בת מנדנדת

גלית553

New member
בת מנדנדת

כאשר אני מדברת בטלפון הבת מנדנדת לי . בתי בת 14 היפרית וקשב וריכוז . כאשר אני מדברת בטלפון .תמיד הבת באה ומפריעה לי לנהל שיחה .כל הזמן זה חוזר על עצמו. היתי שותקת מעבירה מעבירה. עד שאתמול כעסתי אלאה ונתתי לה מכה והיא באה להחזיר לי .אני מוטשת ממנה מה עלי לעשות תעזרי לי בבקשה . אני אימא שחולה בדיכאון ומצב בריאותי . כי הבת פתאום לחוצה וניזכרת בערב שצריכה חולצה לבית הספר .ונעזוב את הטלפון וניתפור לה עכשיו במקום .

להקדיש זמן ולבקש עזרה

אני שומעת שקשה לך עם בתך. לבתך יש צרכים מיוחדים , את כנראה עושה מאמצים רבים ויוצאי דופן , אלא שאת נתונה למצבי רוח שאינם מאפשרים לך להיות שלווה , ורגועה. האם אתן מטופלות? האם יש לכן תמיכה? סעד , מהרווחה? אני חושבת שאת צריכה לקבל עזרה. אני מניחה שכאב לך שהכאבת לה . ואת יודעת שזה בניגוד לחוק , ואינו פתרון . דרך האינטרנט אוכל להציע : א. נסי למצוא זמן קבוע שמתאים לך ולביתך מידי אחר הצהריים. הדגש על קבוע ,זמן שתקדישו זו לזו . זמן נעים שבו תוכלו לבדוק ולתכנן אם הילדה זקוקה לעזרה ותוכלי לסייע לה כמו לתפור חולצה , או אולי להדריך אותה לתפור בעצמה . עבודת צוות כזו יכולה לברך אתכם בחיי קרבה , חדוות יצירה ותחושת רצון טוב לבוא לקראתה. בזמן זה תוכלו לשוחח, לצפות יחד בטלוויזיה, לטייל בשכונה,להכין תבשיל וכד'. ב. בתך לא רוצה להפריע לך לשוחח . היא רוצה קשר . היא רוצה אותך . היא רוצה קרבה. ג. תוכלי אולי לפתור את העניין בכך שתעברי לחדר אחר ממנו תנהלי את השיחות שלך. לפני שאפרד ממך ברצוני לאחל לך לקראת השנה החדשה למצוא את הכוחות הפנימיים שיש לך ואני מאמינה שיש לך,כדי לחיות בשלום עם עצמך ועם בתך ובעיקר להעזר. בכבוד רב, עינת גבע, יועצת משפחתית במכון אדלר.

גלית553

New member
היי

היי, כרגע אין לנו תמיכה, זה בתהליכים...גם לברוח ממנה לחדר אחר ניסיתי. יכול להיות שהיא באמת רוצה יותר תשומת לב, אך לפעמים אין לזה גבול. אני אנסה להשקיע בה, אחזור לכאן אם לא תהיה התקדמות. תודה רבה, אני מעריכה את זה. גלית

אשמח לשמוע ממך בכל עת...

הי גלית, אשמח לשמוע ממך בכל עת. עינת גבע, מכון אדלר.

למעלה