בת הים ....הקטנה !!!

pod14

New member
בת הים ....הקטנה !!!

בת הים ....הקטנה !!! קטנה בגובה.. שטוחה בגוף ..וגם בנשמה .. ללא נשמה מחפשת את עצמה ..רושם על אחרים היא ביקשה .. מחפשת את נפש והלב בין האיים נופים קסומים ו בגלי הים ... רואה רק כאב כעס וזעם משתקפים בין נופים קסומים הגלים שבסוף נשברים בסלעים .. רואה שמש שזורחת היא יודעת מה מרחש בפנים .. רואה ירח בין עננים ... אך נפש שלה נלקחה ממנה בנעורים בעוד היא ילדה.. היא מאשימה אחרים.. הלב נקרע מגופה ..היא מרגישה את שריטה בנשמה הרכה ביותר .. כי מה שפגע בה אותו היא הכי אהבה ... הוא פגע בנשמתה לא בגופה ... הכל בחיוך אמר לילדה .. הפצע נורא ... היא יודעת שכאב חיוך לא שטים באותה סירה .? מאז היא מפליגה ... הזיכרון המר תמיד מולה אין סלחה אין מחילה נפש פגועה את חייה היא לא שיקמה ... לא התמודדה מבושה וכאב ייסורים .. דרכים אחרות פתרונות קלים היא חיפשה היא מצאה את דרך הסמים והכדורים שהיו לה לחברים יחידים ועוד שאר חיידקים ... היא שלחה חצים לכיוונים הלא נכונים ...לפגוע להשפיל כדי לסדר את אגו רדוד שלה היא בליבה יודעת שחצים שהיא שולחת כמה שהם ארסים ואכזרים ... הם לא פוגעים במקום צריך לפגוע ..הם רק מחזקים .. אפילו שאמת מול הפנים קשה לאמין קשה להבין ! היא שוכחת דבר אחד חשוב ! לכולם יש אנטרסים !!! גם לה.. הכל לא תמים !! לא כולם נאיבים כמו אחרים ! אין ארוחות חינם זה כולנו יודעים ..? מכל המלל.. מכל משפטים ..מהכל מילים ... מי כל האתרים ..משפט היחידי שתפס אותי לעולמים " מה שיוצא מהלב חוזר אל הלב " גם טוב גם ברוע ... בת הים הקטנה .. אל תזרקי את אשמה של החיים על אחרים ? את בובה של החיים !? של בתולה אחרת לא שלי ! וגם של אחרים שזרקו אותה לכלבים ! אין לי צורך בספרים או תלות במדריכים !? שרק לכיס הם מכוונים .. ולא אכפת להם מכלום כי מזה הם מתפרנסים מטיפשים שלא יודעים אך מתמודדים ! אבל הם תמיד יודעים להגיד את או להציג את אינטרסים שלהם אך שהם רוצים ? יש מספיק אוכל להאכיל טיפשים ...פרנסה שלא לשמה' אין ולא יהיה ברכה ? גם ה' לא רוצה בשום מתווכים או מדריכים שלא לשמה' ... תיק החיים שלי נקי ... מי שיש לו בעיה שיחקה לגל הבא .. מי שצוחק לגורל הגורל משיב לו בחיוך בחזרה ... אם רוצים להפיל עלי את כל צרות של החיים זה בסדר יש לי כתפיים רחבות לא מזיז לי.. לשאר הפלצנים אתם ממש גיבורים !!! כולנו גיבורים מאחורי קלידים . אם אתם רוצים אותי נשמות טהורות את כתובת שלי אתם יודעים אתם רוצים אותי אני פה בשבלכם גם ..בכל מעקבים לא היה לכם חשק לתקוף אותי בשביל להרשים אחרים או שלא היה לכם יכולת ...אתם לא טיפשים !?. חשבתם שאני אפול למלכודת שלכם ....נשיכות וירטואליות ...חפשו ב... באות נ.. גברת נתקעת לכולנו בגרון תשחררי לחץ במקום אחר... קיבלת צומת לב הגדולה ביותר בחייך .. ש ח ץ אמיתי - מול אלפי חצים מזויפים אכזרים הכיוון לא לאגו ישר לתוך הלב ונשמה קבלי את מתנה בהבנה ולא בשנאה נ.ב צריך רק לב בשביל זה ... אין לי צורך בצבא של אנשים ... הצגה נגמרה את רוצה להמשיך תעקבי אחרי המילים ככה .. להזיז את ראש ימין ושמאל כמה.... שאת... רוצה ... ויכולה... p- d To S - w

למעלה