בת השוטר- פרק 80- האירוסין של דבורי

YossihNew

Well-known member
|טבעת||רמקול|

אז מה יקרה במסיבת האירוסין של דבורי?

איך יגיבו במשטרה להודאה של שלומי?

ואיזו פעולה דילן תעשה לכבוד בל?

YossihNew

Well-known member
בשעה טובה, בקרוב אצל רייזי, שיוציאו לה את השד. למה התאומות משתחוות? לא יודע, תבדקי לגבי הבת הפסיכית שלך. מתי היא התקשרה ומה הקטע של הדסה? מתי חני תעבור את מצעד הבושה?

עוד פעם לדרוס? עוד פעם? מספיק עם זה! ואיך נזהה לפי המדבקה?! אולי זה שוב הרב מבני מצווה. לא? זה סימן.

אני נמס בפתיח ואני מתנצל בפני אלוהים. אני יודע- קול ששון וקול שמחה, קול חתן וקול כלה. אבל במקרה הזה, קולה של הכלה...

בריידזילה ועוד כשהיא ילדה. באמת. והיא באמת נשואה. את יכולה להפסיק לדבר? נשיג לך מחיצה, רק תהיי בשקט. כלום, כלום, תסתמי. הכיבוד, אה?

אני לא מבין, לא אמרנו אוגוסט? איך יש מבחן? היה גם מאחורה?! בל גרה בהוסטל? שמעתי שמה שקרה לבל לא הגיוני. אבל היא הנושא של תביא לי קרבי. בבני ברק, בני ברק.

הוא היה צעיר והיה צריך את הכסף. למה הוא לא פותח על ג'ימי? למתלמד שלה... אלוהים אדירים, למה הוא טוב?

דבורי כבר משוגעת. גם לדויד יש תמונה מביכה מהיום... אם היא אשתך, אולי תסגרו את זה במיטה? כמו שצריך? הכל אחלה, אל תדברי. חברה שלך?! חברה שלי! חברה שלי, חברתי הטובה שמזהה אותי מהצגות! איך יכולת לבגוד בי?! בעזרת השם באמת אבל בגידה כזאת! סיפרת למורה. חשבתי שזנחת אותה בשביל רייזי המטורללת. ניצתה מחדש, אה? אני לא מקשיב לה, דבורי. בחורי הישיבה בוכים מאושר. תאמינו לי. מאושר. כן, תהיתי למה היא תעשה את התנועה... וזה היה ברור. דבורי לא הייתה מחזיקה מעמד ממילא אחרי שהיא תפתח את הפה שלה. הבחורה הזויה.

מה הוא מסתיר? למה הוא לא רוצה שידעו? ואת מבינה בפושעים, גלי.

דבורי, הפרצוף הזה- היית צריכה לעשות אותו באודישנים לפמליה. אבל עדיין היית מפסידה לרייזי. בנקודות אבל מפסידה. לא, באמת, הפרצוף... לא מגיע לך, כן, רק אם תורידי ווליום. חברה נוטה להיות משכנעת מאוד.

אולי זה בגלל שרייזי השפיעה באופן המכשף שלה שם. אבל מה המניע? שתיים, שלוש, צ-לם.

חברה יודעת להקסים. אז יש לנו תמונה נגד דויד, זה בסדר. אבא! הפרצוף של דבורי ממש נפער. ר-גיל? כן, דברי על כל שאר הנושאים. פתאום את לא מדברת? יופי.

אבל רציתי לראות את בל בבני ברק. אבל אוגוסט! והיו אמורים להתמקד יותר בבל ובאימא ובמשפחה ובבני ברק. אה, היא שלחה בסוד. אוקיי. אבל רציתי שבל תהיה מעורבת בעלילה. כן, תביאו לה קרבי. לא, בקריה את יכולה להיות... את יודעת, מש"קית נייר וגריסה. בנות, שכחתן להתנשק. בנות!

אוי. דויד ודבורי יהיו פרודים. מי ישמע מה קרה. בחייאת...

דבורי, השמיעי קול... לא חזק אבל קול. היא עדיין קטנה. היא הייתה קטנטנה. אבל צ'רלס קלור, כל החרדים נפגשים שם? מי יודע מה? היא תטפל בזה או ששמה לא דנה אחריות ארגמן!

אני מבין למה יהודה מייזלר, אבל למה דויד? ואם מנסים לשדך אותו למישהי, האם לרייזי? אתה מכיר את הנשים, דויד. לוקח להן זמן להתארגן.

יש או אין? מי ההורים?

קוראסונים כמו שצריך. אה, לחני יש תא קולי נפלא. שולם עליכם, אנשים מוזרים. רוצה לשתות קפה בכוס חלבית? אה, נתקלת ב... זה? לא, ההורים היו נתקלים בה אם זה היה קורה. או ששלחו כמה עותקים.

גם לאמירה יש אחלה משיבון. מאפיונרים אלה.

הו. הוא לא יודע. בכל זאת, לפחות היה לך קצת שקט. עידו גם משחק באיפוק נהדר. דנה, להגיע ככה, חשופה? לא משנה.​

למעלה