בת זוג משפילה (לא שלי. תרגיעו)

מיטללל

New member
בת זוג משפילה (לא שלי. תרגיעו)

יש לי ידיד דיי טוב יש לו חברה הם ביחד כבר שנה וקצת לא פיתחתי עמה קשר אישי אבל אנחנו מסתדרות הבעיה היחידה היא... שהיא מתנהגת אליו בצורה מזעזעת מדברת אליו בצורה מלגלגת משפילה אותו ואפילו פעם היא צעקה עליו לידנו. יש להדגיש כי עם אנשים אחרים היא לא ככה (לפחות לא לידי...) אני תוהה מה לעשות לדבר איתו על זה? :/ לא להתערב? איך לעזאזל זה מדליק אותו? ולמה הוא עם מישהי שמרשה לעצמה להתנהג אליו בצורה כזו פויה?

Paranoid Eyes

New member
הכרתי פעם זוג כזה בעקיפין

הוא היה מין סמרטוט שלה, לא היה לו טוב, ידע שהוא חייב לעזוב.. אבל היה קשור אליה כ"כ שלא יכל לצאת משם. סמרטוט. אין מילה אחרת. ולא, את לא מתערבת.

danielo18

New member
היה לי חבר עם בעיה כזו...

אני ניסיתי לרמוז לו בעדינות,אבל הוא לא הבין אז ירדתי מזה כדי שחס וכרפס לא יחשוב שאני מקנא או משהו

Cobe Anan

New member
תורידי לה סטירה.

תזמיני אותה להיאבקות בוץ. לא.. בעצם.. נראה לי שזה ידליק אותו... לדעתי- אל תתערבי ישירות. אבל אם זה ידיד טוב שלך, את יכולה לפתוח שיחה על אושר ומערכות יחסים. אולי תגלי דברים שאת לא יודעת. אולי היא סובלת מתסמונת טורט? אולי היא באה מבית הרוס ויש משקעים? אולי הם בקטע של BDSM והיא המלכ/קה שלו? אולי היא מרוקאית? אולי אח"כ בבית הוא נופל עליה כמו שבחיים שלך לא נפל עלייך מישהו, ואז הם רבים, הולכים מכות, משלימים ועושים סקס מטורף? ואולי.. אולי יש לזה הסבר קצת יותר פשוט? אולי זה ממש לא נשמע לך, אבל בשבילם זה הכל בצחוק?

T w e e t y1

New member
"אולי היא מרוקאית?"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא אבל ברצינות אני מכירה כמה מרוקאים טובים.. בכל מקרה הייתי ממליצה לך לא להתערב ישירות כי אח"כ היא יכולה איכשהו לגלות ולהבין את זה לא נכון..

0Phobia

New member
אם את אומרת

שזה מדליק אותו, אז אולי זה ההסבר ללמה הוא עדיין איתה אם היא מגעילה אליו. יש לי חברה, שאל החבר שלה היא הייתה כל כך אדישה ורעה שהוא היה אמור פשוט ללכת בעצבים, אבל הוא המשיך להמרח עליה כמו לאידעת מה. כנראה שהוא נהנה מזה או משהו. מה שאת צריכה לדעת זה לא אם להתערב או לא, אלא אם זה מפריע לידיד שלך או לא. כי אם כן אז זאת באמת בעיה, ואם לא אז אין בעצם שום דבר רע.

פ ו ז מ ק

New member
הוא לא יקשיב.

אם הוא אוהב אותה .. הוא לא יקשיב. זה רק יהפוך את זה למציק יותר - מבחינתך - כאדם שאכפת לך ממנו. רק אם - חלילה - הם ייפרדו - אל תגידי לו "אמרתי לך".

LEATHER REBEL

New member
יכול להיות שהוא חושב שלא ימצא אחרת?

לי אישית ידוע על נשים שהבעל בוגד בהן על ימין ועל שמאל אבל הן נשארות איתו, מתוך אמונה כי לא ימצאו אחד אחר. אולי זה עובד גם בכיוון ההפוך? היא לא בוגדת בו אבל העקרון כמעט זהה. אולי זה גם כי הסקס איתה מפצה אותו על כל ההתנהגות שלה.

חוסר כבוד מראה על יחסים לא מתאימים!!!!

התנהגות כזאת מצד הבן זוג רק מראה שהוא לא אוהב את הקשר שהוא נמצא בו. ישנם כמה ריג'קטים שמשפיעים על ההתנהגות הזאת. 1.חוסר בגרות 2.חוסר נאמנות 3.אופי חרא (לשים בשקית השחורה ולזרוק לפח.) או להמשיך לסבול בשקט.

לדעתי אל תתערבי

היי לך לדעתי לא צריך להתערב משום שבסוף את תצאי הרעה תני לו להמשיך לסבול עד שיגיעו מים עד נפש והוא "יתהפך" עליה או שימשיך לסבול הוא כנראה אוהב את זה עד כמה שזה נשמע נורא. אבל.. במקרה וישאל לדעתך תגידי את מה שאת חושבת בעדינות כמובן ביי

sammy s

New member
מה את לא מבינה פה?

הוא איתה למרות שהיא מתנהגת אליו כמו לכלב בדיוק מאותה הסיבה שבנות נשארות עם בן זוג שמתנהג אליהן כמו אל כלבה - הוא אוהב את זה. יש סוג כזה של אנשים שאוהבים להית נשלטים, אוהבים להיות תחת סמכות קשוחה, והחבר הזה שלך הוא אחד מהאנשים האלה. אני לא מסוגל להבין אנשים כאלה, אני בז להם, אבל לא תצליחי לשנות אותו, זה מה שהוא אוהב ולכן אין טעם לדבר איתו. הניחי לאמא החדשה של הילד הזה לחנך אותו. אחרי הכל, אמא יש רק שתיים

ואיך הוא מגיב במקרים הללו שאת מתארת?

האם הוא מרגיש מושפל? נפגע? נעלב? או שהוא ממשיך הלאה כאילו כלום?

לארה 1984

New member
יש אנשים שמתגרים מינית מהשפלות. זה BDSM

יש אנשים שבגלל סיבות שונות שקשורות בילדות מתגרים מינית מהשפלות מהאישה, לפעמים הם מתגרים כשהיא מתחילה עם גבר אחר בנוכחותם או שהיא נותנת להם הרגשה שהם אפס ולא שווים. גברים כאלה יחפשו רק אישה שתשפיל אותם ותעשה לפעמים עוד דברים כואבים ומשפילים כי רק אישה כזאת מגרה אותם מבחינה מינית. כמו שעל הומוסקסואלים את לא מתערבת ושואלת למה הם אוהבים גברים את לא צריכה להתערב בחיי המין של גבר שאובה להיות מאזו בצד של סאדו מאזו. את אומרת שהיא מתנהגת רק אליו בצורה הזאת. מחזק את ההרגשה שהחבר שלך הוא בצד הנשלט טהמאזו ביחסים של BDSM. תהיי פתוחה כמו שאת פתוחה עם הומוסקסואלים ותביני שאסור לך לומר לגברים ממה להתגרות מינית. אם את חברה תני לו את החופש שלו בסקס.

רוויהיה

New member
שלום בית למלחמת המינים העולמית../images/Emo82.gif

בסד"א שבוע טוב לכולם, תודה רבה למראה המובאת כאן לפנינו. מלחמת המינים מושרשת בנו בתוכנו בעוכירנו כאנושות אחת כרקמה אחת. מראה כזו היא בהחלט של כולנו, הקושי שלנו בלהיכנע אל מול האחר הוא קשה מנשוא. לראות גבר "מושפל" או אישה הוא נושא כואב לאגו של כולנו. הBDSM הינו תוצאה והתפתחות אחת למלחמת המינים- בהחלט מלחמה. הרעיון הוא מה אנחנו עושים בו , האם אנו לוקחים את מלחמת המינים וה-BDSM לתיקון אמיתי אשר מניע את עצמו או משאירים את היישויות הפועלות בו עדיין כעבדים ונשלטים. אני יודעת שאם כל זוג היה עובד על החלקים האלו בתוך עצמו ומצליח לעבור בשלום ובאהבה את מקום העבדות הבלתי נסבל, התהליך היה הופך להיות נחלת כולנו.המלחמה התחילה מזוג אחד וכך היא גם תסתיים. אני שמחה לבשר לכם שישנו כבר זוג אחד שמצליח לעשות זאת והוא גדל בתוכינו מתוכינו, בהצלחה לזוג המובחר ולכל הזוגות המובחרים הבאים אחריו לארץ הישועה והגאולה. רק אהבה מביאה אהבה, בהצלחה לכולנו בתיקון הכללי, רוויה עמנואל נאור מייסדת "משכן עמנואל-מקדש אהבה בריאות ויופי" "מי ייתן ואהבה ראויה תשכון בינינו והפכנו שוב לאחד, אמן"

למעלה