בת ים: הצילה חתול ממוות וקיבלה דו"ח

בת ים: הצילה חתול ממוות וקיבלה דו"ח ../images/Emo54.gif

פעילת בעלי חיים בבת ים החנתה את רכבה בחנייה כפולה על מנת להציל את חייו של חתול שנדרס. את פקח העירייה זה לא הרשים. עכשיו היא מבקשת לבטל את הדוח ההיגיון נדרס עם החתול: פעילת בעלי חיים בבת ים, רעיה דוקטורנקו, שילמה בדוח חנייה כפולה רק בגלל שביקשה להציל את חייו של חתול שנדרס. כל תחנוניה והסבריה לפקח העירוני על כך שבסך הכל עשתה מחווה הומניטרית חשובה לא הועילו. עכשיו היא מקווה שהממונים על הפקח יגלו מעט יותר רגישות. דוקטורנקו: "הסברתי לו שרק הכנסתי את החתול לווטרינר, פחות משתי דקות יצאתי, זה לא עניין אותו. מה זה אין חמלה? קצת אנושיות?" כשרעיה דוקטורנקו קיבלה טלפון שהודיע לה שחתול נדרס באמצע הכביש היא הזדרזה להגיע לרחוב אנה פרנק בבת ים כדי לקחתו מיידית למרפאה וטרינרית ברחוב בלפור ולנסות להצילו. מזה שנים מתנדבת דוקטורנקו בבת ים למען בעלי החיים. "התקשרו לדווח לי על החתול שנדרס, כי מכירים אותי והמוקד העירוני הרי לא מטפל בבעיות כאלה, נסעתי לקחת אותו ומיד הבאתי אותו למרפאה וטרינרית ברחוב בלפור. לצערי הרב לא הייתה חניה וחניתי חנייה כפולה, לא לפני שהדלקתי אורות מהבהבים, רק על מנת להביא את החתול לטיפול מיידי. פתאום שמעתי צעקות ואנשים קראו לי 'בואי, בואי, הוא נותן לך דוח'. יצאתי החוצה ופגשתי פקח שמכיר אותי ואת תחום הפעילות שלי והסברתי לו שאני רק הבאתי את החתול פצוע אנושות לרופא. הוא לא הסכים לשמוע ונתן לי דוח. איפה האנושיות? קצת חמלה". גם עמותת "תנו לחיות לחיות" החליטה להירתם למאבקה של דוקטורנקו והפנתה מכתב בקשה לביטול הדוח לעירייה: במכתב נכתב בין היתר: "לעמותת תנו לחיות לחיות יש פעילה רבת שנים בבת ים רעיה דוקטורנקו. הנ"ל מצילה השכם וערב חיות פצועות מהרחוב, דואגת עבורם לטיפול רפואי, האכלת חתולי רחוב ועוד והכל בשם העמותה ולמען בעלי חיים. "אנו פונים אליכם בבקשה לבטל לאלתר את הדוח הנ"ל". גם דוקטורנקו שלחה מכתב וניסתה להסביר את נסיבות הדוח, אך בינתיים לא קיבלה מענה. בתגובה נמסר מעיריית בת ים: "בידי הגברת דוקטורנקו, כמו בידי יתר האזרחים, נתונה הזכות לערער על הדו"ח בפיקוח העירוני, תוך המצאת האישורים הרלבנטיים. הערעור יידון לגופו על ידי הגופים המקצועיים והמוסמכים". מקור: mynet

למעלה