בת הזוג שלי דורשת סקסיותר ממני--עזרתכם!!!

klugmany

New member
בת הזוג שלי דורשת סקסיותר ממני--עזרתכם!!!

שלום, אני יודע שמה שאני אספר כאן זה צרות לעשירים...אבל בכל זאת זו בעיה שמציקה לי. אני יוצא עם מישהי מספר חודשים. הכל בינינו טוב. רק דבר אחד מפריע לי וגורם לי להתרחק .... היא אוהבת ורוצה סקס יותר ממה שאני רוצה. מבחינתה כל יום כמה שיותר. לא פעם דיברנו על זה ואני חש קצת מאויים וקצת במבחן שמה אני לא יענה על הציפיות שלה. היו לא מעט פעמים ששכבנו כשבעצם לא ממש היה בא לי.... אני אוהב סקס וגם נמשך אליה, אבל התשוקה הזו, והרעב לסקס מרתיע אותי. בזמן האחרון התחלתי לחשוב כמה צעדים קדימה...אני יודע שאולי זה נובע מפרנוייה, אבל פוחד שאולי בגל שאני לא אספק אותה...היא תרעה בשדות זרים.... אני יודע שכשיש אהבה ואמון דברים כאלו לא אמורים לקרות, אבל מכיוון שאני יודע באיזו חברה אני חיי, ורואה מה קורה מסביבי, גם מצד הנשים וגם מצד הגברים, זה מפחיד אותי. אני אשמח לקבל את תגובתכם הכנה. האם לדעתכם עליי לעשות משהו בנידון? האם עליי לסיים את מערכת היחסים הזו לפני שאפגע? מה דעתכם?

magenta73

New member
אני לא יודעת מה להגיד לך

בגדול, וזה נכון לכל מערכת יחסים, באם זה הגבר או האישה שרוצה יותר או פחות, כאשר הציפיות לסקס לא שוות אצל שני הצדדים באופן קיצוני, ישנה בעיה. לא יודעת כמה זה יראה על בגידה, סך הכול זה שהיא אוהבת סקס איתך, לא אומר שהיא אוהבת סקס בכללי עם כל אחד ולכן תלך לכל פרפר באיזור, זה אומר שהיא אוהבת סקס איתך. זה דבר ראשון ותכניס את זה טוב טוב למוח. אהבה לסקס לא אומרת ישר בגידה. מה שזה כן יכול להגיד\, אולי, אם ההבדלים ימשיכו, זה אולי שזה יפריע לכל מערכת היחסים ומכאן אולי יוביל לפרידה. הבעיה איתך שאתה חושב שהיא רוצה יותר סקס ממך ואתה מתרחק. ומן הסתם כשאתה מתרחק היא רוצה יותר, מה שגורם להבדלים לגדול. אתה צריך לבדוק עם עצמך למה אתה כ"כ מאויים מזה ומה גורם לך להתרחק. אתה למעשה גורם במו עצמך לנבואה שמגשימה את עצמה. תשתחרר. תבין שאותך היא רוצהץ לא אף אחד אחר. ותהנה מכך שיש לך בת זוג שאוהבת מין.

klugmany

New member
כנראה שהנבואה שמגשימה את עצמה...התגשמה

אתמול היה בינינו משברון קטן. משבר שבזוגיות אחרת היה ניתן לפתור אותו. לתדהמתי היא אמרה לי שלא טוב לה איפה שהיא נמצאת ובזה היא החליטה לסיים את הקשר בינינו. קשה ועצוב.....

magenta73

New member
מאחלת לך

שבמערכת היחסים הבאה שלך יהיה יותר איזון. בכל המובנים. באמת :)

כנראה שכך זה היה צריך לקרות......

אכן קשה ןעצוב כשקשר מסתיים אבל אם אין בו איזון בין הרצונות , אז חבל למשוך את זה.

למעלה