בת השוטר- פרק 78- חני ודנה

YossihNew

Well-known member
|לב||לב||לב|

איך שלומי יגיב לתמונה?

למה אדם מתקרב לאלכס?

ואיך יהיה האיחוד של שתי החברות הכי טובות בעולם?

YossihNew

Well-known member
להילה היה מוזר לראות תמונה כזאת של דבורי. אבל זהו! נגמר עידן דבורי החמודה! מהיום יש דבורי הכוסית! שמעתם נכון! כ-ו-ס-י-ת! ומי שזה לא טוב לו... אז מאיר משבאבניקים יבוא ויתעצבן עליכם כי מה אתם באים על אחותו. בוא'נה, כמות הזגורים ששיחקו דתיים... איכס, ג'ימי, היא קטינה... כבר לא, בעצם. בת של שוטרת, בת של שוטר. זה נראה כמו משהו שמתאים לאצבע.

אני נמס בפתיח והסיבה היחידה שאני יכול לחשוב שזה יקרה שלוש פעמים זה... אם מנסים למצוא שלושה שידוכים? לשלוש חברות שלא תמיד מסתדרות? האמת, שאם חברתי הטובה שמזהה אותי מהצגות יפה סלונים הייתה רוצה להצליח באמת, היא הייתה צריכה לעשות את זה לזוגות אחרי הנישואין. אבא שלה היה מרוויח הון מהגירושין.

הו. אמירה. היא לא הייתה שמחה לראות את שלומי. כן, תלך או שהיא תקרא למשטרה! היא תתקשר לאימא! תסתכלי לו בעיניים ו... לא משנה. אבל לך יש אחלה עיניים. עכשיו את רוצה לדבר איתו...

מאושר וחתום על ידי מיטב האחראים על אשמורת! מה זה משנה אם זה הרבה חולצות כאלה? זאת חולצה שלה... היא לא שמעה אותי, כן? אל תתקרבו אליה, בבקשה...

חני רעיה כזאת טובה. דניאל מאוד נעדר העונה. למה הוא מתקשר על השנייה הזאת? כן, איך אפשר לשכוח את דויד ישרואל... לא נצליח לשכוח. אופה פרג? כן, במרתף. אבל למה שלוש פעמים? רק כדי לסדר שידוכים גם לתאומות? יצא לה השם ישמור.

למה הוא תמיד דתי? הוא מחשיד הכל. על מי מדובר? אה. אבא של חברה. עזרא? ופלות, ופלות. ותביא גם ופלות.

אבל למה, למה שתעשה את זה? שלומי שלומי צדיקוב ג'וניור. דבורי, איזה יופי שאת צורחת פה.

כנאפו מלכלך לנו על כל הניידת. אבל אתה ובנימיני בכלל מעונות אחרות של נעלמים. לא? חוקרת, חוקרת.

אדם נהנה מהג'וס. שמתם לב שיש שם פוסטר של סרט של "מור ברק"? השכנה לשעבר של עומר ג'וקי, חבר של אדם ודנה ממקום אחר. ארמון צנוע, אני מקווה שלא לקחתם על זה הלוואה שאין לכם איך להחזיר! אתה ואחותך! האילמת! הוא מזכיר לך את בר ברימר! לא. קוקי! הוא מזכיר את קוקי! לא, באמת. עליו, עליו. למה... הוא מראה לך את דילן כועסת ואיתי מתחרפן. כן, אבל מסתבר שסרט על כושר זה לא ממש כיף ומעניין.

שימו לב שכנאפו לקח לה את הפיתה. חברה חפה מפשע! חברה חפה מפשע! נשבע לכם!

אתה לא מבין שאם הוא יעוף יגייסו אותו לצבא?! לא רעיון רע בעצם. רק המג"בית ההיא יכולה להפריע. חבר? אשתך בסדר גמור, חבר...

עוד חבר? אין בעיה עם הסרט, אל תהפוך את זה לסרט של כושר, עוד חבר... מאיפה דילן הגיעה? זה לא הגיוני שמביאים דמות ולא מסבירים מי זאת. אוי, חבר. מסכן. אתה אדם ממש נפלא. אבל גם קורע. וגם מרגש. אתה לא פתט! לא מוכן שתגיד את זה על עצמך! מסכן אדם. אני הצעתי את מאיר אשקלון בעונה הקודמת. אבל אתה יודע... פשוט... המקווה... דילן הייתה יכולה לנשק אותך אבל זה לא יעבוד, אתה יודע.

אה-הא. דנה ארגמן. לכולם יש מנצורה. אתה שכחת לברך! וואו. מה קרה? תירגע רגע. זאת בת של החבר שלך מהקיבוץ, נו, ההוא שעובד עם עמוס!

כן, זה עלול לאפס את הסיכויים של דבורי, שגם ככה אפסיים, למצוא שידוך. אתן חני ודנה. לא להתבלבל עם חני יועצת הדת ודנה הכותבת. חבר, לא לצעוק עליה. אל תצעק עליה! שניהם במשטרה. זה עדיף על שהמשטרה תוציא אותך משם... לא? פעם ראשונה שהזוג יונים הזה רב.

לבד חוץ מכנאפו ליד. אני מבין שגם אתה כמו עורך דין סלונים חושב שמרחק כזה זה חדר אחר, תכף יהיה לך אינטרקום. כנאפו, יא זבל. אה, לא? אז אתה סתם זבל בלי קשר. הן מפוחדות מרייזי, תאמינו לי. אתה זבל? כן, הוא זבל.

מה התפקיד של גלי במשטרה? חוקרת סתם? אולי אמירה היא אשת אכיפת החוק שאנחנו צריכים... לא, אני מעדיף את שרון.

אופס. ההוא עם האקדח.​

למעלה