בת מצווה בכרמיאל-נאוה פרנס

בת מצווה בכרמיאל-נאוה פרנס

לפני ראש השנה נפגשתי עם אישה במצוקה. היא ביקשה שאעוזר לה עם מזון לחג - אירגנתי לה בזמנו מנת חג באדיבות jole, שגם הוסיפה מכיסה עוף שלם. האישה סיפרה לי שלבת שלה יש בת מצווה בחנוכה והיא רוצה לחגוג לה. אמרתי לה שאם יש רצון - הכל אפשרי. סיפרתי כאן את הסיפור בזמנו, והחלטנו להשאיר את העניין ל- אחרי החגים. אז הגיע הזמן!! מגבלות שיש להתחשב בהן: הכל צריך להיות בד"צ, אסור שהילדה תדע שזו תרומה = הכל בסודי סודות... הילדה רוצה להזמין את "כל החברים" - אנחנו מדברים על אירוע לכ- 150 איש. מה נעשה עד כה? פניתי לאנשי פתחון לב לחפש קשרים. האיש של פתחון לב בכרמיאל, אמר שהוא מכיר את בעל האולם המועדף, וידבר איתו על האפשרות שיתרום את המקום. כיון שצריך לארגן הכל, אשמח אם תעזרו לי עם רעיונות והתנדבויות ל- 1. מישהו שינחה וידאג למוסיקה מתאימה. 2. סידורי פרחים לאולם 3. צלם 4. מזון כשר למהדרין. 5. שכחתי משהו? האפשרות שחשבתי עליה היא פשט לפנות ולבקש... הבעיה היא שהמתנדבים לא יזכו לקרדיט על התנדבותם. עם מה אני יכולה לפתות אותם למתן בסתר? תודה! ושבת שלום

עוגה- שרון של אייל וליאור

יש לי מי שתכין לך עוגה. אני לא יודעת איזו כשרות יש לה. משהו ספציפי שאני צריכה לשאול? (היא כבר הכינה את העוגה ואנחנו גרים קרוב לכרמיאל). אם את צריכה עזרה כלשהי - תשלחי לי מסר

צלם- DARDIR

יכול להיות שאפשר לעושת משהו לגבי הצילום.. כמה שאלות - 1. האם אין שום מימון? אם כן - אנסה לחפש צלם בחינם.. 2. האם מחפשים צלם מקצועי או שאפשר גם מתלמד בצילום , מישהו שיודע לצלם.. 3. אולי תתני רשימה יותר מפורטת של דברים חסרים, אני משוכנע שיש עוד דברים שניתנים לעזרה אם תפרטי יותר את הדברים שאת צריכה..

למעלה