בת שלושה וחצי חודשים והנקה

• פותח הנושא alf4
  • פורסם בתאריך

alf4

New member
בת שלושה וחצי חודשים והנקה

וסוף סוף התחלתי להסתכל על השעון כשהיא אוכלת. עד עכשיו זה היה לגמרי לגמרי לפי דרישה. יוצא שהיא אוכלת הרבה פעמים במהלך היום (ופעם אחת בלילה). היא בבית איתי והיא ישנה טוב, עולה במשקל מצויין, מעסיקה את עצמה יפה (בטן וגב) ובכלל - ילדה שגעון. החלטתי (וזו השאלה שלי) שבגיל כזה כבר אפשר לפתוח רווח בין הארוחות על מנת לקבל ארוחה מלאה ולא נשנושים של פינוקי... אז, האם אני מחליטה נכון ? בינתיים החלטתי על שעתיים בין ארוחה לארוחה. זה בסדר בגיל הזה ? לפעמים אני מושכת אותה במכוון שיהיו לפחות שעתיים בין הארוחות ולפעמים זה בא יותר בקלות.. אז: רווח של שעתיים זה בסדר? והאם בכלל זה צריך לבוא ממני, או שאמשיך לתת כל הזמן (ציצי) ולחכות שזה יבוא ממנה?

נורקס

New member
לדעתי זו לא החלטה נכונה

צריך להניק לפי דרישה. אל תשכחי שאף פעם את לא יכולה לדעת כמה היא אכלה. בהמשך את תראי שהיא בעצמה תתחיל לפתוח פערים גדולים יותר. מלבד קפיצות גדילה כמובן

alf4

New member
אין בעיה..

על פי דרישה - זה מתאים לי.. אבל חשבתי שיהיה יותר נכון לה שיהיה לה איזה שהוא סדר יום.. לא ככה? כי היום היא אוכלת כל שעה או כל הזמן.. זה נחשב בסדר בגיל הזה ?

קנגרו 73

New member
אולי היא לא רעבה אלא???

לא הייתי מונעת ממנה אוכל, מה גם שלרוב הם לא ממש צריכים לאכול כל שעה. הייתי בודקת כמה דברים, אחד- האם היא רעבה או שהיא זקוקה לגירוי, עניין, רפלקס מציצה להרגע. תנסי לשחק איתה לעניין אותה, או מוצץ (במידה והיא לוקחת), אחרי כל זה אם היא עדיין לא רגועה ונסית כל מיני דברים, אז הייתי מציעה לה לינוק. לפעמים אנחנו לא מפרשים נכון את הבכי או האי שקט שלהם ואוכל הוא כביכול פתרון לכל דבר ואז הם מתרגלים לזה וגם הם יכולים להתבלבל. בכל מקרה לא הייתי שומרת על משטר קפדני של כל כך וכך שעות. בהצלחה

קחי בחשבון שאם תעשי משטר ארוחות

ביום זה עלול להשפיע גם על הלילה ואת די ברת מזל בעניין הלילה עד כה.

למעלה