 היא לא הצליחה להיבחר שוב לכנסת פשוט בגלל שחברי מרכז הליכוד לא בחרו בה וכנראה לא ממש העריכו את הסגנון הצעקני והמנבל שלה (ומסתבר שלא עזרה גם החברות עם שרה!) לא נבחרת לכנסת - תקבלי את הכרעת הבוחר ותזכרי שזה לא כל העולם:rolleyes: אבל היא לא הבינה את הגבולות וניסתה להשאר בכל זאת מחוברת לעטיני השלטון - אז הציבור הראה לה שיש גם גבולות:-/

רוב הזמן נח

Well-known member
ערוץ 13 מזלזל באילה חסון. מעלה קטע של 4 דקות לטוויטר במקום את כל האיטם ליוטיוב שלו. בכלל שמתי לב שביוטיוב של חדשות 13 לא מעלים את האיטמים שלה.

dory30

Well-known member
ערוץ 13 מזלזל באילה חסון. מעלה קטע של 4 דקות לטוויטר במקום את כל האיטם ליוטיוב שלו. בכלל שמתי לב שביוטיוב של חדשות 13 לא מעלים את האיטמים שלה.
היא למעשה שרת ההסברה האמיתית של נתניהו. העכברה עם המשקפיים מונתה על תקן אידיוטית שימושית.

Danny Stern

Well-known member
היא למעשה שרת ההסברה האמיתית של נתניהו. העכברה עם המשקפיים מונתה על תקן אידיוטית שימושית.
אישה מבריקה , חכמה ושכלה ישר ולוגי ..
הלוואי וכל הפמיניסטיות ההזויות היו מאופסות שפויות כמו אילה .

Danny Stern

Well-known member
נערך לאחרונה ב:
למעלה