בת לוויה לאילת 24-26/2...

True N Blue

New member
בת לוויה לאילת 24-26/2...

פעם ראשונה פה ובאתר בכלל, אבל לאור העובדה שממש בימים אלו אני "יוצא לחופשי" ממערכת יחסים ארוכה שלא היו בה יחסים (תרתי משמע
), ועצם זה שאני נדרש להגיע לאילת לקראת סוף שבוע זה, עוררו אצלי את הלהט האימפולסיבי ו"האומץ" לפנות בצורה ישירה ולהציע Road Trip ואירוח מלונאי בן יומיים או שלושה - תלוי כמה מהר ימאס לנו מאילת או אחד מהשני
...בבסיס העניין עומד חוסר הרצון שלי לעשות את הדרך לבד )-: (לא "מת" על טיסות, אם מישהי תוהה...) ומאידך יצר ההרפתקנות והפוטנציאל הטמון בהיכרות עם מישהי חמודה שעשוייה למצוא עניין וריגוש בחוויה ספונטנית שכזו. מחפש מישהי מעניינת ונאה, ספונטנית וקלילה, אבל לא קלת דעת מדי... בטווח גילאים : 30 עד 45. אני בחור בן 45 , ויש שיגידו נאה וצעיר לגילי. אשמח לתגובות לפרטי

True N Blue

New member
נסיעה לאילת

שלום בנות יקרות,

האם ייתכן שחוסר ההיענות נובע מהחשש ממציע ההצעה או שמא ההתראה הקצרה עומדת לרועץ ? לגבי מועד הנסיעה (25.2 לכל המאוחר) - אני מחוייב לתאריך הזה במסגרת האירוע אליו אני נוסע. לגבי זהות המציע - אשמח לקיים פגישת היכרות , שבו אני מקוה אוכל להפיג חששות ככל שישנן. כפי שציינתי, מבחינתי לא מדובר במשהו זול וסליזי, אלא רק הרצון לחלוק סופ"ש מהנה עם מישהי חמודה. אז למתלבטות ביניכן אני מציע לקיים שיחת טלפון מקדמית ונוכל לתהות אחד על קנקנו של האחר, ונראה משם לאן זה מוביל. אשמח לקבל תגובות לפרטי

True N Blue

New member
אל תטרח לייעץ לי .

אתה לא יודע מה אני מחפש ולכן אל תפנה אותי . לא מה שבהכרח מתאים לך, מתאים גם לי .תתמקד במה שיעשה לך טוב. תודה

liron50

New member
יש שמחפשות

אפשר למצוא פה ושם מודעות.
&nbsp
לדעתי הרבה רואים בזה ניסיון לנצלנות ולכן לא ממהרים להיענות.

למעלה