בת הזוג שלי לא אוהבת להתנשק בלהט.

Reign Of Chaos

New member
בת הזוג שלי לא אוהבת להתנשק בלהט.

זו סתם כותרת, אבל לא רק כותרת.
כשהתחלנו לשכב (שלושה שבועות אחרי שהתחלנו לצאת) מיד שמתי לב שיש לה איזה שהוא חסם. חיכיתי וחיכיתי בתקווה שמשהו ישתחרר עם הגברת האמון בי - וזה לא קרה.
אחרי חצי שנה הצעתי לה ללכת לייעוץ מיני אצל סקסולוגית. היא בכתה, כעסה, צעקה עלי. אחרי כמעט-פרידה היא התרצתה.
אחרי בדיקות אמרו לה שהיא סובלת מואגיניסמוס. מקרה קלאסי.
אחרי שנה של טיפול משותף (והתנזרות ממין) נוצר כעס הדדי. היא כעסה עלי שאני מנסה לשנות אותה. ואני כעסתי עליה שהיא לא מעריכה את מה שאני עושה עבור הקשר.
עבר הטיפול. כבר לא כואב לה כמו פעם. אבל זה עדיין לא מין כמו שאני זוכר מבנות זוג לפניה - אין חווית אקסטזה. היא בעיקר מנסה לגרום לי לגמור כדי שיהיה לי טוב, וקשה לה להבין שאני רוצה שהיא תהנה כדי שאני ארגיש נחשק.
אין לה רצון או צורך מיוחד לגמור בסקס, רק לפעמים.

כשאנחנו במיטה מתנשקים, אפילו לא בתור פור-פליי אלא רק לפני השינה, היא תמיד מתנשקת עם פה סגור. ואני מרגיש כמו תוקף או כמו מבקש משהו - רוצה שנתנשק כמו זוג שחם אחד על השני, אבל היא מתנשקת רק עם השפתיים בפה סגור.

זה באמת מתסכל אותי.
כשאמרתי לה שאני לא מרגיש נחשק היא הייתה בשוק: "אבל אני מחבקת אותך ומלטפת אותך ואומרת לך שאני אוהבת אותך"
"נכון, אז אני מרגיש אהוב" אני עונה לה. "אבל זה לא גורם לי להרגיש נחשק".

אנחנו ביחד שנתיים. בכל פעם אני חושב שאנחנו לקראת פיתרון וזה לא מגיע, אלא רק תיסכול מיני בצורה אחרת.

לעזוב?

כן, לעזוב

זה לא הולך להשתפר וזאת לא מגרעה קטנה שאפשר לחיות איתה. זה משהו שתמיד יעיב על מערכת היחסים ולבסוף התסכול יגרום לך לחפש בחוץ. בוודאות.

Naama331

New member
באמת קשה..

גם לי היה אחד כזה..... בסוף נפרדתי ממנו כי באמת הרגשתי שהוא לא אוהב אותי מספיק.
איך אפשר לעשות אהבה בלי להתנשק?

מהכרותי איתך מהודעות קודמות

אתה בהחלט אדם עם סבלנות.
אבל מגיע הרגע שבו אתה צריך להבין שהפערים המיניים בינכם הם יותר "אידיאולוגיים" מאשר עיניין נקודתי שיעבור עם טיפול נכון.
היא הרבה פחות מינית ותשוקתית ממך ואני חייבת להסכים עם "חובטת"- זה רק יחריף.
נישואים עם בן/ת זוג שהפערים המיניים איתם גדולים מביאים להרבה כעס, תסכול וסבל לשני הצדדים.
&nbsp
לצערי אני ממליצה לך לעזוב ולחפש מישהי שתתאים לך בכל הרבדים- גם במיני- הם כולם חשובים!

האם בסקס אתה

תמיד מנסה להנות וכשאתה לא מקבל את מה שאתה רגיל לקבל אתה מתאכזב?
אולי תמשיכו לחפש מה מדליק אותה? אולי היא קראה יותר מדי קריוס ובקטוס ונשיקות זה לא זה בשבילה? אולי חדירה לא תרגש אותה אף פעם יותר מדי? אלא אם תוסיף אצבעות או משהו?
&nbsp
אם כששניכם שותים קפה במיטה עושה לה עצירות ורק אותך מעורר כדאי שתנסה להחליף למשהו שיהיה בריא מינית לשניכם.
אם זה מגיע מאירוע בעברה אז לא משנה כמה ריבים יהיו אתה עדין ניגש לפתור משהו אצלה בנפש בפנים עם הרצון שלך להנות יותר כמו עם בחורה אחרת. אבל הבחורות האחרות שאתה משווה אותה אליהן, היו להן חיים אחרים. השקעת שנתיים להיות איתה
אני מאמין שזה לא כזה סבל, וזה לא משהו ששואלים אנשים עם בעיות אחרות בזוגיות לעצה. תאמין לי שכל אחת והצרה שלה. העניין זה האם אתה תוכל להתפשר כי לא תמצא מישהי עם 100 % ממה שאתה רוצה.

פער מיני

כשאתה בוחר אדם אתה בוחר מכלול, וכן, בחלק מהנושאים צריך להתפשר. יכולה לספר לך על עצמי שאני לא יכולתי להתפשר על המיניות (אגב, ניסיתי, עבור מישהו שאהבתי מאד מאד בצעירותי) כי היא מרכזית עבורי בזוגיות.
מיניות היא תכונה בסיסית, לא משהו שמשתנה. בטח כשמדובר בבעיה מאובחנת כמו וגיניסמוס. נשמע שאתה אדם מיני. אני לא חושבת שזה פער שאפשר לגשר עליו, רק לחיות איתו. ואני לא בטוחה שתצליח, ויותר מזה: אני לא חושבת שכדאי לך.
יש נשים אחרות. יש סקס אחר. אתה יודע את זה.

Reign Of Chaos

New member
תגובות מרגיזות

בעיקר בגלל שהן נכונות.
בזמן שאני מאוד אוהב אותה.

לא תמיד קל לשמוע את האמת, אבל בעיני זה עדיף

שולחת חיבוק גדול

זה שאתה אוהב אותה

לא אומר שיהיה לך טוב איתה.
וזה שאתה אוהב את עצמך אומר שאתה צריך להיות במקום שטוב לך בו ועם בת זוג שתתאים לך גם מבחינת הצרכים המיניים.
&nbsp
אנשים שחושבים ש"זה יסתדר מעצמו" מוצאים את עצמם סובלים, כועסים ולרוב גם בוגדים. חבל.
&nbsp

Naama331

New member
אם ינחם אותך אז בסופו של דבר

התחתנתי עם מישהו שכן אוהב להתנשק בלהט ואני ממש מאוהבת בו וגם הוא בי . אנחנו נשואים 4 שנים.
אז נראה לך שאתה אוהב אותה אהבה עזה כמוות... אבל אל תתייאש, אולי אם תאיים עליה שתיפרדו אולי זה יגרום לה לחשוב
באמת למה אתה לא רוצה ותגיע למסקנות מבעד עצמה. או שפשוט תגיד לה מה מפריע לך באמת בקשר ולא להסתיר ולדבר על זה כאן.
זה גם די מעצבן שבן הזוג לא אומר מה מעצבן אותו. אני חושבת שדיבורים לעניין יפתרו את הבעיות, ואז יובילו את הקשר לכאן או לכאן.
תשאל אותה למה את לא אוהבת להתנשק... האם אני הגורם המפריע? האם את עדיין אוהבת מישהו אחר? האם יש לי ריח לא טוב? במה
אני יכול להשתפר? שבו על כוס יין טוב, או וודקה חח ואז תלבנו עיניינים. מקווה שעזרתי! חג שביעי של פסח שמחחחחח!

elinoket

New member
אני דווקא חושבות שהן מרגיזות כי הן מציעות את הפתרון הכי קל!

ובכלל אני חושבת שכולם נסחפו פה עם הקלות שהציעו לך לברוח
אף אחד לא באמת יודע מה הסיפור ביניכם ובטח שלא מגורלנו לחרוץ את דין הקשר שלכם אחרי שהתוודענו אליו בפסקה שכתבת.
אני יכולה להגיד לך שלי היתה בעיה של כעס ברמה של עצבים, צרחות, להעיף דברים, משהו פסיכי.
ותודה לאל הבחור לי לא וויתר עלי והיום אנחנו כבר כמעט שש שנים ביחד ונשואים כמעט שנה וטפו טפו יש לנו קשר טוב מאוד.
לדעתי ומנסיוני מהמקרה שלי, מה שחשוב זה לא האם חל שיפור במצבה כמו שחשוב כמה היא מוכנה להמשיך לעבוד על זה.
אצלי זה לקח המון המון זמן של עבודה, המון מעידות בדרך, אבל מרגע שהבנתי שיש לי בעיה לא ויתרתי לעצמי וזה מה שחשוב.
ודרך אגב, הלכנו ליעוץ זוגי שתרם לזה המון אז אולי שווה לכם לשקול את זה... זה בכל זאת שונה מסקסולוגית.

בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שאתה יודע הכי טוב מה הולך ביניכם ושלדעתי הרבה יותר חשוב הנכונות שלה לטפל בבעיה שלה.
אם היא יודעת שזה מפריע לך וחשוב לה לעבוד על זה בשבילה ובשבילך - אז תמשיך עם הסבלנות זה ישתלם
אם אין לה באמת כח לעבוד על זה והיא לא מראה שום רצון לשינוי אז אתה צריך לקחת בחשבון שאם אתה נשאר - מה שיש לך עכשיו, זה מה שיהיה כל הזמן.

אני מבין אותך.

זה בהחלט מרגיז. בפרט אם כשהעצות לא קולעות לכיוון אליו אתה רוצה לפנות.
לדעתי, יש ללכת לקבל הדרכה (כללית), בה כל אחד מכם יוכל ללמוד על השני וגם לקבל הדרכה פרטנית (כזוג).
בסופו של יום - אתה לא משנה, אלא מוביל (דורש הדרכה).
בסופו של יום - דרושה הערכה כלשהיא מצדה (דורש הדרכה).
&nbsp
&nbsp
&nbsp

לא לעזוב. תיקח בחשבון שאתה מתסכל את עצמך.

אל תשווה אותה לאחרות. ההשוואה מזיקה בעיקר לך. את התסכול שלך היא מרגישה. ביחסי מין אין מקום לכעסים. היא לא צריכה להוכיח לך שום דבר. לרצות שהיא תהנה ולהתאמץ בשביל זה - זה כמו להתאמץ לנוח ולהירגע - זה לא הולך!. פשוט תהיה נינוח ולא לחוץ, בלי לחצים. קבל אותה כמו שהיא. תזרום איתה. זה כמובן עם אתה מוכן למאמץ לא לעשות כלום (וזה לא פשוט בלחצים שאתה נמצא בהם) ואם אתה אוהב אותה. אם לא באמת היא חשובה לך במידה כזו - אז תעשו פסק זמן לראות לאן היחסים הולכים לקראת כלום או חידוש הקשר.

shlang

New member
שנתיים!!! מזמן היית צריך לפרוש מהזוגיות הבלתי זוגית הזאת

הבעיה אצלך ולא אצלה.

עכשיו נזכרת ?
תברח ומהר. סתם שרפת לך ולה שנתיים יפות מהחיים !!

anesthesi

New member
באסה לך.

נראה שהיא אוהבת אותך, אבל יש לה issues עם עצמה.
&nbsp
אין לי פתרון.

מה לך נראה?

אולי חוותה משהו

אולי היא חוותה משהו שגורם לה להתנהג ככה, איזה הטרדה או אונס חלילה , זו נראית לי התנהגות לא נורמלית אולי היא רוצה לרצות כדי שלא תעזוב אבל בתוך תוכה גם אם היא לא חושבת על ה"מקרה" היא מתנהגת ככה, לפי דעתי אם יש אהבה מטורפת (למרות שלי היה יורד מגבר אם היה מתנהג ככה) כדאי לדבר בפתיחות ולנסות בפעם האחרונה לעלות על הסיבה, אבל אם זה ממשיך אז אין ברירה צריך להמשיך הלאה, אולי גם לה יהיה אחרת עם גבר אחר (מבלי להעליב)

anesthesi

New member
ת'כלס

גם לשבתי על זה.
יש מצב שהבחורה היא נפגעת תקיפה מינית מסוג כזה או אחר.
&nbsp
היות וקצת יצא לי להכיר את הנושא - אם יש אהבה גדולה, ונכונות משני הצדדים לפתור, אפשר לשפר. בעדינות.

הנזיר7

New member
run Forest run

תקרא את השאלה שלי ותראה שיכול להיות יותר גרוע.
מתוך סבל של 20 שנה מותר לי לספר לך מנסיון שזה לא ישתנה.
ברח ואל תסתכל לאחור.

למעלה