בת השוטר- פרק 84- הדסה

YossihNew

Well-known member
|שטן|

אז למה הדסה קשורה לווסרמן?

איך שלומי יסתבך?

ואיזו מכה תנחת על אדם?

YossihNew

Well-known member
הסגנית שגם חוטפת חלליות. שמשום מה לא סיפרה לנו שהיא תהיה רעה! נכון?! נכון?! הפעם היא לא סיפרה. חתיכת בוגדת. זה נראה לי יותר מסתם כסף. אחי, איפה האוטו? מעניין מי גנב. אתם יודעים שהיום למור יש יום הולדת? חיה ברכה חיה!

אני נמס בפתיח, אבל לא כמו שנמסתי כשחברתי הטובה שמזהה אותי מהצגות יפה סלונים, ורייזי הילדה עם השד בתוכה, שרו קאבר לפתיח! הפינה לשיפוטכם.

https://www.instagram.com/reel/C3SJAsFNwlM/

תגידו, מה יש להדסה נגד יהודה בוחבוט? לא, זה סיפור. כבר פעם שנייה שהיא מנסה לטפל בו. אבל זה לא בית חולים הדסה... מעניין אם אסתר יודעת. שום סכסוך, הכל שמועות. לא חשבתי שחיה ברכה כל כך יפה. מחמיא לה חילונית. טוב שנטע חזרה לתפקידים בסדרות.

יכול להיות שחברה סתם נהנית מהתמונות האלה.

יש בנות שאין להן גבול! לא, לא, חברה, זה לא את, זה... אחות של חרדית אחרת אמרה לי. לא קשור. הצגה. עזבי.

זה לא נראה כמו חברה. זה נראה כמו... אתם יודעים...

לא נכון! הכל שקרים! הכל שקרים! אני מודיע על הפסקתי מתמיכה בהדסה, שהייתה מאז שהחמיאה לזיכרוני וסיפרה לי שהיא הרעה, ומודיע על תמיכה חסרת פשרות בחברה. אבל זה לא צנוע. לא? משהו השתגע בהדסה. ואני לא מדבר רק על זה שקראו לאחותה באותו שם.

הו. מי אמר שהמשטרה לא עובדת? מה, עכשיו שלומי חשוד ברצח? סליחה, צדיקוב ג'וניור. לא, די, דנה נגמלה מרצח. מספיק. היא רצחה מספיק אנשים. אתה, בנימיני, יותר חשוד ממנה ברצח. מסכנה דנה.

כן, מר סלונים כבר מכין תביעה. כן, עכשיו הבנו מה קרה בדיוק. בערך. לא! לא חברה! לא חברה! מספיק להעליל על חברה!

שלומי, בחייך, כמה מטופש זה לחזור לפה? ולמה האיש הזה בכל הסדרות? הוא בטח כועס עליו מאז התקופה ששלומי גילה שהוא לא באמת אבא של אמה. נו, סתם אמרנו שהמשטרה עובדת.

מאתר. אולי זה חבר של דנה וחני. אתם יודעים. ציפיתי כבר שיגיע. למה לא היה בפרמיירה בכלל. מעניין למי היה אינטרס למחוק את הסרט. ליתר דיוק למה אלכס מחק אותו. לא, אתה מת רק כשדנה רצחה אותך אבל היא נגמלה מזה אמרנו!

אם יפה אמרה שהיא חברה, אז היא חברה. למרות שגם בי היא בגדה. ועוד עם דבורי. אומרים דרשני, בטח דרשני!

אוקיי, אז אולי המשטרה כן עובדת. היי, שלומי. לאאאאאאאאאא! זה לא הבית של הגיס שלו?! אני לא מאמין, לא נכון, מתי?! איזה ג'ימי, ג'ימי שלנו?!

תדעו לכם שלפעמים אם תשכחו טלפונים תמצאו את אהבת חייכם. נכון, המנהלת אסתר? אולי הסגנית רוצה להדיח את המנהלת. רגע, אחותה הקטנה? אז למה... דינר? אה.

אוי, טלי שרון. איזו שחקנית. טובה מאוד. ברור שיש טביעות אצבעות. מה חשבתם?

כן, חבל שהן לא באמת ביחד. בל חמודה כשהיא אומרת "מרנין". בכלל אלכס מצחיקה בסצנה. בסדר, אדם, אתה קצת השתגעת. אלכס כזאת יפה. אבל אני מת עליך. עכשיו אתה על איתי? אדם, אתה לא בלש. את זה תשאיר לדנה. כשהיא לא רוצחת אותך.

איחוד זוגות חרדים. החרדים התרבו מאוד. כן, חזרנו במעגל שלם. יופי שדניאל סולח לשלומי! למרות שהבנות... היו מתות. חתיכים. אנחנו חייבים להוכיח את חפותה של חברה! חייבים! מה קרה לדניאל? אגב, חלקכם לא יודעים לאן יהודה הצטרף... קצת קשור...

לפחות זה לא גבס. כמו בן דודה של אדם. היי, בלפור! תגיד, לא אוגוסט? לא הבנתי... לאיתי יש אימא?! לתבוע את אלכס? אולי זה עורך הדין סלונים שסידר הכול. הוא ירוויח מזה. אדם, אני חושב שהפרויקטים שלך לא נושאים פרי. והפרצוף שלך אומר הכול. בלפור, די. אתה מוזר מדי. אלכס כדי שלא יהיו הוכחות? זאת לא עלילה טובה כל כך אם כן. בכלל לא אהבתי את העלילה הזאת. כל כך מנותקת.

ברור, חברה, היא משקרת. אוי! את בסך הכל הובלת כצאן לטבח בידי הסגנית! בושה. מה באמת קרה לווסרמן? זהו? ככה נגמר מהר?​

למעלה