בת זונה.

genotip

New member
בת זונה.

בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. בת זונה. אני תיכננתי, הייתי רומנטי, קניתי, השקעתי, שרפתי, כתבתי ו-מה
יש סערה בחוץ
ה-כל נהרס

genotip

New member
היה לי את התיכנון המ-ושלם לולנטין..

כל כך רומנטי שאפילו אני מגעיל את עצמי... אבל הוא כולו בחוץ
|רחמים|

חוצפאי

New member
איפה חיית בשבוע האחרון, לא שמעת שכל

העולם בערך מדבר על הסופה שתהיה בסופש
בכל מקרה, מה היה התכנון
אולי נהיה כאן מספיק יצירתיים לשנות פרטים טכניים ולהעביר ת'עייסק למקום סגור

Salem

New member
../images/Emo10.gif

גם אני ביטלתי את התוכניות שלי... יותר מדי קר בשביל שאני אטרח לזוז
(אז בסוף אלך למסיבת יום הולדת של ידידה שלי וזהו... אין לי חשק לצאת בכפור הזה לדייט)

למעלה