בת זוג של חולה cf

• פותח הנושא HM
  • פורסם בתאריך

HM

New member
בת זוג של חולה cf

שלום, אני נשואה ל- גמ, אני מניחה שיצא לכם להכיר אותו .אנחנו נשואים שנתיים וטוב לנו , תודה לאל. יצא לי לקרוא מעט מהחששות לגבי המחלה, לא אשקר ואומר שגם לי היו לא מעט חששות. אך כשהכרתי את בעלי והוא סיפר לי על מחלתו ידעתי רק שזו מחלה תורשתית ולא מעבר לכך. אח``כ עברנו לגור ביחד וראיתי מה עליו לעשות כדי לתחזק את בריאותו. והאמת שזה לא הפריע לי, כלומר יש פיזיותרפיה , אינהלציות , בריכה וכו` אבל אני יודעת שזה רק לטובה .החששות התחילו קצת מאוחר יותר , כפי שהוא הזכיר, כשרצינו לקחת משכנתא - זה היה בעיקר משום שלא עושים ביטוח חיים לחולי cf מעל גיל מסוים, אך לבסוף הצלחנו לעשות ביטוח . זה אומנם קצת נשמע ``מגעיל`` מבחינתי אך חששתי לגבי מה יהיה בעתיד - אני לרגע לא חוששת , אני יודעת שהוא יהיה בסדר(בעזרת השם) וזאת ידעתי תמיד אבל משום מה בקטע הכלכלי זה הפחיד אותי. מה שאני רוצה לומר זה שחולי cf ,וזה לא שאני מגלה כאן דבר חדש, בהחלט יכולים לנהל אורח חיים נורמלי ותקין לחלוטין- בעלי בן 34 והוא רק הולך ומשתבח עם הזמן (כמובן עם עזרה צמודה שלי ואי ויתורים על חוסר רצון ללכת לבריכה.....) אומנם זה קצת ``שמאלץ`` -אך אשמח לשתף בהמשך מזווית ראיה של בת זוג.

לבת זוג של חולה CF

בבקשה גלי לי את המעיין בו מוצאים דברים כמוך אשריו של גיל

למעלה