בת מצווה

פוליפית

New member
בת מצווה

אני מחפשת מקום מדליק לערוך בו בת מצווה באיזור חולון בת ים אם מישהו מכיר אז........

שאלה יותר מסקרנת...

עדיין עושים בת מצוות ב"דיסקו-קיד"

n u t

New member
לאאאאא אלו סתם הכפשות! ../images/Emo6.gif

רק לפני חודש בערך, נסעתי ליד הדיסקו קיד החדש (חדש? זה שבנו כשאני הייתי בכיתה ז, עכשיו אני בי"א) וראיתי אוטובוס שבדיוק הוריד שם קבוצה של ילדים... לא להספיד את הדיסקו קיד! אהבתי אותו...

LadySpeedStick

New member
לא כ"כ

אף פעם לא ממש אהבתי ת'מקום זה היה עוד מקלט מעצבן שעשו בו בת/בר מצוות וזה גם תמיד היה חוזר על עצמו כל שבוע מחדש זה היה כבר מאוס אחרי כמה פעמים דיסקו-דאנס רולזז!!!!

נו אבל זה כל הקטע!

הדיסקו-קיד היה מיתולוגי רק בגלל שהיינו מבלים שם את חצי כיתה ז', בגלל הבת-מצוות הטיפשיות ההם. היה צחוקים! אם הקלטות המפגרות שהם היו מחלקים שם...

king kazabubu

New member
דיסקו קיד..

נוסטלגיה.. ואפילו לא אחת נחמדה... לא נורא.... מעניין באמת מה עם המקום.

אנזימים

New member
מה פתאום נסגר?

עכשיו אח שלי בכיתה ז' ואני חושבת ששמעתי פעם אחת שהוא יצא לדיסקו קיד (כולם עושים שם בר מצווה)

קודם כל, אני בן ../images/Emo11.gif

ודבר שני, מה זה הסקופ והניוטון...? ודבר שלישי, אני מתכוון לדיסקו-קיד, מועדון הבת מצוות המיטולוגי של כיתה ז'.

סבגבג

New member
קודם כל, לא דיברתי אליך..

אבל טוב, שיהיה סקופ זה איפה שהיה פעם הפיגוע, אז זה סקופ הישן וגילו שהמקום עומד להתמוטט אז פתחו את המקום מחדש שניהם (סקופ וניוטון) בראשון לא נראה לי שסגרו את הדיסקו קיד

Compulsive

New member
"קודם כל...", שרשת להודעה שלו.

אז "קודם כל" תלמדי לשרשר. בתיאבון.

סבגבג

New member
תבדוק טוב... הייתי אומרת

אם הייתי משרשת להודעה שלו אז ההודעה שלי הייתה נמצאת מלמטה באלכסון להודעה שלו אבל... לא לא לא... ההודעה שלי זה עיגולון כחול חמוד וחדש, ששורש להודעה הראשונית של השרשור הזה למעשה... לפוליפית וזהו. כאן זה נסגר

Compulsive

New member
היא כן למטה בלאכסון

להודעה שלו. ואומרים שורשר, לא שורש. תמונה להמחשה מצורפת
.

למעלה