בתשובה לרונית מ-19.9

בתשובה לרונית מ-19.9

ששאלה איך להעלות את הנושא למודעות. אולי כדאי לעשות מצעד גאווה. זה יהיה מעניין לראות כמה אנשים שמגדירים את עצמם א מיניים יש בישראל. נראה לי שהרבה יותר ממה שנדמה. אפשר לקבוע תאריך וצוות מארגן (אני מוכנה להתנדב להפקה) ולהתחיל להפיץ את הבשורה. מה שבטוח זה שלדתיים לא יהיה מה להגיד נגד זה. האמת, מצעד הגאווה העולמי ההומו-לסבי-טרנס-בי וכו' הוא ב- 10 בנובמבר בירושלים, אפשר להקים קבוצה שתצעד בו תחת שלטים שמעידים על הקבוצה הא מינית. מי שמוכן לצעוד איתי תחת שלט א מיני מוזמן ליצור איתי קשר דרך הפורום. ואם למישהו יש רעיונות לסיסמאות אז גם. אין לי בעיה לצעוד לבד עם שלט על א מיניות אבל אני אשמח אם יצטרפו אלי.

p019

New member
תודה על התשובה

יש לי קצת בעיה אם ליצור קשר מחשבתי אצל אנשים בין הומוסקסואלים לא-מיניים. הקשר הברור בין הקבוצות זה מיעוט ששונה מהרוב בנתיות המיניות שלו. אבל אנחנו בדיוק ההפך מההומוסקסואלים כפי שאנו בדיוק ההפך מההטרוסקסואלים. יש בזה בעיותיות. בקשר למצעד א-מיניים (לא יודעת אם המילה גאווה מתעימה) - אני לא חושבת שיש מספיק מהיתנו שמועדים לנטיה שלהם ומוכנים להיחסף. זה מלכוד 22. עוד רעיונות יתקבלו בשימחה.

אני מוכנה להחשף ואני חושבת שזה יכול

להביא לעלייה במודעות. אני מסכימה איתך שהקשר בין הומוסקסואלים ל א מיניים יכול לבלבל אנשים. אבל המצעד הוא לא רק של הומוסקסואלים, הוא גם של טרנס סקסואלים ושל עוד קבוצות. ואכן הגאווה היא על הניראות ועל המאבק נגד אפליה ובזה הקבוצות דומות. בזכות השאלה שלך החלטתי שאני אצעד עם שלט שכתוב עליו "גם הא-מיניים יוצאים מהארון" ונראה מה יהיה. אני אשמח אם מישהו ירצה להצטרף אליי.

p019

New member
אין לי בעיה להחשף

וכבר נחשפתי אפילו בטלוויזה, אבל מפחיד אותי הרעיון של ללחת במצעד הגאווה. אני צריכה לחשוב על זה קצת לפני שאני יחליט.

סבבה. אם תחליטי שכן, אני אשמח

ממה את מפחדת, מלחטוף מכות? יש באמת משהו מפחיד במצעד בירושלים, בגלל הדקירות שהיו בפעם הקודמת. אבל זה רק מוכיח כמה המצעד חשוב והכרחי. אבל אני מסכימה איתך שמבחינות מסויימות זה קו החזית במלחמה על זכויות מיעוטים.

p019

New member
לא מפחדת

או אולי כן. אבל מהמצעד עצמו. אני לא רוצה להיות בסביבה שמשדרת מיניות בצורה מוחצנת וממה שרואים בתלוויזה - ואפשר גם להבין את ההגיון שבזה - זה מה שקורה במצעדים. אני לא מגיבה לדברים כאלו טוב. אני ממש מקווה שלא תהיה אלימות.

אני מבינה אותך. לא חשבתי על זה.

אבל נראה לי שיש גם קבוצות יותר סולידיות שאפשר לצעוד לידן. בטלוויזיה מראים את הדברים הקיצוניים. אבל מצד שני מה אני יודעת.. אני הרבה יותר חוששת מזה שזה אירוע רב משתתפים. לא מגיבה טוב בכלל. אבל אני אנסה להתמודד, מקסימום אני אחתוך.

למעלה