אוי, לא, גם אתם ממחזרים את הסצנה מסוף הפרק הקודם? בסדר, גם אני אמחזר. אופס. ההוא עם האקדח. בעצם זה כל מה שכתבתי אז. היי, היי! מה אתה נוגע?! אסור לך! אני מציע את ההוא ממתוקים כבורר. מה אתה לא מסכים כי הוא התחיל לשמור כשרות? אבל אתה שומר כשרות עכשיו! לא משנה. שלומי להצלות. מה היה, את יודעת. לך, לך. זה לא נעים כשמאיימים עלייך באקדח. אז תלמדי את לא לעשות את זה!
אני נמס בפתיח ורק מזכיר שחברתי הטובה שמזהה אותי מהצגות ואף מסתכלת לי בסטורי, יפה סלונים, אמרה במפורש שהיא אינה פסיכופתית. אז היא לא. היא לא. תפסיקו להסתכל עליה, היא ממש לא!!!!!!!!!!!
ברור, הוא יהיה בחובלים ויפגוש בחורות עם אחיות אוטיסטיות. הבטחת לאלכס, בסדר. איזה זוג מושלם, מאיפה הם באו? וחוץ מזה, מתחת למכונת השרירים, מסתתר... לא הרבה. כן, בל. מסכנה. עיפרון שחור. מה אמרת? מה אמרת?!
את לא מבינה, אמירה, היה שם אקדח. יותר מסוכן משלך. כי היא לא בגיבושון, איזה קרבי? החלטת. בסדר. החלטת. ברור. הן מדברות כמו שתי סדרות. לא, ליאנה אמרה.
אמרתי שטמנו בכליה את הסמים. מה שהזוי זה שנטע כל הזמן יושבת עם החיוך המוזר הזה שלה... אבל שמישהו יבדוק אם לעורך הדין אין מסכה על הפנים. לא, לכו תדעו! אני גם יודע שחברתי הטובה מכירה את ההוא מתחת למסכה, תאמינו לי, אני הייתי שם כשהם היו. אבל הוא אולי אבא של רוני דלומי. תגידו חבר'ה, אם הוא אבא של חברתי הטובה, האם זה אומר שג'ימי אחיין שלו? לא, לא, ג'ימי הבן של דן תורג'מן. זה לגעת באושר. כל עוד חיה ברכה חיה, זה לא יגמר. אה, יש לה מיועד? הוא מיועד? ממתי? איזה כוחות יש לו? זה לא נראה ככה. אני לגמרי מופתע מהמבטים של נטע, מה הולך כאן? היא מקריפה כמעט כמו רייזי. יום טוב שיהיה לכם. ברור.
איפה מר צוקר עכשיו? הציל אותה. מאוהבת אחת. בסדר, דויד גם ככה מעצבן. כן, יש אחד. איזה מטומטם, ביטל לרחלי. לא הרחלי שלך. אבל אתן לא בבני ברק כבר?
אני בטוח שראיתם את הסדרה עם הילד והקיפוד. על ספיידרמן הוא ידבר? אוקיי. לא על חורים שחורים או על זמנהוף, כן? לא כולנו בל גייטס כמוך. אני לא מבין למה העלילה של איתי לא מתקדמת. ולמה בל לא בעלילה של החרדים? לא צריך להחזיר אותה לבני ברק?
לא דיברנו בכלל עלייך, חברה. אגב, אני לא רוצה לדעת מה רייזי דמיינה. לא נכנס לראש שלה. אבל חברתי הטובה שמזהה אותי מהצגות יפה סלונים אינה פסיכופתית והיא אמרה את זה במפורש. רייזי, השד שוב קפץ לך. לא, אני מעוניין לדעת מה עשו לשלומי בכלא, לא מה עשו לחברה במשטרה. העלילו עליה. סימנים, סימנים, כמו אז במחזמר של מרי לו. דם, דם כמו בטקסים של רייזי וכת השטן. חברה! זאת רייזי! אני נשבע לך! זאת היא! כן, או שלא. אתן יודעות, דבורי יכולה לדבר ואז השידוך יתבטל.
לא הרחלי שלך, דנה. הו, רחלי, שלום לך. יפהפייה. כן, לא קוראים לה רחל, כמובן, זה היה דבילי אם היא הייתה רחל גם כן. נכון? נכון? איך היא הכירה את חברתי הטובה ורחלי לא תכיר אותה? זה סיפור מלא חורים. ואז החתן ברח פתאום! לא? לא, רחלי, את תדברי. בואי, תבכי עליי. בואי. טיפש החתן! בואי, אני אפצה אותך. אפרים אלקיים? אני אראה לו מה זה שמחת התורה. או הו, אני אראה לו, לטיפש.
אה, חברה, אני דיברתי רק עלייך. אה, אוגוסט אצלם, בגלל זה דנה לא הולכת לבית הספר ובגלל זה בלפור נעלם. לא, בוודאי שלא מזג אוויר, מה, היא סת... כלומר... אה, תראי, הוא מוזג לך מהמשקה הזה שרייזי בטח מתה עליו ואתם יודעים מה אני חושב עליו, איזה ג'נטלמן! אבל אתה יודע, תבדוק, אולי אבא שלה לא עשיר, אולי זה כמו בכפר חב"ד, אתה יודע, בני ברק וכפר חב"ד... אה... אני לא צחקתי עלייך בכלל בכלל, חברתי הטובה שמזהה אותי מהצגות יפה סלונים. אני חשבתי שיהודה מייזלר ז"ל תכף. לעבוד! לעבוד! לבחורה מיוחסת כזאת! אוי, דניאל, נו, אתה יודע שאני צוחק. רגשות? ממתי יש רגשות אצלכם? אני הייתי לוקח. פשוט... כרגע... אני לא פנוי. אבל בכללי כדאי לקחת. הבנת, מייזלר? כדאי לך.
חבל שדבורי לא פה לקשור נעליים. כן, היא נראית ממש זקנה. כמה זה מפחיד, להיות נעול עם ליאנה ומור במכונית...למרות שזה ייחוד. בגלל זה רק צריך להתארס איתה ולהתחתן עוד יותר מהר! אז תצא נגד הוריך ובני ברק. לא הבנתי, זה לא עוזר לשדכן כל כך. זה לא עוזר לאבא של חברה כי הוא מרוויח רק על גירושים. זה לא עוזר למנהלות כי אני לא יודע אם הן מאבדות תלמידות שמתחתנות. ולמה שזה יעזור לחברה עם שאר החתנים שהם לא יהודה? אז למי זה עוזר? אז אתן חוקרות עצמאית. ברור, אתן חוקרות לבד.
האם ג'ימי קשור לזה? גם לבל היו עבודות מוזמנות.
חנן בן ארי! לא מסכמים אותו בוויקיפדיה! נוצות שחורות? אבל על מי דיברת? אה, בל דיברה על אדם. דפקט, איתי. באמת דפוק. בדרך כלל קשה לשמוע את בל. אבל אלכס כל כך טובה. יהודית זוסמן. כן, חשבתי שזה יקרה. אז איך יש לבל אחים? מסכנה בל.
אוי. יופי.