בת חודשיים וחצי - איך "לבדר" אותה?

• פותח הנושא cv
  • פורסם בתאריך

cv

New member
בת חודשיים וחצי - איך "לבדר" אותה?

הקטנה כבר בת חודשיים ואני מנסה למצוא לה סביבה מעניינת שתוכל לבלות בה קצת. יש שטיח פעילות שבו היא שוכבת עח הגב עם "ספר"צורות בשחור לבן מכל צד כדי לגרות אותה להסתובב מצד לצד. לפעמים במקום הספר אני שמה צעצוע צבעוני כדי לגוון. יש טרמפולינה וגם עליה אני תולה צעצוע שונה מעת לעת. העניין הוא שהיא מאבדת עניין אחרי 5 דק' ומתחילה לקטר... עד לבכי. אני רוצה לפתח אצלה יכולת להעסיק את עצמה ואצלי אני רוצה לפתח יכולת לידיים משוחררות מתינוק מעת לעת
נכון שכיף "לשוחח" איתה ולשיר לה שירים, אבל אמא זה לא צעצוע
אשמח לתובנות, עצות והמלצות

אמא , זה דווקא כן צעצוע

ולא סתם צעצוע אלא הצעצוע הכי מעניין, הכי אינטראקטיבי, הכי מפתח, הכי רגיש, הכי מגוון הכי הכי... בגיל חודשיים וחצי תינוקות מאבדים עניין מהר יחסית. אני מציעה לשתף אותה במה שאת עושה. אפשר לשאת אותה במנשא או לשים אותה לידך בזוית בה תוכלי לדבר איתה תוך כדי עיסוקייך. תוכלי לשבת על ידה בזמן שהיא מתעסקת בצעצועיה. בנוסף לכך אני מוצאת שאחרי שעת משחק משותפת של הורה וילד תינוקות מתעייפים וזקוקים לשינה טובה כך שההורה יכול להתפנות לעיסוקיו לזמן מה. רעיונות למשחקי תנועה ואחרים תוכלי למצוא אצלי באתר.

cv

New member
תודה ../images/Emo13.gif הפנמתי.

ובכל זאת.... היא משתעממת די מהר... אז יש עיסוי וקצת התעמלות ידיים ורגליים (למעלה למטה, פנימה החוצה) ואני יושבת לידה ומראה לה צעצוע/ים ויושבים ושרים שירים (לסיפורים עוד אין סבלנות) והרבה פנים מול פנים עם הרבה קולות וצלילים ופרצופים.... וכ"א מהנ"ל מחזיק אותה מעוניינת לא יותר מ5-10 דק'. אחרי שעה של משחק אמא עייפה לא פחות מהילדה
אני מתחילה להיות מתוסכלת מכמות תשומת הלב שעלי להעניק... היא מקטרת משיעמום. לא מרעב. לא מעייפות, לא מגזים. פשוט נמאס לה מה שהיא עושה (או לא עושה ) באותו רגע. הקיטור הזה מהר מעוד מתפתח לבכי ולי כבר נגמרות האפשרויות... יש רעיונות נוספים למשחק איתה? (השבוע ימלאו לה 3 חודשים) תודה

למעלה