בת גלים תכנסי בבקשה דחוף

תותי111

New member
בת גלים תכנסי בבקשה דחוף

את זוכרת את מה שספרתי בהודעות קודמות על זה שיש לי אחראית שממש לא חביבה אליי?? אז יש לי משהו מסחרר לאמר, אני פשוט בהלם, ולא מעקלת את זה..
פיטרו אותהההההההההההההההההההההההההה!!!!!! קולולולולולולולולולולולולולולולוייייייייייי!!!! הבעסה זה שהיא תשאר עוד חודשיים ..
טוב חודשייים אני יכולה לסבול אותה
ומשום מה היא קצת התרקחה אליי .. והכי קטע שקמתי אתמול בבוקר ואמרתי זהו אני לא הולכת לעבודה הזאת יותר חזרתי למיטה לנמנם... ואחרי שעה החלטי להתקשר ולהגיד שאני מאחרת.. אז הגעתי באיחור לעבודה והיא שאלה איך אני מרגישה..(לפחות היא מנומסת) הכל התנהל כרגיל ..לפתע קראו לה למשרד ההנהלה היא הגיעה אחרי שעה ובישרה לנו את הבשורה המרה..(המתוקה בשבילי) ומאז אני בשוק.. לא רק מזה אלא משום כשהלכתי לישון בלילה אמרתי לעצמי הלוואי שהיא תעשה איזה טעות ויעיפו אותה לכל הרוחות..וכל השאר היסטוריה.. מפחיד אה?

תווווווווווותי../images/Emo25.gif

אני מה זה מאושרת בשבילך,ואמרתי לך לחכות בסבלנות ,ושבסוף את זו שתעמדי מהצד ותחייכי.עכשו זה אומר שאף אחד לא עומד מולך ואת משוחררת לגמרי להראות את כל הכישורים שבך כי יש לך את זה שתהיה לך אחלה שבת ומלאה חיוכים

batgalim

New member
שמחה בשבילך תותי ../images/Emo140.gif

כנראה שהיא קיבלה את המגיע לה... וצל"ש לעירית שעלתה על הענין שהגלגל יתהפך בסופו של דבר!!! אכן, בפריסה הראשונה קלף הסיכום היה - גלגל המזל! מסתבר שכך היה צריך להתייחס אליו - אוהההו, איך שגלגל מסתובב לו....
שיהיה לך שבת שלום תותי!

blackcat2

New member
ובואו נהיה מעט נשמות טובות

ונאחל לגברת שתלמד את השיעור שלה ושתמצא במהרה מקום עבודה אחר שיתן לה מזון, קורת גג, ועל כן ביטחון בחיים. לא מתכוונת להיות יפת נפש אבל לכל מטבע יש שני צדדים. בהצלחה תותי בעבודה. רק הצלחה ושמחה.

prettybaker

New member
מאוד אהבתי את תשובתך.../images/Emo23.gif

אסור לאחל רע לאף אחד. רק לאחל הגינות וצדק

תודה לבת גלים../images/Emo39.gif

אני שמחה ששמת לב שקלף הסיכום היה גלגל המזל אבל לפעמים אנחנו פועלים על פי האינטואציות שלנו,והנה פתאום גלגל מסתובב המון תודה על הפירגון ושתמיד נוכל לעזור לאנשים בפורום המקסים הזה

תותי111

New member
לעירית בת גלים וכולם../images/Emo142.gif

קודם כל תודה רבה רבה לכם אתם ממש עוזרות כשצריך אתכן..|בנדנה אז אני מודה לכן מקרב לב
ודבר שני לגבי אותה אחראית ..
מי אמר שאני מאחלת לה רע..? היא פשוט צריכה לעשות קצת חושבים ולהבין כמה הגישה שלה והגאווה שלה לא יובילו אותה לאף מקום, המקום היחיד שהיא יכולה להגיע אליו בגישה כזו היא לצערי הקרקעית, אני מאחלת לה שתבין את טעותה ותשכיל לעשות בדיוק ההיפך, רק אז יהיה לה טוב.. אני יודעת ומרגישה את כאבה, למרות הסבל שהיא גרמה לי אני רואה זאת ביום יום בשהותי איתה..אני רואה את הקושי שלה להיפרד מעבודתה .. אבל את הנזק והכאב הזה שלה היא בישלה בעצמה .. אז באמת שיהיה לה רק טוב ושתשכיל להיות חיובית ואנושית
|

למעלה