בת זוג לרקודי עם מהמיתקדמים בלבד

• פותח הנושא e.g
  • פורסם בתאריך

e.g

New member
בת זוג לרקודי עם מהמיתקדמים בלבד

ממרכז הארץ רוקד באוניברסיטה ת"א הדר יוסף ראשון גובה 1.8 בן 44 תפוס

dw2322

New member
מתקדמים/מתחילים

מה דעתכם שנתחיל פה thread על איך זה לרקוד עם בן/ת-זוג ברמה שונה משמעותית מאיתנו? dw, המנסה ליצור קצת "אקשן"

Retropier

New member
זה נורא כיף

לי, אישית, נורא כיף לרקוד עם בנות שהרבה יותר מתקדמות ממני (אם כי זה יכול להיות מלחיץ לפעמים). יכול להיות חביב במיוחד לרקוד עם מישהי שרוקדת גם בלהקה. הן נוטות לרקוד בצורה קסומה.. - ירון

dw2322

New member
יש 2 צדדים בריקוד

הצד המתקדם והצד המתחיל. איך שאני רואה זאת, הצד המתחיל נהנה ללמוד ולרקוד עם בן זוג מנוסה הרבה יותר, מאידך, עלול להרגיש לא בנוח שמא יעלה על אצבעות השני או יגרום לו לתיסכול. הצד המתקדם, מצד אחד נהנה ללמד, מצד שני, זה גם די מתיש ומעייף (צריך לשמור על ריכוז בשביל שניים). זה עלול גם להיות כואב
(מהמכה שחטפנו מבן-זוג השלומיאל).

No name for now

New member
לרקוד עם מישהו פחות מנוסה

מסכימה, יש גם את הבעיה שזה יכול להיות מאוד מעייף, צריך כל הזמן להשגיח על בן/בת הזוג, לפעמים אני חושבת באמצע הריקוד שבן הזוג כבר תפס את הרעיון ומתבדה, צריך קצת סבלנות וגם להיות נחמדים. אבל אם מישהו משקר לי ואומר שהוא יודע למרות שהוא לא, כנראה שלא תהיה לי סבלנות להמשיך לרקוד איתו אחרי שאני אגלה את כישוריו, זו עדיין זכותי לבחור. כשהתחלתי לרקוד תמיד הזהרתי מראש שאני עוד לא יודעת אבל אני לומדת מהר ורוצה ללמוד, לא ספרתי כמה נטשו אותי על הרחבה עד שמצאתי בן זוג קבוע, אז זה כבר נעשה קל כי לומדים ביחד (אם בני הזוג בעלי יחסית אותו פז"ם ואותה רמה).

e.g

New member
תגובה../images/Emo24.gif

אין מה להוסיף הכול נכון

למעלה