בת השוטר- פרק 81- סיכוי אחרון

YossihNew

Well-known member
|תפילה|

איך יהיה לשלומי בחקירה של וסרמן?

האם חני ודנה יצליחו להמשיך בחקירה?

ולמה איתי מיואש?

YossihNew

Well-known member
אוי, שיט, דויד עוד פה. הזוג המאוד מאוד מאוד צעיר בהתחשב בה. יופי, דויד ודבורי מאורסים, לא יאמן, היא... אני לא אשיר להם, לא בא לי לשיר להם.

אני נמס בפתיח ואני נזכרתי שנועה כרמי שהיא רייזי היא תלמידה של טל פרלמן מהאחיין שלי בנץ! אולי בעצם שלומי הוא האחראי לעניין הזה? אולי אלה בל שלחה עליו שד?!

אם זה לא קיץ ויש בגרויות איך דנה לא עושה בגרויות?! כן,דבורי התארסה. איכס. כן, במקרה, במקרה פיטרו את חני. יש מקרים שבהם אתה לא מאמין ששני הצדדים מאמינים למילים שלהם. באמת, אמירה מבינה שדנה יודעת, אף אחד לא קונה את זה. מה? אתם רומזים לי שחברה יודעת איך להקסים אבל זה לא נכון לחבב אותה?

שני חבר'ה שלא ממש מתמצאים בתחום. בספר תורה, הוא נשבע... אה... לא משנה. תיזהרו מהאימא, יש לה אקדח. לא הבנתי למה וסרמן צריך את התמונות. הוא שדכן... הרי זה לא שישלמו לו למצוא שידוכים אחרים, הבנות מוקצות במקרה כזה. תירגע, אסף פרי. אולי הוא בגן החיות, ג'ימי.

ככה הן מחליפות אותך. לא! זאת לא חברה! די כבר! אני לא מבין למה רייזי ופייגי לא יודעות על זה. איך השידוכים בסכנה? ולמה לכולן? די לפרוץ, דנה, בגלל זה הסתבכת בכל זה. חני באמת מושפעת. התפקרה.

העיפו את דניאל מגוהן בסוף? לא? אני אפתור לך את השאלה. אתה לא בגדת בחני עם אילמת? אוקיי, אוקיי, לא בגדת. חשבת שזאת חני, הבנתי. אבל גם נגעתם לפני החתונה.

ואתה לא מתאמן, נכון, אדם? לא צריך? מתן ודילן? דילן חמודה, מתן סתם מעצבן.

צדיקוב ג'וניור בשבילכם. אני יודע מי יזכה השנה בפרס השחקן הוורסטילי! אוקיי, גם שראל וגם אסף שניהם מועמדים כי אין מצב שזה לא צבי אריה. השם ישמור ויגן ויציל. הפארק הלאומי ברמת גן?

פייגי חכמה יותר כי... רייזי היא יותר יצרית. רייזי פשוט עסוקה, המוח שלה טוגן בידי השד שבתוכה. לפעמים אני מרחם על פייגי. השרת הזה חשוד בעיניי! מי זאת עכשיו?

אני לא חושב שיקבלו מישהי בהריון. היי, זאת מוכרת לי. אה, גם שוורצמן.

מסתבר שאכן, מתחת למכונת השרירים לא מסתתר הרבה. הוא מתכוון שהוא מבקר חברה בבית החולים. לא? כן, זה באמת מוזר.

אני גם לא יכול. אתם מבינים למה אני ורועי רביב חברים טובים? אנחנו חולקים השקפת עולם.

בסדר, בסדר, אל תצרחי! הרב שלו אמר, דבורי מקשיבה לרבנים. מאוד. לא נעים לי כל הקטע הזה.

מאיפה אתם מכירים את כל השוורצמנים?! כן, כן, שוורצמן זה ממנו. היא מתה לפני שנים. כן, מי לא רוצה שהסגנית תלווה אותו. עם חיוכה ה... נחמד.

אה, אז אתן מקבלות נשים בהריון... לא מתווכחים עם רייזי. השד אמר, השד הסכים. המורה היא מויסרת שטינקרית. אולי רייזי שולטת בשד. אבל למה? למה שיפה סלונים, צדיקת העולם, חברתי הטובה שמזהה אותי מהצגות, תעשה את זה? הן לא מפחדות. תישנו אתם עם רייזי, אתם לא תפחדו מהשדים, השדים כבר אצלכם בחדר. אגב, אני לא הבנתי למה לא מדברים על זה שרייזי ופייגי התקבלו לסמינר כי אבא שלהן הקצב פשוט שילם מלא כסף. זה היה כתוב בפרוגי. רייזי גם ככה לא בצד של אתן יודעות מי.

זה לא הצמיד עצמו. בטח הזמין משטרה. אבא?! צדיקוב סניור... באמת צדיקוב סניור. לא הבנתי מה קרה לג'ימי.

מזה חששתי. מהסצנה הזאת חששתי כל היום. כי מור דיברה ועידו דיבר וכולם דיברו. וזה פרק 15! פרק 15, למען השם! אתם מבינים שזה 75%?! זאת לא נקודת זמן טובה! אבל אי אפשר גם להפריד בין גיא ומבורך ולהגיד לנו בסוף פתוח שאולי הם כן ואולי לא וגם להפריד לנו בין חני ודניאל לעזאזל! והשאלה איך חברה תיכנס לזה כי היא תהיה בסצנה עם דניאל.​

למעלה