בת חמישים ותשע, מחר יומולדת

בת חמישים ותשע, מחר יומולדת../images/Emo212.gif../images/Emo48.gif

רק אתמול עוד הסתובבתי בלי בושה עם שמלת מיני כחולה ודנדשה. רק אתמול עוד קפצתי בחבל עם קוקו וסראפן. רק אתמול יצאתי לטיול שנתי ישבתי על ספסל במשאית ושרתי שירי מולדת במלוא גרוני. רק אתמול שרתתי את אותה המולדת בלשכה של קצין ראשי, מדפיסה ומדפיסה דפים ועוד דפים של סודי וסודי ביותר. רק אתמול התחתנתי ורק אתמול נולדו לי ילדים. רק אתמול מצאתי עבודה והכרתי אנשים אחרים. רק אתמול התחלתי לחיות את החיים. והיום בשעת 00.00 על צג המחשב אני בעצם מבינה שאני בת חמישים ותשע ובעוד דקה או שתיים יש לי יום הולדת ואני כבר לא ילדה יותר ששרה שירי מולדת ולא בחורה נועזת עם מגפיים לבנות ושמלת מיני מתמרדת... ואני פתאום מוצאת את עצמי מסתלבטת בפורום של נערות ונערים שהם סבתות וסבים לנכדים משגעים ונפלאים וחשבתי לעצמי עד כמה החיים שלנו נזילים ועד כמה הזמן עובר כל כך מהר ואני לא יכולה שלא להיזכר במשפט האלמותי שכתבו לי בספר הזכרונות של כיתה ח': "יפים הם חיי הנוער, אך חולפים הם כחלום זוהר, דעי לשמרם כי לא ישובו לעולם" ו- פתאום נפל העפרון ונגמר לו הזכרון. לילה טוב ונפלא שיהיה כאן לכולם

batiarr3

New member
../images/Emo49.gifלך יקירה שתהיה שנה זו נפלאה

יותר מקודמותיה,הרבה הרבה אושר ונחת
וגם

../images/Emo140.gifליחפה בעמקים ../images/Emo49.gifליוםהולדתך

להרבה שנים של בריאות, שמחה ואושר. ספרי כיצד את חוגגת את היום

שויי

New member
../images/Emo24.gif יחפה בפארק מתלבשת בחרוזים

וואו
התרגשתי מאד לקרוא אותך, איזה יופי מסתובב לו אצלך בראש. רק אתמול הכרתי אותך והתאהבתי. חברתי היקרה
אני מאחלת לך כל טוב בריאות וחיי יצירה באהבה

בוקר טוב ונפלא לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

מתקלחת, מסיימת את הקפה, עושה הליכה של עשרים דקות, הולכת לסופר וקונה עוגה לעבודה וזר כלניות לבית... אשב לי קצת בשמש, אפרד לשלום מהשנה שחלפה, אתפלל לשנה הבאה שתבוא עלינו רק לטובה, ואשתדל כמיטב יכולתי לעבור את היום הזה בהכי כיף שאפשר בלי לחשוב הרבה מדי על המחר. תודה על הברכות
יום נפלא שיהיה כאן לכולם

אני 60

New member
ליחפה בפארק../images/Emo24.gif

וכל שתבקשי-לו יהי- המשיכ כך לשורר בחרוזים זה מקסים ומשותף לכלנו. יום שמח ועליז. -שלום-ית

../images/Emo49.gifלך לבנה המון בריאות אושר וכושר../images/Emo213.gif

שיהיו לך מלאן ת'אלפים ימים יפים ומאושרים
הרבה נחת מהילדים והנכדים
יום הולדת שמח

לבת החמישים ותשע מזל-טוב. וברכות חמות

השנה הזו מחמשת אותך ב"נ.ט." .השתמשי באנרגיה הזו להסתער שוב על החיים ולמצות כל רגע , כי כמו שאמרת בעצמך, הזמן רץ. את סך הכל קצת לפני אמצע הדרך - - יש עוד כל כך הרבה מה לעשות. איחולים לבריאות טובה ושפע של הנאות שלוחים לך ממני

stp51

New member
../images/Emo49.gifויומודלת שמייח לשושקס../images/Emo140.gif

../images/Emo49.gif ליחפה. עם שי צנוע - לבחירתך -

טפסי וקחי לך זוג נעליים קררררררררררררררר ברגלים, שם בפארק.

למעלה